Az Etarget már Ausztriában is elérhető

június 17, 2010

Mint arról az Etarget magyarországi hirdetői e-mailban értesülhettek, július 1-jétől a reklámrendszer már Ausztriában, a világ tizedik leggazdagabb országában is elérhető lesz. A kezdés nehézségeit áthidalandó akciót hirdetnek a magyarországi, osztrák piacon is jelen levő, német nyelvű oldallal rendelkező hirdetők részére.

Az osztrák ETARGET fiók megnyitása alkalmából 100%-os bónuszt ajánlanak a magyarországi hirdetőknek, amennyiben 2010. június 25-ig regisztrálnak a www.etarget.at oldalon, és átutalják osztrák fiókjukba a már létező fiókjukban lévő egyenleget, az Etarget hozzáírja annak 100%-át, bármekkora egyenlegről is legyen szó.

(Példa: Amennyiben 100 000 forintot csoportosít át Magyarországról Ausztriába, az osztrák fiókban bónuszként kap még 100 000 forintot, tehát az Ön egyenlege összesen 200 000 forint lesz).

Amennyiben osztrák vásárlókat is szeretne megszólítani, az alábbiakat kell tennie:

1. Keresse fel a www.etarget.at oldalt, és hozza létre fiókját.
2. Az osztrák fiókban hozza létre a linkeket, és rendeljen hozzájuk kulcsszavakat.
3. Válassza ki magyar fiókjában a Számlaegyenleg menüpontot, illetve a Keretátcsoportosítás funkciót. Legkésőbb 2010. 6. 25-ig utalja át az Ön által kiválasztott összeget az új osztrák fiókjába.