Pénzkeresés

november 13, 2005

Nem csak a reklámcsíkok hozhatnak bevételt

Az online üzleti modellek némileg eltérnek a hagyományos gazdaságban már megszokottaktól, ezért nem egyszerű felismerni és kiaknázni az ebben az új gazdasági szegmensben rejlő lehetőségeket. Tudtad-e például, hogy a Google Inc. AdSense programja magyar nyelvű weboldalakhoz is nyújt az oldal témájához kapcsolódó hirdetéseket, ráadásul a programba magánszemélyek is beléphetnek? Kaptál-e már érdeklődő hívásokat olyanoktól, akik az interneten találtak rá céged termékére/szolgáltatására?

A weboldalak segítségével tehát többféle módon lehet gazdasági előnyt kovácsolni: bevételekhez juthatunk például a látogatottságot közvetlenül pénzre váltva Hirdetések megjelenítése segítségével, vagy közvetetten, a Weboldal által szerzett megrendelések révén.

Ebben a fejezetben elsősorban a keresőtechnológiákhoz kapcsolódó pénzkereseti lehetőségekről lesz szó, mint például a Google AdSense. Jelenleg itt találod a legtöbb magyar nyelvű információt a Google Inc. hirdetési programjáról, és ezen az oldalon található a legaktívabb magyar AdSense Fórum is, ahol a webmesterek megosztják egymással a hirdetések elhelyezésével kapcsolatos tapasztalataikat.

Léteznek olyan pénzkereseti lehetőségek is, melyekhez nem kell rendelkezni különösebb hozzáadott értékkel: se értékes tartalommal, se hasznos online szolgáltatással vagy valós gazdasági tevékenységgel. Jelen oldal azonban nem foglalkozik ezekkel a lehetőségekkel. Aki ilyesmire adná a fejét, az keressen rá az alábbi kulcsszavakra: Paid to Read (PTR), Paid to click (PTC), Paid to Promote (PTP), Paid to Signup (PTS), Auto surf, Manual surf.

A „Pénzkeresés” című bejegyzést 2005. 11. 13. napján publikáltam, az azóta már bezárt webni.innen.hu oldalon. Ezt az írást és az innen hivatkozott régi tartalmakat a Webni! Archívum oldalán gyűjtöttem össze. Mivel az utolsó módosítás dátuma: 2013. 02. 06., ezért az itt olvasható információk már részben vagy teljes egészében elavultak lehetnek.

Archivált hozzászólások

Blog-Umfrage: Auswertung der monatlichen Einnahmen

2007. 06. 26. 09:52 · OldalGazda →

http://www.basicthinking.de/blog/2007/06/26/blog-umfrage-auswertung-der-monatlichen-einnahmen/

Blogok elemezése havi bevétel szerint. Egy másfélszáz blogot magába foglaló felmérés eredményei.

Tenyleg nincs ingyen ebed…

2007. 07. 06. 11:02 · stefances →

Szeretnek roviden hozzaszolni a temahoz. Mindig skeptikus voltam az olyan hirdetesekkel amik keves munkaval horibilis pezkeresest igertek. Eppen ezert sajat magam is mar egy jo honapja probalkozom, kiserletezem az AdSens segitsegevel megismerkedni mikent lehet penzt keresni. Celom nem penzkereses, hanem a valosag megismerese es talan a tanulsag feltarasa. Egy blog kereten belul publikalom amit sikerul kibongesznem a sok szemet hirdetes es a valos lehetosegek kozt. A blogom ha erdekel: http://wlia03.blogspot.com. A blogom sajnos csak az angolul olvasoknak hasznos. Viszont teljesen egyetertek azzal, hogy csak olyan web-lap general erdeklodoket ami erdekes es jelen ugyekkel foglalkozo ismerteto vagy forum kereteben tamogatja a virtualis erdeklodo csoportot. A kiserletem eredmenye egyelore az hogy nincs ingyen ebed, kb. egy honap es kemeny munka utan $7.30 at kerestem (het dollar es harminc cent). Tahat a sok buta hirdetes, csak valaki masnak hasznos, talan meg nekik sem. Elvegre miert is forditananak oly sok idot egyesek atadni tudasukat, hogy te is meggazdagodj. Azert mert hazudnak.

