Oldalgazda.hu archívum

április 26, 2013

Fórum

szeptember 26, 2008 · A weboldal témáihoz kapcsolódó felvetések, kérdések, problémák fóruma, Oldalgazda Kft. ingyenes keresőoptimalizálás és keresőmarketing tanácsadásának kizárólagos helye. A hozzászólásokhoz regisztráció szükséges. Ha kényelmesen szeretné nyomon követni a fórum történéseit, iratkozzon fel a Hírlevélre!

Blog

szeptember 26, 2008 · Hírek, vélemények, újdonságok, érdekességek a keresők és a keresőmarketing világából.

Illusztrációk

október 20, 2008 ·

OldalGazdáról

szeptember 23, 2008 · Információk az oldalról, üzemeltetőjéről és az általa nyújtott szolgáltatásokról.

Friss

április 22, 2009 · Az oldalon megjelenő, különböző típusú tartalmak időrendi sorrendben.

Keresőmarketing

szeptember 8, 2011 · A keresőkben való hatékony megjelenés alapja, hogy tisztázzuk, és milyen célközönség számára, milyen ajánlattal szeretnénk megjelenni, majd ezt lefordítsuk arra, hogy milyen keresőkifejezések esetén milyen szöveges üzenet jelenjen meg a Google találati rangsoraiban, végül pedig webhelyünk melyik részére vezessük a keresők felől érkező látogatókat.

Keresőoptimalizálás

szeptember 8, 2011 · Hogyan szerezhetünk ajánlatunk iránt érdeklődő látogatókat a keresőoldalak segítségével úgy, hogy mások reklámfelületein való megjelenés helyett saját webes jelenlétünk fejlesztésébe invesztálunk?

Webfejlesztés

szeptember 8, 2011 · Keresőtudatos webfejlesztés, vagyis minden olyan technika, ami egyaránt hasznos az oldal látogatóinak, a keresőknek és az oldal tulajdonosának. Más megközelítésben minden, amit ideális esetben egy webfejlesztőnek tudnia és csinálnia kellene.

Linképítés

szeptember 8, 2011 · Más szóval linkmarketing, azaz minden olyan technika és lehetőség, mely hozzájárul ahhoz, hogy az optimalizált weboldalra minél több és minél értékesebb link mutasson más weboldalakról.

Keresőhirdetés

szeptember 8, 2011 ·

Reklámügynökség

szeptember 5, 2011 · Az Oldalgazda Kft. egy olyan nem hagyományos reklámügynökség, mely elsősorban informatív és keresőbarát weboldalak kialakításával hirdeti ügyfeleit a Google kereső felületein. A keresőmarketing szakterületének specialistájaként dolgozunk kis- és középvállalatoknak, multinacionális cégeknek, de webfejlesztő cégeknek és marketingügynökségeknek is.