Hirdetésmegjelenítők fóruma

január 22, 2009

Keresőtechnológiákhoz kapcsolódó hirdetési rendszerek (Google AdSense, Etarget, Adbrite, stb.), affiliate hirdetési rendszerek segítségével történő pénzkeresésről szóló fórum.

Altémák

A minőségi látogatottság mit jelent?

június 22, 2009 · A minőségi látogatottság mit jelent? Mennyiségi alapon minőségi? 8) Vagyis napi 1000 látogató/oldal? Vagy pedig azt is jelentheti, hogy nagy az aránya azoknak, akik látogatnak és kattintanak is a google hirdetésekre? 1000 látogatóból 50 kattintás többet ér-e, mint 50-ből 45 kattintás? Ez befolyásolja-e a hirdetések értékét? Köszi a választ, tunet

Adsense fizetési előzményeknél kisebb összeg

március 5, 2010 · Kedves fórumozók! A minap vettem észre, hogy az adsense számlámon a havi bevételek különböznek a jóváhagyott fizetési bevételektől. Ez mi okból eshetett meg? Se nem írták oda a levonás okát, se semmi. Már kezdek attól félni, hogy a google adsense csapata öncélúan lecsippent a hirdetésmegjelenítők bevételeiből. Hozzáteszem, már évek óta partnerjük vagyok, de ilyen még nem fordult elő. Emailt írni meg felesleges úgy vélem, mivel nem válaszolnak rá, ahogy elnéztem a hozzászólásokat, és személyes tapasztalatom is. Kérnék érdemleges tanácsokat a kedves fórumozóktól! Köszönöm

adsense iframe nélkül

február 24, 2010 · sziasztok, azt szeretné megtudni, hogy az arukereso.hu, vagy a shopmania.hu, hogy tud json-ban illetve objectumban kapni hirdetéseket, és így egyedi megjelenést biztosítani nekik az oldalon, míg én egy ifram-ben kapok egy egész html oldalt. A válaszokat előre is köszönöm.

Adsense – Youtube

február 18, 2010 · Lehet Magyarosrszágon regisztrált adsense fiókot beállitani a youtube fiókra és ha igen akkor, hol kell megadni a adsense fiók kódodat? Köszönöm a segítséget!

Adsense ip cím kizárás

február 9, 2010 · Üdvözöllek Oldalgazda. Olyan kérdéssel fordulok hozzád ami talán sok adsense üzemeltetőt érdekelhet. Nem tudom lehetséges-e, de megoldható hogy az adsense fiókomban bizonyos ip címeket kizárjak? Tehát azt szeretném elérni hogy bizonyos ip címekről érkező kattintásokat tekintsen semmisnek a google. Ugyanis édesanyám lapját is én üzemeltetem és annyira elrejtettem az adsenseket hogy nem tűnik fel neki, és kattint, és a google meg irja nekem a figyelmeztetést hogy sok kattintás egy helyről. Vagy van valamilyen módja annak hogy bizonyos gépekről érkező kattintásokat ne számoljon?

Adsense furcsaság

június 24, 2009 · Sziasztok!A következő problémával szembesültem az imént:Az Adsense fiókomban az egyenlegem értéke eltér az általam vártól. A legutóbbi fizetés után több, mint 35 $ volt a számlámon, ami jelenleg nem látszik a számlámon, nem lett hozzáadva az e-hónapban keresett pénzhez.A következő -az imént lehívott- információk ellentmondásosak:Egyenleg a következő időszak végén: május: 35,89 USDJelentés, Összes bevétel 30,63 USDÉn gondolom rosszul, vagy itt valami bibi van...?