Tipp

2007. 07. 06. 11:38 · Névtelen hozzászóló →

Ha nem akarod hogy kizárjanak az Adsense-ből, akkor szerintem ne közölj olyan adatokat a blogodon mint pl: kattintások száma,megjelenések száma,kereset..mert ez tilos..

huh

2007. 07. 06. 11:41 · Névtelen hozzászóló →

huh és arról a képről nem is beszélve,CTR-el meg minden létező bizalmas adattal,ez azért meredek:)

Tenyleg nincs ingyen ebed…

2007. 07. 06. 13:39 · hunvista →

Ingyenebédről szó sem volt. Ha utána olvasol a legtöbben azt mondják „csinálj egy jó honlapot” és akkor lesz látogatottság és meg leszel elégedve a bevételeddel. Komolytalan dolog azt felhozni, hogy egy 1 hónapos oldal nem hoz bevételt. Azon lepődtem volna meg, ha hoz valamit. A magam részéről meg vagyok elégedve a bevételekkel, pedig nincs egy ordító nagy látogatottságom, viszont van havi csekkem. Aztán mikorhogy, a kettestől a nyolcasig már kezdődött az összeg. Egyébként éppen az ilyen példák miatt egészítettem ki az én Adsense ismertetőmet, mert nem kell azt hinni, hogy napi 20-30-50 látogatóval lesz „ingyenebéd”. Ebéd akkor van ha megdolgozott érte valaki.

Ingyen ebéd – Keteltu.hu

2007. 07. 06. 15:07 · Keteltu →

Angol nyelven írt blognál szerintem butaság lekorlátozni a bevételi forrásokat Adsense-re, rengeteg egyéb, jobban fizető lehetőség van. Csak hogy egy párat említsek:

-Text Link Ads (a bejegyzésekben lévő bizonyos szavak linkhirdetésekké alakulnak)

-ha már elég nagy látogatottságú a honlapod meg lehet próbálkozni az AdBrite vagy AdEngage szolgáltatásokkal, amiken keresztül a hirdetők szöveges hirdetési helyeket vásárolhatnak az oldaladon 1 napra, 1 hétre vagy akár 1 hónapra is

-Amazon, Buy.com és hasonló cégek affiliate programja aminél pénzt kapsz minden egyes tőled érkező látogató után aki vásárol (persze ezek nem nagy pénzek, kivéve ha sok látogatót küldesz nekik aki vásárol)

-Clickbank – Digitális termékek forgalmazására állt rá a cég, itt is pénzt kapsz minden egyes vásárló után, de itt már nagyobb bevételre tehetsz szert. A legkisebb jutalék egy termék után 10 dollár, a legnagyobb 100 dollár, az átlag olyan 20 dolcsi körül van. Ha netes pénzkereséssel kapcsolatos hirdetést látsz egy weboldalon, akár Adsense hirdetések között akár máshol, 90 százalék, hogy azt a terméket a Clickbankon keresztül árulják.

-AdultFriendFinder – Hát igen…ehhez olyan honlap kell, amire ki lehet rakni felnőtt partnerkeresős hirdetést. Ha viszont rendelkezel ilyennel, és van naponta legalább 1000 látogatója a honlapodnak, elég szép pénzt lehet vele keresni. Egyébként nagyon korrekt cég.

-PayPerPost, Review Me – Ahogy a nevében látható, blogbejegyzésért kapod a pénzt. Na itt az számít, hogy ismert legyen a blogod, és akkor megkérnek majd cégek, honlaptulajdonosok, hogy írj mondjuk egy kritikát az általuk forgalmazott/készített termékről/honlapról vagy egyéb dologról. Cirka 10 dollártól 400-ig terjed a bejegyzésért kapott összeg. Mondanom sem kell a 400 dolláros határt nem könnyű elérni. 🙂

Rengeteg pénzkeresési lehetőség van amit érdemes, sőt ki kell próbálni, ha angol nyelvű blogod van. Itt van egy példa arra, hogy mennyit lehet keresni (http://www.johnchow.com/) és itt egy másik (http://mikesmoneymakingmission.blogspot.com/2007/06/money-making-weekly-report-week-38.html). Utóbbi példában egy olyan brit úriember bevételei láthatóak, aki gyakorlatilag nulla befektetésből csinál pénzt ingyenes blogokkal.

