Köszönet!

december 2, 2009

kiwi2009-12-02 12:26:46

Ezzel a kérdéssel fordultam Hozzád:

Szia!

Utolsó kétségbeesésemben kerestem rá újból egy oldalra, ahol segítséget kérhetek… Két hete kezdtem bele a weboldal gyártásba, pénzkereseti céllal, és ez a része úgy-ahogy működik is, de az AdSense kódokkal nem boldogulok!!!
Egyszerűen nem jeleníti meg a hirdetést, pedig türelmes voltam, vártam egy napot, kettőt, most már egy hete… és nem jelenik meg. pedig az AdSense oldalamon kiírta, hogy a kód aktív. visszamentem mindkét weboldalamra, újra beillesztettem a kódot, és megint semmi. és nem tudok rájönni, mi lehet a hiba!
Kérlek, ha tudsz, segíts nekem!!! Az nem lehet, hogy mindenkinek sikerül, csak nekem nem, hiszen mindent úgy csináltam, ahogy kellett. Vagy mégsem???

Köszönettel várom válaszodat!

Kinga

Itt és most szeretném megköszönni nagyon korrekt válaszodat, miszerint a fórumban kell jelentkezni, ha az embernek hasonló problémája akad éppen.

Ezen kívül pedig, hátha valakinek hasznára lesz még, elmondom, mi volt a megoldás a saját problémámra, mert olyan banális (nevetséges), hogy az ember nem is gondolna rá. Szóval, csupán az volt a baj az egésszel, hogy működött az Adblock Plus program… csak hát laikusként nehéz volt erre rájönnöm. S mihelyt azt kikapcsoltam, minden rendben lett.

Minden jó kívánok a továbbiakban!

Üdvözlettel: Kinga