Linkmarketing.hu Partnerprogram

április 21, 2008

Linkmarketing szolgáltatás népszerűsítése

A Linkmarketing.hu a Keresőmarketing egy speciális területére összpontosít, weboldalak linkhálózatának kiépítését, bővítését végzi, ezzel növelve a potenciális vásárlók, ügyfelek számát.

A partnerprogram a linkmarketing-szolgáltatás értékesítésén alapszik. A LinkMarketing.hu minden partnertől érkezett látogatót azonosít és a megrendelések után a 20% jutalékot ír jóvá, tehát bruttó 99,6 Forint összeget minden kihelyezett link után.

A jutalék abban az esetben is megilleti a partnert, ha a látogató a LinkMarketing.hu címlistájára feliratkozott, de csak később, a LinkMarketing.hu által kiküldött hírlevélben szereplő linken keresztül rendelte meg a szolgáltatást.

A LinkMarketing.hu partnerei számára a szolgáltatás népszerűsítéséhez szükséges anyagokat (leírásokat, hírleveleket, bannereket), valamint adminisztrációs felületet biztosít, amelyen keresztül nyomon követhetők a beérkezett ajánlatkérések, sikeres és sikertelen üzletkötések.

A minimálisan kifizethető jutalék 10 000 HUF + 20% Áfa.

Feltételek

A LinkMarketing.hu partnerprogramjában való részvétel nem automatikus, minden jelenkező weboldalt egyedileg bírálnak el. A részt vevő weboldalakon nem jelenhetnek meg erőszakos vagy szexuálisan egyértelmű tartalmak, illetve faj, nem, vallás, nemzetiség, fogyatékosság, nemi irányultság vagy életkor szempontjából diszkrimináló kijelentések vagy ábrázolások.

Csatlakozási feltételek: http://www.linkmarketing.hu/?us=partnerprogram_feltetelek

További részletek a linkmarketing szolgáltatásról: http://www.linkmarketing.hu/

A „Linkmarketing.hu Partnerprogram” című bejegyzést 2008. 04. 21. napján publikáltam, az azóta már bezárt webni.innen.hu oldalon. Ezt az írást és az innen hivatkozott régi tartalmakat a Webni! Archívum oldalán gyűjtöttem össze. Mivel az utolsó módosítás dátuma: 2008. 06. 12., ezért az itt olvasható információk már részben vagy teljes egészében elavultak lehetnek.

Archivált hozzászólások

Kérdés

2008. 04. 30. 08:38 · Névtelen hozzászóló →

Üdv!

Én webfejlesztő vagyok és különféle okokból kifolyólag nem szivesen tennék ki az oldalamra bannert, de szeretnék részt venni a partnerprogramban, mert az ügyfeleimnek szüksége lenne linkfejlesztésre. Ez megoldható valahogy?

Endre

re: Kérdés

2008. 04. 30. 09:11 · Névtelen hozzászóló →

Szia!

Ha linkeket akarsz építtetni, akkor nem kell bannert kitenned, csak megrendelned a linkmarketing.hu szolgáltatásait, amiért persze fizetned kell. A banner a partnerprogramra vonatkozik, ha egy oldaladról érkező látogató megrendeli a linkmarketing.hu szolgáltatásait, akkor kaphatsz jutalékot.

Re: Kérdés

2008. 04. 30. 09:53 · OldalGazda →

Szerintem félreértés van itt: a kérdező arra gondolt, hogy nem weboldal útján szeretné ajánlani a szolgáltatást, hanem ügyfelei körében ajánlaná, és ebből szeretne jutalékot kapni.

Endre kérdésére

2008. 04. 30. 09:54 · LinkMarketing_hu →

Üdv!

Ha jól értem, akkor Te nem partnerprogram résztvevő, hanem viszonteladó szeretnél lenni.Jelenleg is van több olyan önálló weboldal készítő, webfejlesztő cég, aki ilyen kapcsolatban áll velünk.A viszonteladás abban különbözik a partnerprogramtól, hogy míg a partnerprogramnál a linképítési szolgáltatásra a megrendelő ügyféllel szerződünk, és a partner fixen 20% jutalékot kap, addig a viszonteladásnál a viszonteladóval szerződünk, aki 20%-kal csökkentett áron kapja a szolgáltatást, amelyet szabadon adhat tovább.Van olyan viszonteladónk, aki önálló szolgáltatásként értékesíti a linkmarketinget, és van olyan, aki a komplett webes megjelenési csomagjába rakja bele.

Remélem érthető volt a kettő közti különbség.

Tehát ha viszonteladó szeretnél lenni, az is lehetséges.

Üdv.Szabó GáborLinkMarketing.hu

Kiegészítés

2008. 04. 30. 09:59 · LinkMarketing_hu →

Újra elolvasva a kérdést egy kis kiegészítés.

Az is megoldható, hogy nem helyezel ki bannert, hanem csak egy ajánlói levelet (amit előre megírtunk, és megtalálható az adminisztrációs felületen) küldesz az ügyfeleidnek, ami tartalmazza a Te speciális linkedet, így jóvá tudjuk írni a jutalékodat.

Gábor

Endre kérdésére

2008. 04. 30. 10:09 · Névtelen hozzászóló →

Kedves Gábor!

Köszönöm a választ. Jelentkeztem a megadott linken keresztül.

Kis Endre

Sok-sok törölt bejegyzés

2008. 05. 14. 04:58 · OldalGazda →

Ha netán még úgy alakul majd, hogy egy itteni hozzászólás hasonló vitát gerjeszt, hát jó legyen, beszéljétek meg, hiszen erre való a kommunikáció, viszont tényleg ne sértődjön meg, ha egy idő után legyalulom az összes kapcsolódó hozzászólást (mint tettem azt most).

Re: Sok-sok törölt bejegyzés

2008. 05. 15. 10:49 · Névtelen hozzászóló →

Ki ne sértődjön meg?