wlia03 blog: Teljesen át kéne alakítani. Egyrészt nem specializálódik egy témára sem (money making témában ráadásul rengeteg blog létezik…tehát arra a kulcsszóra elég nehéz egy blogot optimalizálni), másrészt a blog címe is elhibázott (ki fogja megjegyezni azt, hogy wlia03?), harmadrészt a bejegyzések is csak arról szólnak, hogy mennyi az oldal tulajdonosának az adsensebevétele. Első körben utánanéznék a helyében valami kevésbé tág témakörnek, keresnék kulcsszavakat amikre optimalizálni lehet a blogot, regisztrálnám blog directory-kba (rengeteg van belőlük), utánanéznék hasonló témában mozgó blogoknak és az érdekesebb írásokhoz kommentálnék, illetve mozgósítanám magam linkcsere témában is, ha már lenne megfelelő mennyiségű tartalom az oldalamon. A blogot pingelném naponta mondjuk a Pingoat.com oldalon, és második körben feldobnám néhány social bookmarking oldalra is, mint a Digg.com vagy a Del.icio.us. Aztán naponta ellátnám friss tartalommal az oldalt, és Adsense hirdetések mellett alkalmaznék más bevételi forrásokat is, például amikről fent írtam. Szerintem ez a nagy receptje egy sikeres, jó blognak amiből pénzt is lehet kiszedni. Azt hiszem ennyi elég is lesz, így is elég sokat írtam már, kíváncsi vagyok elolvassa-e valaki egyáltalán. 🙂

ÜdvDL alias Keteltu

Ingyen ebéd – Keteltu.hu

2007. 07. 07. 05:52 · OldalGazda →

Köszi az értékes hozzászólást: ne aggódj, párszázan el fogják olvasni csak az e-mail értesítésre előfizető és az RSS előfizető olvasók száma kiteszi ezt a számot 🙂

elolvastam

2007. 07. 12. 06:45 · ManiAc →

Sajnálattal olvasom, hogy nincs ingyen ebéd.

Ugyanis nálam már dél elmúlt és egy milánói borda igazán jól esne…

Nos erre most már nem várok tovább, ilyet úgyse osztanak.

Akármilyen reklámrendszert is használhat valaki, a hirdetésekért csak akkor fog bárki is fizetni, ha ér is valamit az oldal és sokan látogatják.

Ezt sehogy se lehet megúszni, jó oldalt kell csinálni.

Attól még, hogy vannak jó hirdetési rendszerek még nem fog senki jól keresni. Azok csak egy minőségében és látogatottságában egy bizonyos szintet elérő oldalakon működnek jól.

.

2007. 09. 16. 16:48 · Névtelen hozzászóló →

Az előbb említett weboldalon (johnchov.com) a „recommended moneymakers” ablak tartalmaz az adsense-en kívül jópár lehetőséget, ezekröl van esetleg valami tapasztalatod?

2007. 09. 18. 08:20 · Keteltu →

Először is johnchow.com :). Na akkor balról a „recommended moneymakers”:

  1. Agloco – szóra sem érdemes, ne próbáld ki, átvágás, baromság stb
  2. AuctionAds – Kicsit olyan, mint az Adsense pl ha notebookokról szól a blogod vagy oldalad érdemes kitenni az Auctionads reklámdobozát, ami ha a notebookos témánál maradunk akkor Ebayen lévő notebookok aukcióiról jelenít meg hirdetést, és ha valaki átkattint, majd vásárol akkor jutalékot kapsz. Akkor is kapsz jutalékot, ha valaki csak rákattint az Auctionads hirdetésre, majd regisztrál az Ebayen és 30 napon belül vesz vmit Ebayen keresztül (akár egy 2 dolláros könyvet is).
  3. Google Adsense – Ehhez sem fűznék túl sok dolgot, a webni.innen.hu erről szól. 😀
  4. Azoogleads – Kanadai cég, ha magyar állampolgárként és nem cégként jelentkezel hozzájuk akkor ki kell töltened egy formanyomtatványt és el kell küldened nekik különben nem fogadják el a jelentkezésedet. Mindenféle CPA (Cost-Per-Action vagyis pl fizetnek minden egyes vásárló után stb) programot lehet náluk találni.
  5. Bidvertiser – Olyan, mint az Adsense. Ha hirdetni szeretnél dolgokat kevés pénzzel angol anyanyelvűeknek akkor érdemes itt hirdetni, mert olcsóbb, mint a Google Adwords.
  6. Text-Link-Ads – Ha laptulajdonos vagy akkor linkhelyeket adhatsz el rajtuk keresztül az oldaladon. Főleg blogok használják a TLA-t.
  7. Kontera – A Kontera hirdetések gyakorlatilag átváltoztatnak bizonyos szavakat a blogbejegyzésekben, egyéb szövegben linkekké amikre az egeret ráhúzva megjelenik egy kis ablak benne egy hirdetéssel. Ehhez hasonlót biztosan láttál már magyar fórumokon pl.

