OldalGazda.eu Online Marketing oldal

március 11, 2010

Az oldalgazda.eu cím alatt új online marketing oldal indult, ahol az oldal tulajdonosa, Jároli József keresőmarketing szolgáltatásainak megismerése mellett számos, a keresőmarketinggel kapcsolatos, hasznos információhoz juthatnak a weboldaluk hatékony látogatottságnövelése iránt érdeklődők.

A szokásos bemutatkozáson túl ugyanis a keresőmarketing iránt érdeklő weboldal-tulajdonosok olvashatnak arról is, hogy miért éri meg egyáltalán a keresőmarketinggel foglalkozni — mik azok a tényezők, melyek ezt az innovatív hirdetési formát egyszersmind rendkívül hatékonnyá teszik.

Az olvasók megismerhetik továbbá, hogy milyen elsődleges és járulékos eredményeket hozhat számukra weboldaluk keresőoptimalizálása — megtudhatják, hogy a tartós és minőségi látogatottságnövekedésen túl, a keresőkben való láthatóság által hogyan nyílhatnak meg új üzleti lehetőségek előttük, miért válhat egyúttal használhatóbbá weboldaluk, továbbá hogy milyen egyedi szemlélethez juthatnak weboldaluk optimalizálása során.

A weboldal bemutatja a különböző keresőmarketing technikákat — megtudhatjuk, hogy miért is olyan fontos a célközönség pontos behatárolása, milyen logika alapján működik a Google optimalizálás, miért szükséges áldozni a linkek számának növelésére. Végül, de nem utolsó sorban szó esik az AdWords hirdetések, a Yahoo! és a Bing optimalizálás szerepéről, lehetőségeiről is.

Jároli József online marketing szakértő weboldalán tehát egyaránt találhatnak hasznos információkat a nagyvállalatok és multicégek marketing szakemberei, tartalomszolgáltatással foglalkozó és online média cégek, reklámügynökségek, webfejlesztő cégek, kis- és középvállalkozások.

A weboldal címe: www.oldalgazda.eu

A keresőmarketingről

A keresőmarketing olyan speciális látogatottságnövelési technikák segítségével történő marketingtevékenység, mely a keresőoldalak felől érkező látogatók számát, összetételének minőségét hivatott növelni illetve javítani.

Jároli Józsefről

Magyarországon az elsők között kezdett el foglalkozni keresőoptimalizálással és keresőmarketinggel, és azon kevés keresőmarketing szakember közé tartozik, aki kizárólag e szakterületnek szenteli idejét. 2004 óta publikálja keresőoptimalizálás témájú írásait különböző weboldalakon, melyek az elmúlt évek alatt több tízezer látogatottságnövelésben érdekelt weboldal-tulajdonos számára nyújtottak már segítséget.