Google AdSense hirdetésfelfüggesztés

augusztus 23, 2009 · Help! Sziasztok! Március környékén figyelmeztetett a Google, hogy: "Fiókjának ellenőrzése során megállapítottuk, hogy Ön jelenleg programszabályzatunknak nem megfelelő módon jeleníti meg a Google hirdetéseket. Szabályzatsértéssel találkoztunk például az olyan oldalakon, mint a(z) mobil-csengohang.hu." Lényeg, hogy fellebbeztem (3 alkalommal) és végre a múlt héten végre jött egy válasz tőlük, ami számomra azt jelenti, hogy visszaállítják a hirdetések megjelenését oldalamon, de a hirdetések továbbra sem jelennek meg, ha valaki már volt hasonló helyzetben kérem írjon. Amit válaszoltak, 6 nappal ezelőtt, természetesen angolul: "I've updated your account records to indicate compliance with our program policies and you should see Google ads appearing on your site again within 48 hours. To make sure your account continues to comply with our policies in the future, I'd encourage you to thoroughly review our policies: https://www.google.com/adsense/policies. Please be aware that if you site is found to be in violation of our program policies in the future, we reserve the right to review your participation in the program anew. Thank you for your cooperation. Dan AdSense Policy" Üdv: Rolee

AdSense valami nem stimm a pénzzel

január 8, 2013 · Üdv! Készítettem még régebben egy weboldalt, amin elhelyeztem egy eddig jól működő AdSense reklámot. Lassacskán, de szedte a pénzt (3 év alatt 7 euró), most viszont jobban beleástam magamat, és rávettem ismerőseimet, hogy kattintgassanak. A legelső ilyen kattintás alkalmával 0,03 euró lett. Jelenleg ezt írja egész hónapra. Azóta semmi. A kattintások után kiírja, hogy a bevétel X euró (én örülök), diagramon szépen kihozza, CPC-t is írja, hogy mennyi, viszont ha másnap megnézem, már lenullázta az egészet. Olyan, mint ha semmi sem történt volna. Látom a kattintások számát, de a CPC beállt 0%-ra, ráadásul amit írt előző napi bevételnek, abból semmit se kaptam. A kattintások nem egy hálózatból mentek, teljesen különböző emberekről van szó, ezért is nem értem.

Adsense domainregisztrátorok beállításai???

december 22, 2009 · Az interneten keresgélve akadtam a honlapjukra, a keresőbe beírtam: > "miez.info" és ezt a fórumoldalt is felhozta a találatok közt.> Az adsense.com oldalon regisztrálta, a miez.info-n már régebben írtam > cikkeket is (eddig kb. 40-50 darabot), ezeket el is fogadták, de az > adsense-beállításokkal majd' 1 éve szenvedünk. (azért írok többes > számban, mert 2-3 ember próbál nekem segíteni, akik perfekt angol > tudásúak, nekik se megy! ). A domainregisztrátoroknál elakadunk. A > mydomain.com és a godaddy.com oldalakra regisztráltam, de ezek után > megállt tudományunk. A súgóban szerepő beállítások sem világosak az > ismerőseim számára (a mydomain.com-ot néztük), pláne az ingyenes > domain regisztrációhoz nincs segítség.> Ez ügyben szeretném (ha lehet skype-n) felvenni a kapcsolatot > hozzáértővel, aki a telje beállításokban tud segíteni, s az > adsense.com-onlévő "webhely hitelesítése" menüt is segítene kitölteni.> Vagy ha a skype nem lehetséges, más úton kellene valaki, aki segít > mináél előbb.> Gyesen vagyok, ez a jövedelem eddig is nagyon jól jött volna, bárnem > számítok sokra. Mindenesetre megköszönném, ha tudnának segíteni! skype: boszika.78Köszönettel: > Andorkó Éva<mailto:[email protected]>,

Konkurrens hirdetés szűrő működése

június 21, 2009 · Szia! Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan működik a konkurrens hirdetés szűrő? Azt olvastam, hogy ha megjelenítem a hirdetéseket az oldalaimon, akkor a megjelenő hirdetések értéke nőhet attól, ha kiszűröm a konkurrens hirdetéseket az Adwords-szel. Nem is értem. Hirdessem a saját oldalaimat az adwords-szel? És akkor a saját weboldalaimon drágább hirdetések jelennek majd meg?

