JJózsef

szeptember 26, 2005

Szia! Ez az oldal technikailag az enyém.

De csak technikailag, mert ez a webhely azért létezik, hogy bárki használhassa. Ahol nem a személyes véleményem fontos, ott az OldalGazda nick-et használom, ennek megfelelően a JJózsef névvel leginkább hozzászólásokban találkozhatsz.

Ha bármilyen kérdésed van hozzám, akkor azt a kérdésednek leginkább megfelelő témájú lapon található hozzászólás mező segítségével, a Hozzászólások szabályainak szem előtt tartásával teheted fel.

Ha munkával szeretnél megbízni, akkor írj az en {kukac} innen {pont} hu címre, vagy hívj a 70-512-9874 számon.

Ha általánosságban szeretnél többet megtudni rólam, akkor kezdd az ismerkedést a http://innen.hu/ oldalon.

A „JJózsef” című bejegyzést 2005. 09. 26. napján publikáltam, az azóta már bezárt webni.innen.hu oldalon. Ezt az írást és az innen hivatkozott régi tartalmakat a Webni! Archívum oldalán gyűjtöttem össze. Mivel az utolsó módosítás dátuma: 2007. 08. 24., ezért az itt olvasható információk már részben vagy teljes egészében elavultak lehetnek.

Archivált hozzászólások

rossz helyre ment a hozzászólásom…

2007. 08. 23. 08:22 · tungler →

Kedves JJózsef!

Szerettem volna részt venni a honlap optimalizálás szolgáltatók c. oldalon, de a hozzászólásom a keresőoptimalizálás c oldal forumjában landolt (ezt -jogosan – nem is vettél túl jó néven tőlem a forumozók).Tudnál segíteni, hogy onnan kikerüljön a hozzászólásom és esetleg ténylegesen bekerüljek az optimalizálók sorába?

Előre is nagyon köszönöm,Üdv, Tungler Andrea