SEO Budapesten, vidéken és határon túl

február 26, 2010

Bár keresőmarketing tanácsadást személyes találkozók formájában elsősorban csak Budapesten nyújtunk, azonban számos vidéki, határon túli és más külföldi országban működő ügyfelünknek nyújtottunk már szolgáltatásokat — hiszen sok minden elvégezhető távolról, e-mailban és telefonon.

Személyes találkozó, megbeszélés Budapesten

Bárhol is legyen irodája Budapesten, szívesen elmegyünk Önhöz, hogy személyesen beszélhessük meg a részleteket, továbbá előadásokat tartsunk Ön és kollégái számára.

Optimalizálás vidéki ügyfelek számára

Vidéki (miskolci, nyíregyházi, debreceni, szegedi, pécsi, győri, stb.) ügyfelek számára csak akkor tudunk személyes konzultációkat vagy előadásokat vállalni, ha részben megtérítik az utazással töltött időnket is.

Természetesen a sikeres optimalizáláshoz nem feltétlenül van szükség a személyes jelenlétre, hiszen számos vidéki ügyfelünknek nyújtottunk már keresőmarketing szolgáltatásokat úgy, hogy e-mailban és telefonon tartottuk a kapcsolatot a projekt során.

Határon túli weboldalak optimalizálása

A nagyobb távolságok miatt általában fel sem merül a személyes tanácsadás lehetősége, de — hasonlóan sok vidéki ügyfeleinkhez — nem egy határon túli weboldal optimalizálásában vettünk már részt távolról.

keresőmarketing külföldi ügyfeleknek

Aktívak vagyunk a nemzetközi weben: egyaránt végzünk ügyfeleinknek idegennyelvű keresőoptimalizálást és külföldi ügyfelek számára magyar nyelvű keresőmarketing tevékenységet, ezért a külföldről jövő megkeresések nem érnek meglepetésként bennünket.