Kb ezek vannak a „recommended moneymakers” részben John Chow oldalán. Ha esetleg benne lesz később OldalGazda, írok ezekről a cégekről meg egyéb pénzkeresési lehetőségekről külön-külön bejegyzéseket és belinkelem ide, mindenesetre amíg nem bólint rá, nem szeretném teleszpemmelni OldalGazda weboldalát.

RE: recommended moneymakers

2007. 09. 18. 13:59 · OldalGazda →

Egészen lehet nyugodtan linkelni minden olyan oldalt, ami kapcsolódik az oldal témájához. Ha esetleg határeset lenne, akkor sem szokott semmi gond lenni. Sajnos itt már annyira szétterebélyesedtek azok a dolgok, annyi mindennel foglalkozik az oldal, hogy nyilvánvalóan egy ember nem ismerheti minden részletét ezeknek a dolgoknak. Persze, mindenki elsősorban a saját oldalára szeret írni, úgyhogy ha írsz majd ezekről az alternatív pénzkereseti lehetőségekről, akkor szívesen csinálok valami olyasmit, mint az AdBrite esetében: az általad írt bejegyzés tartalmát röviden összefoglaló szöveggel nyitok egy új bejegyzést itt is.

Keteltu:

2007. 09. 19. 04:56 · Névtelen hozzászóló →

.

2007. 09. 19. 05:00 · Névtelen hozzászóló →

köszönöm a magyarázatokat úgy látom számomra még mindig az Adsense az egyetlen használható megoldás

Vajon mi történhet a lapommal ?

2007. 09. 28. 13:13 · dugulaselharitas →

Tisztelt József !Elöször is gratulálok az oldalhoz és valószínüleg csak sejtem a belefektetett munkát.Nagyon sokat segített az elmúlt hónapokban,két honlapom építgetésében.Nem bírtam a reklámköltségekkel,így partizánmunkába kedtem.Duguláselhárítással foglalkozom Budapesten.Most 1/9 találatnál tartok a duguláselhárítás szóra : ****és 2/7 : **** lapommal.Kérdéseim :Vajon mennyire ártalmas a Google találati listában elfoglalt pozíciómra nézve, ha oldalamról több (nem igazán releváns) linket engednék ki,barátaim honlapjára. A másik dilemám : az AdSense program használata vagy reklámozása, javít az oldal pozícióján vagy semleges az oldalra nézve.

Üdvözlettel,

duguláselhárítás

2007. 09. 28. 18:04 · Keteltu →

Bár a kérdések nem nekem lettek feltéve úgy gondoltam azért válaszolok rájuk több szem többet lát alapon -néha szeretek véletlenszerűen beilleszteni ilyen kifejezéseket a mondandómba-.

A külső linkekkel kapcsolatban: Akkor problémás egyedül a dolog, ha linkfarm lesz az oldalból, szóval 5-10 kifelé irányuló linktől nem fog hátrébb küldeni a találati listában a Google.

Adsense: Teljesen semleges, nem hat egyáltalán a Google találati listájában való elhelyezésre.

Re: Vajon mi történhet a lapommal ?

2007. 09. 29. 05:15 · OldalGazda →

Igen, teljesen egyetértek Keteltu válaszával, nem is tudok mást hozzátenni, köszönöm szépen!

Baj van!

2007. 10. 01. 10:30 · dugulaselharitas →

Köszönöm a hozzászólást.Szóval tanácsotokra semmi kifelé menő linket nem helyeztem el az oldalamon (nehogy linkfarmnak nézzenek) ennek ellenére valami nagy baj történt 09.30.-án.A ***** oldalammal 1/7 ből > 6/3 lettem a duguláselhárítás szóra.Ez mítől lehet? Tartalom azonosság %másik oldalammal…? Nem trükközök nem tükrözök… ?Esetleg legyek türelemmel.Köszönettel vennék valami infót vagy kritikát.

Re: Baj van!

