Hatékony webes költés

március 2, 2014

Ahhoz, hogy hatékonyan költhessük el a weboldalunk fejlesztésére szánt pénzt, nem árt tisztában lenni azzal, hogy mi az, amire felesleges költeni, mi az, amire muszáj költeni annak érdekében, hogy olyan látogatók érkezzenek a weboldalunkra, akik bevételt termelnek nekünk. Érdemes továbbá azzal is tisztában lenni, hogy milyen szintű befektetések esetén milyen eredményeket várhatunk weboldalunktól.

Altémák

Amire felesleges költeni

február 24, 2014 · Ahhoz, hogy hatékonyan költhessük el a weboldalunk fejlesztésére szánt pénzt, nem árt tisztában lenni azzal, hogy mi az, amire felesleges költeni, mi az, amire muszáj költeni annak érdekében, hogy olyan látogatók érkezzenek a weboldalunkra, akik bevételt termelnek nekünk. Érdemes továbbá azzal is tisztában lenni, hogy milyen szintű befektetések esetén milyen eredményeket várhatunk weboldalunktól.

Amire muszáj költeni

február 26, 2014 · Ahhoz, hogy hatékonyan költhessük el a weboldalunk fejlesztésére szánt pénzt, nem árt tisztában lenni azzal, hogy mi az, amire felesleges költeni, mi az, amire muszáj költeni annak érdekében, hogy olyan látogatók érkezzenek a weboldalunkra, akik bevételt termelnek nekünk. Érdemes továbbá azzal is tisztában lenni, hogy milyen szintű befektetések esetén milyen eredményeket várhatunk weboldalunktól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük