Adsense domainregisztrátorok beállításai???
Menj fel ide: Hirdetésmegjelenítők fóruma
Az interneten keresgélve akadtam a honlapjukra, a keresőbe beírtam:
> "miez.info" és ezt a fórumoldalt is felhozta a találatok közt.
> Az adsense.com oldalon regisztrálta, a miez.info-n már régebben írtam
> cikkeket is (eddig kb. 40-50 darabot), ezeket el is fogadták, de az
> adsense-beállításokkal majd' 1 éve szenvedünk. (azért írok többes
> számban, mert 2-3 ember próbál nekem segíteni, akik perfekt angol
> tudásúak, nekik se megy! ). A domainregisztrátoroknál elakadunk. A
> mydomain.com és a godaddy.com oldalakra regisztráltam, de ezek után
> megállt tudományunk. A súgóban szerepő beállítások sem világosak az
> ismerőseim számára (a mydomain.com-ot néztük), pláne az ingyenes
> domain regisztrációhoz nincs segítség.
> Ez ügyben szeretném (ha lehet skype-n) felvenni a kapcsolatot
> hozzáértővel, aki a telje beállításokban tud segíteni, s az
> adsense.com-onlévő "webhely hitelesítése" menüt is segítene kitölteni.
> Vagy ha a skype nem lehetséges, más úton kellene valaki, aki segít
> mináél előbb.
> Gyesen vagyok, ez a jövedelem eddig is nagyon jól jött volna, bárnem
> számítok sokra. Mindenesetre megköszönném, ha tudnának segíteni!
Köszönettel:
> Andorkó Éva
<mailto:eva.andorko@freemail.hu>,
Lépésről-lépésre el kellene mesélni, hogy:
ezt szeretném ezzel az oldallal kapcsolatban, de ha ide megyek, ebben a menüben ezt csinálom, akkor ez történik, nem pedig valami más.
A lényeg, hogy egy kívülálló is megértse, hogy mit akarsz, hol akarod, mit csináltál pontosan. Amíg nincs annyi infó, hogy a leírásod alapján pontosan ugyanazt meg tudjam csinálni, addig nem lehet segíteni rajtad.
Kedves József!
A pontos leírásom remélem jó lesz:
A; Belépek a www.mydomain.com-ra
B; A lap tetjén a linkek közül rákatt. a "Myservice"-re
C; Ott a felsorolt, beregisztrált webhelyek közül kiválasztom a "miez.info"-t, ami a felsorolásban az utolsó.
D; Amikor erre rákatt, itt megnyílik egy teljesen üres, angol nyelvű űrlap, melynek kitöltéséhez a www.adsense.com-on találtam súgót, amit a csatolmányban mellékelek.
ÉS A PROBLÉMÁM ITT VAN: A LEÍRÁS ALAPJÁN MEGPRÓBÁLTAM KITÖLTENI EZT AZ ŰRLAPOT, DE SEHOGY NEM JÓ, NEM AKTIVÁLJÁK AZ ADSENSE.COM-ON. Az ottani leírás alapján 48 óra alatt aktiválnak, de mivel sehogy nem jön össze a kitöltés, mert szerintem egy mezővel kevesebb a hely, ahoz képest, amit a magyar leírásba kérnek. (Az is hozzátartozik, hogy én nem besz angolul, de akik tudnak, ismerrősök perfekt, azoknak se világos a kitöltés).
A következő probléma:
A; az adsense.com-ra belépek
B; Bemegyek a fenti menüben az "Adsense beállítás"-ra
C; Kiválasztom az "Webhely hitelesítése" pontot felül.
D; A megjelenő szöveget lefelé görgetve eljutok a " HItelesítési szabályainak hozzáadása" űrlaphoz.
E; Itt 2 kitöltendő mező van:
-Korlátozott könyvtár, vagy URL
-Hitelesítő URL
Kérdésem, ide mit kell írni a miez.info hitelesítéséhez??????? Mert erre a honlapra ugye meta-tagot nem tudok beilleszteni.
F; "Ezek alatt van a hitelesítési módszer" mező, választási lehetőségek: POST, GET és Egyszerű Http. Mit kell választani?????
G; Alatta: "Paraméterek". Két része: "jellemző" és "Érték". Ide mit írjak????
Segítségét előre köszönöm!
Andorkó Éva
Kedves Éva! Ön valami teljesen más dolgot szeretne csinálni: az AdSense Domainekhez szolgáltatást szeretne beállítani egy olyan domainnévre, ami nem is az Öné. Az AdSense Domainekhez szolgáltatásról itt talál további infót: https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=105924&sourceid=aso&subid=ww-ww-et-asui&medium=link
Önnek az AdSense kontextusban nevű szolgáltatást kellene választania, de ezt leginkább csak akkor majd saját weboldala lesz, és a napi látogatottsága meghaladja a pár százat. Az előbbi nagy valószínűséggel kell ahhoz, hogy be tudja illeszteni weblapjába a kapott kódot, az utóbbi feltétel pedig ahhoz kell, hogy egy év alatt többet keressen pár dollárnál. És itt a párat szó szerint kell érteni, ami = nagyon kevés. A miez.info-n egyik feltétel sem áll fenn.