2007. 10. 02. 09:01 · Névtelen hozzászóló →

Nyugodtan mutathatnak kifelé linkek ésszerű határokon belül. Milyen rég üzemel egyébként az oldal? Új honlapok esetében jellemző, hogy az első indexelés után nagyon előreugranak, aztán kapnak egy reális helyezést.De az első hetekben még az is előfordul, hogy egy oldal egyszerűen kiesik a listából, de ilyenkor rövid idő alatt vissza szokott kerülni. Viszont ahogy nézem, lenne még mit optimalizálni (a seo egyébként nem egyenlő az oldal kulcsszóval teleírásával, ez így nagyon direktnek hat, és a kereső sem feltétleül értékeli)

Baj van, még nagyobb !

2007. 10. 02. 10:56 · dugulaselharitas →

Valószínűleg bütetést mért a két honlapomra a Google, mert most vettem észre, hogy a másik oldalam ***** is jelentősen vissza lett minősítve a találati rangsorba 2/5-ből 7/8 lett. Szóval úgy gondolom mégis csak a tartalom azonossági mutató nagyon azonos volt, most belenyúltam mind kettőbe és megpróbáltam valami más tartalmat adni.Persze ez nem egyszerű egy rendkívül szűk témára vagy tevékenységi körre.Kérdés, egyszer még előre kerülhetnek az oldalaim ? Másik kérdésem mit optimalizáljak még az ***** oldalon, csak egy pár szóban?Egyébként a fentnevezett oldal kb. egy éves és nagyon szépen haladt 3 nappal ezelőttig.

Köszönettel

Re: Baj van

2007. 10. 02. 11:51 · Névtelen hozzászóló →

Ha azonos a tartalom, miért van szükség két honlapra?

Frissiteni-frissiteni

2007. 10. 02. 13:53 · Névtelen hozzászóló →

Szia

Frissíteni azt szereti.És persze a Google folyamatosan táncol.Napról napra.Én azt veszem észre, hogy a hétvégén begyűjti az infókat, na ez szerint jó vagyok.Hétfőn 2.ik 3.-ik vagyok, ugyan is már akkor webeztem mikor az AltaVista volt a kereső.És már akkor igyekeztem fent lenni az első oldal görgetés nélküli részén.Utána beindul valami optimalizálás és lemegyek 7.-ikre.

Én lusta voltam programot irni a google mozgásainak figyelésére.Ezért a pagerank.whysoft.hu -t hivom meg mindennap. Ott látom mit csinál.Mit dob el, fel vesz új oldalakat azt kisöpör mindent…

WT

2007. 10. 02. 14:27 · Névtelen hozzászóló →

Az egyik gyengélkedett a reklámcsík miatt gondoltam kiváltom egy másikkal oldallal, de vesztemre mind a kettőa sűlyesztőbe került bízok benne hátha feléled valamelyik akkor a másikat megszüntetem.

Re: Baj van, még nagyobb !

2007. 10. 03. 11:10 · OldalGazda →

Én csak két tanácsot tudok adni, amit egyébként sűrűn szoktam: legyél türelemmel, mert 3 nap nem időtáv, már ami a látogatottság megítélését illeti, plusz hosszú távon felejtsd el az Ingyenes webtárhelyeket. Ez utóbbit mondjuk leginkább azért, mert szerintem sokakban benne van az, ami bennem is, hogy aki annyira nem veszi komolyan a saját munkáját, hogy vásároljon párezres tárhelyet magának meg domaint, az ne csodálkozzon, ha gyakran mások sem veszik komolyan.

Ingyen tárhely

2007. 10. 04. 12:03 · Névtelen hozzászóló →

Sajnos így van, én is rájöttem !

Segítség

2007. 10. 09. 03:23 · bargyok →

Segítségre lenne szükségem , a weboldalammal kapcsolatos kereső opimalizálások, és adworlds hírdetéssel kapcsolatban amit nem ingyen kérek.Odáig eljutottam , hogy adworlds a pénz befizetve hírdetések elkészültek, de mivel az időm kevés a tanulására szívesen venném alakinek a segítségét. bgyokos@t-online.hu az email címem.

Szerintem

2008. 01. 14. 05:06 · Névtelen hozzászóló →

Szerintem azzal most nem kell pánikolni, hogy kevés a bevétel, meg keveset fizett a Google. Ilyenkor nincsennek kampányok, nyomottak a hirdetői árak. Nem csak a Google küzd ezzel, kedvezményeket adott a hirdetőinek az E-target és a CTnetwork is, csak hirdessenek.

