Munkanapló

október 16, 2009

OldalGazda szerteágazó, keresőoptimalizálással, keresőmarketinggel, webfejlesztésével kapcsolatos tevékenységeinek lenyomata.

Altémák

2. legjobb magyar kereső a külföldiek szerint

július 12, 2010 · A közelmúltban többségében amerikai egyetemistákból álló hallgatóság számára tartottam vendégelőadóként interaktív előadást/szemináriumot a keresők felhasználói felületeivel, használhatóságával kapcsolatban, ahol a hallgatók feladata az volt, hogy mindenféle magyar tudás híján próbálják kitalálni, melyik lehet a második legnépszerűbb magyar kereső.

OldalGazda.eu Online Marketing oldal

március 11, 2010 · Az oldalgazda.eu cím alatt új online marketing oldal indult, ahol az oldal tulajdonosa, Jároli József keresőmarketing szolgáltatásainak megismerése mellett számos, a keresőmarketinggel kapcsolatos, hasznos információhoz juthatnak a weboldaluk hatékony látogatottságnövelése iránt érdeklődők.

Oldalgazda.com Katalógus – Újszerű SEO segítség

június 3, 2010 · Az OldalGazda Katalógus egy teljesen egyedi koncepció mentén jött létre: elsődleges célja ugyanis nem a weben elérhető információk rendszerezése vagy kereshetőbbé tétele, hanem a webmestereket és a weboldal-tulajdonosokat szeretné segíteni látogatottságuk növelésében.

Megújult a legnagyobb magyar linkgyűjtemény-gyűjtemény

szeptember 4, 2010 · Teljesen megújult formában jelentkezik OldalGazda linkgyűjtemény-gyűjteménye, mely több mint háromszáz magyar nyelvű webkatalógussal továbbra is a legnagyobb és legrészletesebb magyar linkgyűjtemény-adatbázis.

Csendes üzemmód

április 8, 2009 · OldalGazda béta — azaz "csendes üzemmód", ami azt jelenti, hogy az oldal leginkább a korábbi oldalam rendszeres olvasói számára áll nyitva, visszajelzések, hibák, kérések, javaslatok gyűjtése céljából. A hivatalos indulás júliusban lesz, addig kérek mindenkit, ne linkelje az oldalt, amíg félkész.

Webni.innen.hu RSS átállítása

április 22, 2009 · Mivel már a webni.innen.hu oldalon nem fog új bejegyzés születni, így ez a hírcsatorna okafogyottá vált, ezért ezentúl az oldalgazda.hu legfrissebb tartalmait fogja megjeleníteni.

Webkatalógusok gyűjteményének átstrukturálása

január 14, 2010 · Pontosan egy éve, 2009 januárjában kezdtem el összegyűjteni a magyar nyelvű SEO-barát webkatalógusokat. A lista azóta is folyamatosan bővül: több mint 120 általános témájú SEO-barát webkatalógus szerepel már a listában, emellett néhány közösségi linkmegosztó és speciális témájú katalógus is szerepel a gyűjteményben. Most külön szekciót kapott e gyűjtemény.

Piwik 1.1 – Ingyenes webstatisztika már magyarul is

január 4, 2011 · A mai napon közzé tett 1.1-es verziószámú Piwik immár teljes mértékben magyarra fordított kezelőfelülettel is elérhető, mivel bekerült a kiadásba az OldalGazda által a közelmúltban elkészített teljes magyar fordítás.

PageRank frissítés és a linkgyűjtemények fejlődése

január 26, 2011 · Aktualizáltuk a Google által a közelmúltban (végre) eszközölt Page Rank frissítés nyomán a linkgyűjtemény-gyűjteményünkben nyilvántartott magyar webkatalógusok PR értékeit: a változások érdekes tendenciákat mutatnak a linkgyűjtemények fejlődéséről.

Ez lesz a legrégebbi SEO-s oldal 2011-ben

január 2, 2011 · Az év fordulóján természetes a számvetés és az elkövetkező dolgok számba vétele egyaránt, különösen, ha ez az időszak egybeesik a weboldal évfordulójával is. Az idei első bejegyzésben ezért betekintést nyújtunk a terveinkbe, a közeljövőben az olvasók számára is érzékelhető változásokba.

500 linkgyűjtemény a gyűjteményünkben

március 6, 2011 · Bő egy év alatt gyűjtöttünk össze pontosan 500 linkgyűjteményt egyrészt folyamatos gyűjtőmunkánk, másrészt pedig a kedves linkgyűjtemény-gazdák ajánlásai segítségével, így továbbra is a legnagyobb publikus webkatalógus-linkgyűjteményt nyújtjuk látogatóink számára — mindezt teljesen ingyen.

Magyarul is használható Google Webfonts betűtípusok

április 28, 2012 · A Google Webfonts számtalan (a bejegyzés írásakor több mint 500) betűtípust tesz ingyenesen hozzáférhetővé azon webfejlesztők számára, akik szeretnék egyedibb betűtípusokkal feldobni weboldalukat. Sajnos azonban magyar nyelvű szövegekhez alig ötöde használható ezeknek a fontoknak.

Álláshirdetés: Web adminisztrátor ->

január 16, 2013 · Weboldalak tartalmi fejlesztésére és karbantartására, továbbá weboldalak látogatottságnövelésével és keresőoptimalizálásával összefüggő adminisztratív tevékenységek ellátására keresünk művelt, a világ dolgai iránt érdeklődő, magyarul választékosan fogalmazó, angolul beszélő munkatársakat.