Reklámügynökség

szeptember 5, 2011

Az Oldalgazda Kft. egy olyan nem hagyományos reklámügynökség, mely elsősorban informatív és keresőbarát weboldalak kialakításával hirdeti ügyfeleit a Google kereső felületein. A keresőmarketing szakterületének specialistájaként dolgozunk kis- és középvállalatoknak, multinacionális cégeknek, de webfejlesztő cégeknek és marketingügynökségeknek is.

Altémák

Látogatottság növelése mindenkinek

október 25, 2009 · A kis- és középvállalkozásoktól kezdve, a webfejlesztő cégeken át a komoly weblapokat üzemeltető tartalomszolgáltatókig és az online médiaügynökségekig bezárólag az egyes vállalkozások speciális igényeinek megfelelő látogatottságnövelési szolgáltatásokat tudunk nyújtani, többéves tapasztalatunk eredményeképpen.

Webmarketing szakértő bemutatkozik

február 4, 2010 · OldalGazda (azaz Jároli József) Magyarországon az elsők között kezdett el foglalkozni az online marketing egyik részterületével, a keresőoptimalizálással, így cége egyike azon rendkívül kevés magyarországi vállalkozásnak, akik kizárólag keresőmarketing szolgáltatásokkal foglalkoznak.

Keresőmarketing szolgáltatásaink

február 26, 2010 · Számtalan módon segítjük ügyfeleinket weboldalaik látogatottságának növelésében: komplett weboldalakat fejlesztünk, szöveget írunk, linkeket építünk, kampányokat kezelünk, elemzéseket készítünk, előadásokat tartunk, és folyamatos tanácsadással segítjük új oldalak létrehozását továbbá meglévő weboldalak hatékonyságának növelését.

Online marketing technikák

február 4, 2010 · A weboldal jelenlegi állapota, a konkurencia helyzete és az elérendő célok ismeretében a keresőmarketing eszköztárából az ügyfeleink számára leghatékonyabb online marketing — pontosabban keresőmarketing — technikákat választjuk ki.

SEO Budapesten, vidéken és határon túl

február 20, 2010 · Bár keresőmarketing tanácsadást személyes találkozók formájában elsősorban csak Budapesten nyújtunk, azonban számos vidéki, határon túli és más külföldi országban működő ügyfelünknek nyújtottunk már szolgáltatásokat — hiszen sok minden elvégezhető távolról, e-mailban és telefonon.

Keresőoptimalizálás árak

március 2, 2010 · Olcsó-e vagy drága a keresőoptimalizálás? Attól függ, megengedhetjük-e magunknak azt, hogy weboldalunk hirdetéséért fizessünk. Mennyibe kerül a SEO? Ez pedig nagyban függ attól, hogy mekkora nagyságrendű munka szerepel az ajánlatban, és mennyire tapasztalt szakember nyújtja az adott szolgáltatást.