500 linkgyűjtemény a gyűjteményünkben

március 6, 2011

Bő egy év alatt gyűjtöttünk össze pontosan 500 linkgyűjteményt egyrészt folyamatos gyűjtőmunkánk, másrészt pedig a kedves linkgyűjtemény-gazdák ajánlásai segítségével, így továbbra is a legnagyobb publikus webkatalógus-linkgyűjteményt nyújtjuk látogatóink számára — mindezt teljesen ingyen.

A weboldalon elérhető linkgyűjtemény-adatbázisunkat szinkronizálva a mindennapos linképítés használt adatbázisunkkal, érdekes módon pont 500 linkgyűjteményt jelez ki a weboldal számlálója. Bár egyedi módszereink segítségével igen jó arányban képesek vagyunk felderíteni a magyar linkgyűjteményeket, mivel erre csak néhány hónaponta kerítünk sort, ezért sokat segítenek nekünk a linkgyűjtemények gazdái is. Új linkgyűjteményeket továbbra is folyamatosan várunk tőlük, köszönettel.

Hamarosan még ennél is tovább fog nőni az általunk nyilvántartott webkatalógusok száma, hiszen nagyságrendileg még 50, nemrég indult linkgyűjtemény áll tesztelés alatt. Ha még hozzátesszük mindehhez azt a néhány linkfarmot, melyeket nem szoktunk használni munkánk során, akkor összesen kb. 600-700 közé tehető az összes magyar linkgyűjtemény száma.