Szerintem

2008. 01. 14. 06:37 · Névtelen hozzászóló →

Nekem meg most szombaton volt eddig a csúcs bevétel!

Szerintem

2008. 01. 14. 06:55 · Névtelen hozzászóló →

Én is készítettem egy összehasonlítást az eddigi januári bevételre, illetve 3 tavalyi hónapra. Az egy kattintásra eső bevétel most januárban a legmagasabb.

biz

2008. 01. 14. 10:19 · Névtelen hozzászóló →

Biztos a januári unalmas esték eltöltéséről szól az oldalad… 🙂

biz

2008. 01. 14. 11:29 · Névtelen hozzászóló →

Akkor már a decemberi és a januári estékről, mert decemberben ugyanez az érték volt. Egyébként minimális az eltérés a tavalyi egész éves átlaghoz képest, a lényeg csak az, hogy nem lefelé, hanem felfelé.

Ikec

2008. 01. 31. 03:21 · Névtelen hozzászóló →

nemtom…, nekem nőtt a látogatottságom , nőtt a kattintási arányom,de borzasztó krediteket kapok értük…nincs ***** cent egy…..áááááááááááááááááá-megőrülök

widgetbucks

2008. 06. 13. 07:44 · Névtelen hozzászóló →

Valaki ismeri őket ? www.widgetbucks.com Mert tettem ki hírdetéseket az oldalamra tőlök és csak érdeklődnék hogy menyire éri meg.

oldal eladása

2008. 07. 13. 10:26 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok! Egy éve csináltam egy közösségi oldalt hobbi alapon, azóta PR4 lett, napi 1000 egyedi látogatóval. Az Adsense igazából nem hoz sok pénzt, de egy profi honlapszerkesztő-marketinges biztosan tudna vele valamit kezdeni, ha én amatőrként ennyire tudtam fejleszteni. (Potenciálisan több százezres is lehet a célközönség). Van arra valami bevett mód, vagy hely, ahol az ilyen honlapokat adják-veszik?

oldal eladása

2008. 07. 16. 10:37 · Névtelen hozzászóló →

Szia! Engem lehet, hogy érdekelne az oldal, ha még aktuális. Javaslom, hogy beszáljünk róla részleteiben is. Erre az e-mail címre írhatsz: gabesz0010 kukac freemail pont hu

oldal eladása

2008. 07. 17. 01:45 · Névtelen hozzászóló →

Köszi, írtam, de nem szeretném hirdetésre használni ezt a fórumot, inkább arra vonatkozott a kérdésem, hogy hol lehet ilyen hirdetést feltenni?

oldal eladása

2008. 07. 17. 05:28 · Névtelen hozzászóló →

Például itt, bárhol hirdethetsz. Szerintem elég sokan olvassák ezt az oldalt olyanok, akik részben vagy egészben saját weboldalakból élnek, úgyhogy nyugodtan hirdethetsz egy ilyen lehetőséget. Ha pedig többen hirdetnének ilyet, szóval lenne igény egy ilyen weboldal adás/vétel témára, akkor nyithatunk neki egy új bejegyzést.

oldal eladása

2008. 07. 17. 05:47 · Névtelen hozzászóló →

OK, akkor akit érdekel a fenti, drupal alapú közösségi oldal, írjon a pontozo.klub kukac gmail.com címre, küldök több információt.

re: widgetbucks

2008. 07. 17. 05:54 · Névtelen hozzászóló →

Majd mi kérdezzük meg tőled! 🙂

segitség kérés

2008. 12. 23. 16:44 · Névtelen hozzászóló →

Én felszeretném mondania google adsense-t tartalom szolgáltató vagyok hol tudom ezt megtenni kérlek segitsetek

kérdés

2009. 01. 31. 14:38 · Névtelen hozzászóló →

elértem a 10 USD-t de nem engedi szerkeszteni a fizetés részleteit tud vki segitenI?

re

2009. 02. 16. 15:17 · Névtelen hozzászóló →

Szerintetek mennyit ér az oladalam:

  1. backlinksnapi google analytics 1200 egyedipagerank 4

???