Adsense oldalon milyen hirdetést nem jeleníthetünk meg?

szeptember 27, 2010 · Érdemes lenne összegyűjteni mely weboldalak hirdetéseit nem ajánlatos megjeleníteni azok számára akik adsense hirdetést használnak a weboldalukon. Én speciel a nyereményjátékra lennék kíváncsi, hogy a google ezt tiltja-e, hogy ha az adsense hirdetéseken kívül még ilyen hirdetést is elhelyeznék az adott oldalon.

adsense – nincs elegendő tartalom

november 20, 2012 · Sziasztok fórumozók! Szeretném a segítségeteket kérni az alábbi témában. Kb. fél éve indult az oldalunk a www.topszotar.hu Az oldal egy szép és minőségi internetes angol-magyar magyar-angol szótár, amit a jövőben persze több nyelvvel is bővíteni fogunk. Az indulás óta mind a látogatószám mind a like és a google plusz is dinamikusan nő. Nemrég próbáltam adsense fiókot létrehozni, de a jelentkezésemet elutasították azzal az indokkal, hogy nincs elegendő tartalom. Ezt nem tudom mire vélni, hiszen az adatbázis több százezer szócikket tartalmaz. A főoldalon persze a minimál design miatt nem sok szöveg van, de nem is tervezzük, hogy ott hosszabb szövegek legyenek, hiszen az egyáltalán nem passzolna a kialakított stílushoz. Tudnátok segíteni, hogyan kéne kiküszöbölni ezt a problémát?

ODP-bejelentkezés

június 14, 2012 · Az ODP-katalógusba szeretném felvetetni a honlapomat, de nem találom azt az oldalt, ahol jelentkezni lehet. Úgy tudom egy űrlapot kell kitölteni, kérem, hogy ennek a linkjét megadni szíveskedjenek. Segítségüket előre is nagyon köszönöm: Móró Imre.

Google Adsense hirdetés látszik- vagy nem (xoops)

április 12, 2011 · Sziasztok. Az oldalamat (amin xoops cms található)regisztráltam a google adsense hirdetéseihez. A kód jobb oldalra egy blokkba került. A reklámok szépen meg is jelennek, kivéve a főoldalon. Ez roppant idegesítő, mivel pont a főoldalt lenne jó ha látszódna. Feltérképezve fel van az oldal, magyar hirdetések meg is jelennek -a fő oldal kivételével ahol csak üresen látszik a hirdetés helye...A kód ott van, csak nem jelenik meg semmi. Tud valaki nekem ötletet segítséget adni, hogy miért van ez?

Adsense adózása kata-val, lehet?

január 14, 2013 · Kérdésem az lenne, hogy mások gondolkoznak-e, hogy az adózáshoz a KATA-t válasszák. Az APEH-nél mostanáig egy speciális kóddal (internetes hirdetési felület bérbeadása) kellett bejelentkezni, és keményen be kellett fizetni mind a 27% eho-t mind 16% szja-t. Azonban az ebben az évben induló KATA szabályai közül kifelejtették az "internetes hirdetési felület bérbeadása" jövedelem-szerzési módot, mint kizáró okot.A dolog nagyon fontos, mert tegyük fel keresek havi szinten 350ezer forintot, és jelenleg ennek majdnem a fele EHO és SZJA.Ezentúl viszont mindenestül csak 50 ezret kellene fizetni.Az AdSense adózását az APEH "koponyái" az ingatlanok bérbeadásából vezették le anno. Tehát az egy kvázi "ingatlan bérbeadás", azonban ez így direkt nincs leírva, csak egy tájékoztató anyagban hozták le a múlt évben.Ami a gond, hogy a KATA esetén az ingatlanok bérbeadásából származó jövedelem kizáró ok. Azonban konkrétan nem szerepel kizáró okként az internetes hirdetés.A könyvelőm tanácstalan, ahogy én is. Tudom ez nem egy adótanácsadó fórum. De végtére is, amit csinálunk, az a végén pénzzé válik, és mindannyian azt szeretnénk, hogy ha lehet, akkor minél több maradjon nálunk, és persze úgy, hogy közben nyugodtan is tudjunk aludni. Kinek mi a véleménye?Ti beléptek a KATA-ba?

