Adsense – Youtube

február 18, 2010

Thom2010-02-18 13:29:56

Lehet Magyarosrszágon regisztrált adsense fiókot beállitani a youtube fiókra és ha igen akkor, hol kell megadni a adsense fiók kódodat?

Köszönöm a segítséget!

OldalGazda2010-02-19 09:22:19

Gondolom arra kérdezel rá, hogy ha feltöltesz videókat a youtube-ra, akkor hogyan jeleníthetsz meg hozzájuk kapcsolódóan saját adsense hirdetéseket. Nos, ehhez először Youtube partnerré kell válni, aminek azért van néhány olyan tartalmi és nézettségi kritériuma, amit nagy valószínűséggel nem fogsz tudni teljesíteni. De ha mégis, akkor itt olvashatsz a programról bővebbet:

http://www.youtube.com/partners

Zsala2012-08-02 13:25:17

Feltöltöttem a Youtube-ra néhány videót és szeretném, ha hirdetések jelennének meg a videóimon, de mikor emg szeretném adni az adsense fiókomat azt írja ki a Youtube, hogy „


Ez a szolgáltatás jelenleg nem érhető el az országodban.

Van valami ötlet, hogy hogyan tudnám ezt megoldani?

tiattila2012-09-25 01:56:20

Sziasztok

A youtube-adsense párosítással szenvedek napok óta. Ott tartok, hogy kifogytam az ötletekből. Bekapcsoltam kb egy héttel ezelőtt a bevételszerzést a youtube accomon.

Csak az adsense miatt csináltam egy blogot amin a youtube videóim vannak , linkekkel , ….stb , nincs igazán sok tartalom , de gondoltam elfogadják és én úgyse akarok ott hirdetgetni de legalább lesz egy aktív adsense accom amit a youtubehoz linkelek. természetesen elutasították 3x, meg se indokolták csak az elsőt (túl kevés tartalom) , raktam még fel anyagokat , aztán indok nélkül utasítottak el.

most olvasom hogy lehet direkt youtubeos adsense accot csinálni ami nem kér webcimet az elfogadáshoz, de már nem tudok mert a youtube ezeket irja:

Új AdSense-fiók létrehozása:

The specified email address is already in use. If you own this AdSense account, please go back and choose ‘Use Existing Account’ instead.

 :

The AdSense account for this publisher has been disapproved. We do not allow requests on a disapproved AdSense account.

az adsense jelentkezési formba pedig úgy tünik örökre belesült a webcímem

(amit viccből csinaltam a validáció miatt)

ezt se értem , nem tudom megváltoztatni, mintha egy embernek csak egy weboldala lehetne , arra pedig semmi hivatkozás hogy én csak a youtube miatt szeretném , nem akarok weboldalakon hírdetgetni…

van erre valami megoldás?

törölni az adsense accot (majd a youtube újra létrehozza) , valahova írni nekik és elmagyarázni miújság (bár nem hiszem érdekli őket)

amúgy nem jelentős a probléma, nem hinném hogy rettenetes összegeket keresnék a youtubeos szórakozással , inkább csak bosszant a dolog de NAGYON!

remélem tud valaki segíteni..

előre is köszönöm!!

csopiface2012-10-26 18:57:12

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne,amire az interneten nem találtam eddig választ.

Sikerül összepárosítanom a youtube fiókom az adsenssel,de szeretnék több youtube fiókkal is összekapcsolni?

Van erre valami mód?

A válaszokat előre is köszönöm!