Kedve sUram!
Köszönöm válaszát!
A kapott linket át fogom olvasni, d ezek után megkérdem, hogy akkor a miez.infon-ra írott cikkekből hogy lehet valakinak is jövedelme? Én mindent az ott leírtak szerint próbáltam csinálni eleinte.
Amúgy van 2 honlapom: a www.kertepites.hupont.hu és a www.kerteszkedes.5mp.eu
Ezekre végülis két külön címne ugyanazokat tettem fel. Van rajtuk látogatottságmérő.
De ezekkel akkor már tudok valami kezdeni a fentiekkel leírtakkal kapcsolatban? S egyáltalán akkor most kell nekem a www.mydomain.com, vagy sem?
A www.adsense.com elírása alapján ezen keresztül fizetnek. Kezdek összezavarodni.
Üdvözlettel: Andorkó Éva
Üdvözlet!
Belekontárkodnék...
Szerintem a mydomain.com az csak példa, és véletlen, hogy valóban létezik ilyen. Az esetben magyarul az éndoménem.hu szerencsésebb példa, tehát egy saját domain név.
Saját és nem hupont.hu-s aldomain vagy 5mp.hu-s aldomain.
Magyarul, saját tulajdonú, saját hozzáférésű, nem ingyenes... stb.
Az mindenesetre, hogy két vagy több helyre feltesszük ugyanezt a tartalmat mindenképpen tévút.
Ezen és a webni.innen-en meglehet tanulni ezt-azt, de már leírt, és többször kitárgyalt kérdésekre szerintem túl kényelmes itt választ várni, ellentétben azok nézőpontjával akik adnák minden esetben testre szabva ezt a választ.
És még annyit...
"de akik tudnak, ismerrősök perfekt, azoknak se világos a kitöltés"
...az USA-ban sem értik, akik nem értenek a webhez, az adsense-hez, stb.
De azért sok sikert!
Egyetértek az előttem szólóval, de egyúttal kicsit konkrétabb lennék. Nos ahhoz, hogy a kedves kérdező megértse, hogy mit kellene tennie, rengeteg mindent kellene még olvasnia a témáról, mert ennyi dolgot egy fórumbejegyzésben sajnos nem lehet és senki sem fog tudni részletesen kifejteni. Amit mindenképpen javasolnék:
- saját domainnév,
- saját tárhely
- illetve annak elolvasása, hogy hogyan működik az AdSense, és hogyan kell beilleszteni a hirdetési kódokat. A Google kereső, de különösen a Google AdSense súgó minden információt megad ehhez.
Igen, de akkor miért nem műkszik, Olvastam a kódelhelyezési útmutatót, aszerint illeszteném be a meta-tagot, az adsense-kódot és csak az analitik-kód műksz (az is csak 1 helyen)!
Node mindegy, ebből nekem szerintem úgyse lesz pénzem (hacsak minimális is),már végképp nem értem!!!!
A mydomain.com-ról meg csak annyit, hogy akkor miért írja a google, hogy azon keresztül fizetnek, ha nem is kell?
A kérdéseim 1 részére persze ( A SÚGÓK ELOVASÁSA UTÁN) se kaptam választ (Webhely hitelesítés)!
Mindenesetre kösönöm
Andorkó Éva
Kedves Éva!
Azt tudnám tanácsolni, hogy felejtse el a mydomain.com -ot. Semmi köze nincs az Adsensehez. Csak példa ként hozza fel a google.
Hirdetés beillesztése a következő képpen zajlik:
lépjen be az adsense fiókjába->AdSEnse beállitás fül->AdSense kontextusban->válassza a hirdetési egységet->kövesse az ott leirt utasitásokat (néhány egyszerű lépés->klikk a "küldés és kód lekérése" gombra-> itt megkapja a kódot, amelyet be kell illesztenie weboldalába.
A kódot az olda <body> részébe kell beilleszteni. Ahova teszi a kódott, ott fog megjelenni a hirdetési egység. Beillesztés után tíz percel már látható lesz.
Remélem mindent részletesen és pontosan leírtam.
Kedves Éva!
Kérem, ne sértődjön meg, de én még mindig tartok tőle, hogy alapvető ismereteknek nincs birtokában a weboldalak készítésével kapcsolatban. Attól félek, bármilyen részletesen is írnánk le a teendőket, Ön azt sajnos a szükséges háttértudás hiányában a hivatalos súgók iránymutatásaihoz hasonló módon nem tudná megfelelően értelmezni.
Azt javasolnám, hogy iratkozzon be valamilyen webes tanfolyamra, vagy valamilyen online képzésre, ha van ilyen: sajnos nagyjából kizárt dolog, hogy ennyi ismeret birtokában Önnek olyan látogatott oldala legyen, hogy megérné egyáltalán az AdSense programba regisztrálnia.