Adsense számlázás

január 6, 2010 · Üdv Mindeninek! Egy olyan problémával találkoztam, amelyre sem itt, sem máshol nem találtam megoldást. Az én Adsense megjelenitő történetem a következő: Körülbelül két évvel ezelőtt regisztrálta a google adsense programjába egy akkor még kezdő, alacsony látogatottságú weboldallal. Az első kifizetés előtt a szabályzat megsértésse miatt kizártak (én hibáztam, elismerem). Nemrégiben újra regisztráltam más nevével, mivel az oldalam azóta komoly látogatottsággal és jó google helyezésekkel rendelkezik, elég szép összeget tudok havonta összegyűjteni. A probléma itt kezdődött. Szeretném a tevékenységemet (egyéni)vállakozóként folytatni. A google regisztráció viszont más néven van, mint aki az adót fizetné. Kérdésem az lenne, hogy megoldható-e úgy az adózás, hogy az én nevemen történik, de az adsense rendszerében egy másik személy van regisztrlva. Nem szeretnék annak a másik személynek APEH gondokat okozni. Illetve hogyan igazolom az APEH felé az adsense bevétaleimet?

Hirdetésmegjelenítés Facebook alkalmazásokkal

október 26, 2011 · Van egy alkalmazásom amit szeretnék Facebookra feltölteni, és hirdetni is vele. Az AdSense azonban sajnos nincs a Facebook hirdetői között. Az alkalmazásom magyar nyelven futna, kvízjáték, és így nem igazán fordítható - illetve túl nagy munka lenne. Az alábbi listán van olyan hirdetésmegjelenítő, ami esetleg magyar hirdetéseket is futtat, magyarok hirdetők is használnak? http://developers.facebook.com/adproviders/

AdSense jelentkezés még mindig áttekintés alatt?

június 28, 2009 · Nekem meg azt írja ki a fiók, hogy: Ehhez a felhasználónévhez nem tartozik AdSense fiók, mivel jelentkezése jelenleg áttekintés alatt áll. A jelentkezésétől számított egy héten belül, átnézzük jelentkezését, és értesítjük e-mailben. Ha elfogadtuk, hogy csatlakozzon az AdSense-hez, beléphet fiókjába, és már kezdhet is. A regisztrációt kb. 3 hete próbáltam. Létezik, hogy ennyire lassú az elfogadás, vagy valami gond lehet? Péter

angol oldal

május 29, 2009 · Üdv!Csak egy kérdésemre szeretnék egy megerősítő választ kapni. Ugye azangol oldalakon elhelyezett hirdetések jól fizetnek. Nekem van 1-2 ilyen oldal, ami nem fizet, kb. pár centet (a hirdetés egy extra.hu oldalon van). Illetve vettem egy domaint, és készítettem rá egy aldomaint, amire jól fizető angol kulcsszavakkal töltöttem fel. Annak rendje és módja szerint jelent meg hirdetés. De amikor azokra rá lett kattintva, ( az már egy másik történet hogy hogyan ) akkor az eredeti állítólagos 13 $ helyett csak 0,15 $ nőtt a gázsim. Az én tippem, hogy amiatt, mert hu domainen volt, és nem com os. E miatt lehet ez?Várom a megtisztelő válasz(oka)t! köszi

AdSense Hiba

január 23, 2011 · Üdv Mindenkinek! Régebben készítettem egy blogot, majd regeltem magam AdSense-en, hogy meg tudjak jeleníteni néhány hirdetést. Eddig nem is volt baj, majd később törölni akartam a fiókomat, amit sikerült is megcsinálni, de később mégis újra akartam regisztrálni, egy másik oldal miatt. Kaptam egy mailt, hogy nincs elég tartalom az oldalon így nem tudják elfogadni a jelentkezést. Viszont így olyan helyzetbe kerültem, hogy se belépni nem tudok, se regisztrálni, hiszen már a nevemen nyilvántartanak. Pedig most már teljesen más oldallal kapcsolatban keresném őket. e-mailt lehetetlen írni nekik... Mit tegyek? Érdemes más néven regisztrálni? A csekket akkor is be tudom váltani? Nem tudok már mit kitalálni.

