Google AdWords szemináriumok indulnak kezdők számára

november 18, 2009

Budapest, 2009. november 18. – A Google elindítja az Adwords Hirdetési Szemináriumokat, ahol a jelentkezők szakértőktől tanulhatják meg a hirdetési program használatát. A tréningekre elsősorban kezdő felhasználókat várnak, akik alaposabb ismereteket szeretnének szerezni a Google hirdetési rendszeréről. Az egynapos tréningek december első felében indulnak, majd 2010-ben folytatódnak.

A tréningek során lehetőség nyílik a Google AdWords hirdetési platform és a tartalmi hálózat mélyebb megismerésére. Az érdeklődők megtanulhatják, hogyan használható a hirdetési program ügyfélszerzésre, értékesítésre, cégek ismertségének növelésére. Ez azért különösen fontos, mert napjainkban a hazai lakosság 96,2 százaléka a Google keresőmotorját használja, illetve az interneteléréssel rendelkezők 92 százaléka vásárlás előtt a világhálón böngészik segítség után kutatva. 

A nyolc órás tréning során a jelentkezők megismerkednek a Google AdWords hirdetési rendszerrel, elsajátítják a sikeres kampány tervezésének alapjait, megtanulják helyesen beállítani a fiókjukat, tippeket kapnak a kulcsszavakat illetően és még a kampány sikerességének a mérését is elemezhetik a Google Analytics-ben. A szeminárium utolsó részében valós példákon, eseteken keresztül ismerkedhetnek meg jobban az AdWords működésével. Az esettanulmányok egy része az interneten is elérhető.

A kiscsoportos órákat az AdWords hirdetési program Google által kiválasztott szakértői (Fehér Márton – Online Marketing Akadémia és Gandera Balázs – Intren Kft.) tartják. A képzés ára tartalmaz egy 14 ezer forint értékű hirdetési kupont is.

Az első szemináriumok december 4-én és 16-án lesznek, amelyekre a http://www.google.hu/adwords/szeminariumok weboldalon lehet jelentkezni.