re

2009. 02. 16. 15:19 · Névtelen hozzászóló →

blinks 332

re:re

2009. 02. 16. 15:26 · Névtelen hozzászóló →

Semennyit.Nem ezek a fokmérői.Mennyire egyedi az ötlet, milyen típusú oldal, kezeled e pár 10 vagy 100 ezer ember adatait, függ e tőled vagy egyszerűen bárki tovább viheti. A lényeg, hogy sok pénzt lehessen vele keresni, te sok pénzt keresel vele?

re

2009. 02. 17. 09:27 · Névtelen hozzászóló →

persze függ az adsenstől/az eddigi eredményekhez képest jelenleg „kritikus”/,de évi öt-hatszáz kiló meg van évente

re

2009. 02. 17. 09:36 · Névtelen hozzászóló →

5-600 kiló évente, az átlagos egy ilyen látogatottságú lapnál. Mégis bárki kiröhögne, ha azt mondanád, hogy 1 milláért eladnád. Ugyanis sokkal kevesebből is lehet (nem ismerem az oldalad) sokkal jobbat csinálni a tiédnél.Én már próbáltam az egyik lapomat eladni, ami inkább csak púp a hátamon, de a tárhely árát többszörösen visszahozzák a rajta lévő hirdetések, mégis 10-20 ezernél többet senki nem ajánlott érte.Ennyiért megtartom.Szóval egy weblap értékének mérésére szerintem nincsen megfelelő mérce szerintem, inkább csak támpontok, amiket fentebb egy másik hozzászóló már megírt.

re

2009. 02. 18. 14:30 · Névtelen hozzászóló →

na igen. nekem egy kilót ajánlottak, de ennyiért biztos nem adom el. akkor inkább bevárom a többi 6 oldalt , hogy hozza ugyanazt a 500 kilót évente és ez már nagyon szép kis összeg 😀

2009. 07. 24. 09:16 · GurulosKinga →

Mi történt az oldallal? februári az utolsó bejegyzés… átköltözötött mindenki az oldalgazda fórumra?

És ha nem adsense?

2010. 01. 10. 15:25 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok! Az történt, hogy sok munkával sikerült több ezresre növelnem az oldalam napi látogatottságát. Ez már szerintem olyan szám, hogy talán nem vagyok rászorulva az Adsense-re, hanem közvetlenül is lehet hirdetőkkel tárgyalni – de sajnos nem tudom, hogy hogyan kezdjek hozzá a hirdetők kereséséhez. Van erre valami tippetek?F.

Re: És ha nem adsense?

2010. 01. 11. 03:14 · OldalGazda →

Szerintem itt kezdd el olvasgatni:

http://www.rabbitblog.hu/2008/09/10/mihez-kezdjek-a-site-ommal-1-resz/

meg itt:

http://www.rabbitblog.hu/2009/01/25/keszits-profi-mediaajanlatot-1-resz/

Re: És ha nem adsense?

2010. 01. 11. 10:10 · Névtelen hozzászóló →

Szuper, köszönöm!F.

És ha nem adsense?

2010. 02. 14. 17:41 · Névtelen hozzászóló →

Itt egy új partnerprogram lehetőség, ami elég jól fizet: www.pro24.hu/partnerprogram.phpÜdv,Feri

ptc, ptr

2011. 05. 09. 10:06 · Miki8888 →

Ezek a paid to read meg paid to click oldalakkal aztán jó sokat netezhet az ember még egy normális összeget összeszed.Aki interneten akar pénzt keresni, az épitsen weboldalt, vagy segitsen másoknak ebben például cikk irással, vagy link épitésben. Néhány érdekesebb cikket itt olvastam erről:http://www.penz-kereses.net/penzkereses-weboldallal

penkereses

2011. 06. 14. 10:59 · Névtelen hozzászóló →

Hogyan lehet reklamozni?Ki tud nekem segiteni?Nagyon megkoszonnem aki epmagyarazza es meg is halalom neki!Elore is koszonom:)!

penzkereses

2011. 06. 14. 11:00 · Névtelen hozzászóló →

Hogyan lehet reklamozni?Ki tud nekem segiteni?Nagyon megkoszonnem aki epmagyarazza es meg is halalom neki!Elore is koszonom:)!

penzkereses

2011. 06. 14. 11:00 · Névtelen hozzászóló →

Hogyan lehet reklamozni?Ki tud nekem segiteni?Nagyon megkoszonnem aki epmagyarazza es meg is halalom neki!Elore is koszonom:)!