Nem releváns hirdetések jelennek meg

január 15, 2010 · Üdv! Már lassan két hónapja jelenítek meg AdSense hirdetéseket oldalamon és egyáltalán nem releváns hirdetések jelennek meg. Képes reklámok általában mindig ezek az ingyenes böngészős játékok, szöveges hirdetések pedig legtöbbször domain illetve tárhely regisztrációs témában jelennek meg. Weblapom php-fusion motort használ, de láttam más oldalt ami szintén erre a motorra épült és az oldal témájához illő hirdetések jelentek meg. Teszt képpen weblapomon készítettem egy oldalt ahova bútorokkal kapcsolatos szavakat írtam és oda is elhelyeztem egy adsense reklámot, de nem is foglalkozott azzal, hogy miről írtam az adott lapon. Kérdésem az lenne, mit tegyek annak érdekében, hogy releváns hirdetések jelenjenek meg?

Mennyit lehet keresni adsense hirdetéssel?

május 28, 2011 · HAli! Csinálgatok egy oldalt, napi 30-40 000-es látogatottsága és 50 60 000-es oldal letöltése van. Mennyit kereshetnék adsense-el ? Körülbelül....:) Mert jelen pillanatban magán céges hirdetőim vannak de azok nem fizetnek valami jól,és erősen gondolkodom a váltáson. Jah és azt majdnem el felejtettem hogy 3 helyre tudnám kirakni a hirdetéseket,van egy 730*150 meg kettő 300*450 -es helyem. Válaszokat Köszi előre is!

AdSense regisztráció lehetetlen!

június 25, 2009 · Segítségetek kérném, mivel már jó párszor megpróbáltam a regisztrációt több honlapommal, illetve több e-mail címmel is, de mindig visszautasítják a jelentkezésemet. Az első próbálkozások után még írtak vissza e-mailt amiben ugye leírták, hogy mi a probléma, "nehéz az oldalnavigáció" ezt írták vissza általában. Kijavítottam a hibákat, hogy ne tudjanak belekötni, de most már e-mailes visszajelzést sem kapok a regisztrációmra, csak onnan tudom, hogy elutasítottak, hogy az adsensen megpróbálok belépni az aktuális e-mailemmel amivel regeltem legutóbb és kiírja hogy elutasítva, nem fogadták el a jelentkezésemet. 3 weboldallal próbálkoztam ezek közül az egyik különösen igényesen megszerkesztett oldal és nem rég azt találtam ki, hogy csinálog gyorsan egy blog.hu-s oldalt telerakom tartalommal és megpróbálok azzal jelentkezni, hátha, mert úgy vettem észre, hogy a blogosokba nem igazán kötnek bele, de sajnos erre sem kaptam visszajelzést, csak elutasítást. Kérdésem az lenne, hogy elképzelhető, hogy kitiltottak a rendszerükből? Elég gusztustalan lenne, mivel csak jelentkezni próbáltam és még esélyt sem kaptam. Azt már meg sem kérdezem, hogy mit tudnék most tenni, mivel nagyjából semmit, elérni őket lehetetlen, szóval így jártam. Köszi

AdSense probléma

május 18, 2012 · Sziasztok,Van valakinek otlete, hogy 6 honapja regisztraltam a honlapom az AdSense programba es nemreg el is fogadtak.6 honapig egy piros figyelmeztetes volt a fiokomban legfelul, hogy elbiralas alatt van a kerelmem.Par napja vettem eszre, hogy eltunt ez a figyelmeztetes es mar aktiv statuszu a reklamom, am nem jelenik meg az weboldalamon az elhelyezett reklam.Ellenorizte ismerosom is, tehat mas gep, mas bongeszo es ugyanaz a helyzet.Az AdSense fiokomban az "Oldalmegjelenítések" mellett ki van irva, hogy 1, mivel egy oldalon helyeztem el kodot. Szoval azt latja, de miert nem jelenik meg a reklam? Probaltam kiszedni a mely div-bol is, tehat kozvetlen a <body></body> koze tettem, de szinten zenesz.Akinek van otlete kerem segitsen. Koszonom!

Adsense aldomain

május 20, 2012 · Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van egy oldal egy domainnal. Itt vannak adsense reklámok. Ha csinálok egy aldomaint és ott is lenne hirdetés akkor kizárna a google, vagy ezt szabad. Ne találtam erre igazán infókat. Az aldomainen lévő oldal kapcsolódna a fődomainen lévő oldalhoz. Köszönöm előre a válaszokat!