Impresszum

július 13, 2005

Kapcsolatfelvétel

A webhely tulajdonosa az Oldalgazda Kft., fejlesztője, karbantartója – vagyis az OldalGazda – Jároli József.

Felelősség

OldalGazda igyekszik az oldalakon olvasható információkat naprakészen tartani, illetve próbál csak ellenőrzött és kipróbált dolgokról írni. Mindezek ennek ellenére az itt leírtakat mindenki csak saját kockázatára használhatja fel, a közölt információk naprakészségéért, helyességéért felelősséget vállalni nem tud.

Figyelem!

A weblaphoz névtelenül is hozzá lehet szólni. Emiatt a hozzászólásokban található információkat nem feltétlenül szabad mindig készpénznek venni, ajánlatos — csakúgy, mint az egész weben — egészséges kétkedéssel olvasni mind a pozitív, mind a negatív véleményeket. Fontos kiemelni továbbá, hogy a hozzászólások véleményeket közvetítenek: ha valaki nem ért egyet velük, akkor éljen a hozzászólások lehetőségével, és ne az OldalGazda számra írt e-mailban kérjen pontosítást!

Hozzászólások

Az oldalhoz való hozzászólások szabályairól a Hozzászólások című oldalon olvashatsz.

A webhely felhasználásának feltételei

A webni.innen.hu oldalon közölt, az oldal üzemeltetője által létrehozott tartalmak (továbbiakban Tartalmak) felhasználói tudomásul veszik, hogy a Tartalmak részben vagy egészben történő felhasználásáért 2013. október 1-jétől az alábbi szerzői jogdíjakat kötelesek megfizetni:

Technikai háttér

Ezt a webhelyet a ZWiki és a Plone Tartalomkezelő rendszer hajtja. A rendszer GNU GPL licenc alatt érhető el, és a Joyful Systems fejleszti további hozzájárulókkal a világ minden tájáról. A Zwiki egy Zope alapú (lásd: WikiPedia:Zope) Wiki rendszer, néhány extra szolgáltatással, mint például hierarchikus csoportosításon alapuló navigáció, többféle formázási lehetőség (vizuális szerkesztővel is) továbbá beépített ügykezelő rendszer és egyszerű hozzászólási lehetőségek. A kezelőfelület magyar nyelvű fordítása is elérhető. A rendszer használható önállóan, vagy a Plone tartalomkezelő rendszerbe integrálva.

A „Impresszum” című bejegyzést 2005. 07. 13. napján publikáltam, az azóta már bezárt webni.innen.hu oldalon. Ezt az írást és az innen hivatkozott régi tartalmakat a Webni! Archívum oldalán gyűjtöttem össze. Mivel az utolsó módosítás dátuma: 2016. 04. 13., ezért az itt olvasható információk már részben vagy teljes egészében elavultak lehetnek.

Archivált hozzászólások

peterszocsistvan

2008. 06. 06. 03:17 ·

nem tudok belepni

cenzúra!

2008. 06. 06. 03:56 ·

szégyen ami itt folyik, CENZÚRA!

2008. 06. 06. 03:59 ·

Józsika, miért veszed le a kényes topicokat a nyitóról? Szólásszabadság?

cenzúra!

2008. 06. 06. 04:22 ·

Én kicsit sem bánnám, ha ezen az oldalon többé nem olvasnék az adott szolgáltató körüli vitáról.Pont ezért nagyon örülök Oldalgazda lépésének.

Már az oldal kárára ment a sok acsarkodó hozzászólás.

Re:

2008. 06. 06. 04:39 ·

Nem én szedem le a nyitóoldalról az egyes témákat, hanem azok, akik nem tudnak címet adni a hozzászólásuknak. Úgy látom, akkor ezek szerint van abban valami logika, ha valaki nem ad címet a hozzászólásának, akkor nem kerül ki a nyitóoldalra. Feltett célom emelni a hozzászólások értelmi és érdekességi színvonalát, de ezt csak közvetett eszközökkel lehet elérni, ami nem egyszerű, és nem megy egyik napról a másikra 🙂

Re: Re

2008. 06. 06. 06:20 ·

Bocs, akkor ezek szerint nem „bug” az eltűnés (ahogy egy másik témában feltételeztem).

Mlap törlése

2010. 10. 23. 17:01 ·

Sziasztok!

Sos szeretném kérni a segítségeteket, NEM TUDOM TÖRÖLNI AZ MLAPOS WEBOLDALAMAT, MIÓTA MEGVÁLTOZTATTAK RAJTA MINDENT. Nagyon kell és fontos és sürgős a megoldás rá!

Kérlek segítsetek!

Előre is köszi, Kati

Mlap törlése

2010. 10. 23. 17:01 ·

Sziasztok!

Sos szeretné kérni a segítségeteket, NEM TUDOM TÖRÖLNI AZ MLAPOS WEBOLDALAMAT, MIÓTA MEGVÁLTOZTATTAK RAJTA MINDENT. Nagyon kell és fontos és sürgős a megoldás rá!

Kérlek segítsetek!

Előre is köszi, Kati

Nem értem ezt a HDL Kérdést.

2011. 01. 27. 10:37 ·

Mit takar a H D L csekk kifejezés, ill mire használják. Mi a rendeltetése?

Nem értem ezt a HDL Kérdést.

2011. 01. 27. 10:38 ·

Mit takar a H D L csekk kifejezés, ill mire használják. Mi a rendeltetése?