Helyesírás

május 9, 2009

Anonymous2009-05-09 02:20:49

Üdvözlöm! Sajnálom, hogy új témát nyitottam, de még nagyon átláthatatlan nekem az új oldal működése, a szerkezetét kb értem. 😀 Szóval, szeretnék én is hozzátenni amennyit csak lehet. A hírlevél szekcióban van egy kis kellemetlenség: itt = Ez az oldal elődjéhez képes lassabb, de remélhetőleg megfontoltabb kommunikációt fog lehetővé tenni. str_replace( képest, képest, itt); Javítás után, törölheti ezen hozzászólásom… 🙂

OldalGazda2009-05-11 07:38:50

Köszi a hozzászólást, és ne sajnálj semmit, minden rendben van. Remélhetőleg hamarosan tisztulni fog az oldal szerkezete, addig is javítottam a kérdéses elírást.

Previously Anonymous wrote:

Üdvözlöm! Sajnálom, hogy új témát nyitottam, de még nagyon átláthatatlan nekem az új oldal működése, a szerkezetét kb értem. :D Szóval, szeretnék én is hozzátenni amennyit csak lehet. A hírlevél szekcióban van egy kis kellemetlenség: itt = Ez az oldal elődjéhez képes lassabb, de remélhetőleg megfontoltabb kommunikációt fog lehetővé tenni. str_replace( képest, képest, itt); Javítás után, törölheti ezen hozzászólásom… :)