OldalGazda mint tanácsadó

szeptember 24, 2008

Jároli József, az oldalgazda.hu üzemeltetője az elmúlt években oldalai segítségével több ezer embernek nyújtott már hasznos információt és több száz embernek válaszolt a keresők világával kapcsolatban feltett kérdéseire, problémáira. Az ingyenes és nyilvános tanácsadáson túl természetesen egyedi tanácsadási megbízás keretében is segíti ügyfelei weboldalainak optimalizálását.

Altémák

SEO: Csináld magad, vagy bízz meg egy szakértőt!

január 26, 2010 · Keresőoptimalizálással foglalkozó oldalaim írásakor — azon túl, hogy szeretem csinálni — a koncepció mindig is az volt, hogy igyekeztem átadni mindazt a tudást, mely segítségével bárki akár saját maga is képes lehet weboldala látogatottságának növelésére. Azok számára pedig, akiknek nincs idejük arra, hogy kellő mélységben elsajátítsák a weboldalak készítéséhez és optimalizálásához szükséges szakmai ismereteket, vagy weboldaluk optimalizálása során eljutottak arra a szintre, hogy a továbblépéshez egy olyan szakemberre lenne szükség, aki kizárólag ezzel a témakörrel foglalkozik, szívesen nyújtok megbízás keretében testre szabott keresőptimalizálási és keresőmarketing szolgáltatásokat.

Miért engem válasszon?

szeptember 24, 2008 · Az elmúlt néhány évben széleskörű tapasztalatokat szereztem bonyolult weboldalak, akár több oldalból álló szerteágazó webes jelenlét kezelésében, optimalizálásában, hasonlóan összetett keresőmarketing kampányokat menedzseltem; mindezt a magyaron kívül még jó néhány idegen nyelven. Korábbi munkáim során szerzett tapasztalataim révén olyan komplex látásmódra tettem szert, mellyel csak kevesen rendelkeznek a magyar nyelvterületen.