Webes jelenlét

március 6, 2014

Webes jelenlét elemei

december 17, 2013 · Az online marketingben a legkisebb értelmezhető egység az egyszerű webes jelenlét, ami áll egy webhelyből, és a rá mutató külső hivatkozások hálózatából, beleértve a linkek közvetlen környezetében megjelenő, oldalunkkal kapcsolatos információkat, azaz a hivatkozásablakot is. Összetettebb webes jelenlétek több teljes értékű saját weboldalt vagy akár további tartalommegosztó és közösségi oldalon felépített saját aloldalt is magukba […]

Webes jelenlét fontossága

március 5, 2014 ·

Webes jelenlét alapja

január 23, 2014 · Egy hatékony és időtálló webes jelenlét alapja a célközönségünk által értékesnek tartott tartalom, melyet a legnagyobb szabadsággal a saját weblapunkra tölthetünk fel;  lehetőség szerint minél jobban kihasználva a különböző webes megjelenési lehetőségek adta lehetőségeket.

Ingatlangazdálkodás és webgazdálkodás

január 5, 2014 · A domainnév és a hozzá kapcsolódó tárhely a telek. A weboldalunk a ház vagy az üzlethelység. A linkek az ingatlanunkhoz vezető utak. Ha a weboldalak fejlesztését és üzemeltetését az ingatlanokéhoz hasonlítjuk, sokkal tisztában láthatjuk, hogy minek van értelme és értéke a webfejlesztés során.

Jelenlétoptimalizálás

február 14, 2014 · Leendő ügyfeleink valahol odakint vannak az interneten. Nincs más dolgunk, mint minél többet megtalálni a célközönségünk által használt csatornák közül, úgy, hogy lehetőleg minél precízebb és szűkebb célzás segítségével minél „vegytisztább” módon csak az irántunk érdeklődő látogatókból álljon az adott csatornák segítségével elért közönség.

Látogatóforrások nézettség szerint

december 18, 2013 · Látogatókat méret szerint kétféle weboldalról szerezhetünk: vagy néhány (szinte) mindenki által használt oldal látogatói közül próbáljuk megtalálni a potenciális ügyfeleinket, vagy pedig sok, témáinkhoz hasonló területekkel foglalkozó, alacsonyabb látogatottságú weboldalon megjelenve próbálunk látogatókhoz jutni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük