CoreUpdater_UpdateHasBeenCancelledExplanation

január 5, 2011

jonci2011-01-05 16:44:29

Angolul

Piwik One Click Update has been cancelled. If you can’t fix the above error message, it is recommended that you manually update Piwik.

Magyarul

Az Egyklikkes Piwik Frissítés modult törölték. Ha nem tudod kijavítani a fenti hibaüzenetben kapott hibát, akkor a Piwik kézzel történő frissítését ajánljuk.

Szerintem nagyon félrevezető a „modult törölték” rész, mert nem törölték, hanem megszakadt a folyamat. Talán szerencsésebb lenne az alábbi:

Az Egyklikkes Piwik Frissítés végrehajtása meghiúsult. Ha nem tudod kijavítani a fenti hibaüzenetben kapott hibát, akkor a Piwik kézzel történő frissítését ajánljuk.

OldalGazda2011-01-05 17:17:50

Igazad van, köszi, javítottam. Nehéz a hibaüzeneteket tesztelni a fordításkor, hiszen sokszor nem egyszerű őket előállítani. Köszi!

Celtic2011-06-20 09:37:16

Szia!

Nem vagyok nyelvtannaci, de ettol a „fojtatja” szotol a hideg futkosott a hatamon 🙂

Ha nem lehetséges a parancssori frissítés és ha a Piwik nem tud frissíteni az újabb verzióra (adatbázis-műveletek időtúllépése, a böngésző időtúllépése vagy egyéb problémák miatt), kézzel is lehet frissíteni a Piwik-et a megfelelő SQL parancsok segítségével.

› Kattints ide a végrehajtásra kerülő SQL parancsok listájának megtekintéséhez vagy kimásolásához.

# Figyelem: ha kézzel hajtod végre ezeket a parancsokat, elképzelhető, hogy néhányuk nem kerül végrehajtásra. Ebben az esetben egyszerűen ne vedd figyelembe a hibaüzeneteket, és fojtasd a következő parancs kiadásával.

Amugy nagyon kellemes a forditas, koszonet erte.

OldalGazda2011-06-30 11:08:03

Köszi az észrevételt, javítottam a hibát a megfelelő helyen, gondolom az 1.6-os verzióban már jó lesz.