Linkgyűjtemény-gazdák fóruma

szeptember 4, 2010

Új linkgyűjtemény ajánlása a Linkgyűjtemények gyűjteményébe. A listában már szereplő linkgyűjtő oldalakkal kapcsolatos észrevételek, pontosítások.

Altémák

Ittvan Infó üzleti webkatalógus

március 16, 2013 · Új linkkatalógus üzleti weboldalak részére. Egyszeri regisztrációval korlátlan weboldal hozzáadható, de egy domain csak egyszer. Használata ingyenes és cserelinket sem kérek. Nincs nofollow tag sem. Megfelelő színvonalú, kizárólag üzleti jellegű weboldalak jöhetnek. Ha nem találod a kívánt kategóriát, ajánlj egyet. http://www.ittvan.info

Átalakult katalógus

november 6, 2012 · Kedves József! Mivel nagyon sokan használják - köztük én is - az oldalgazda.hu linkgyűjteményt, szeretném jelezni, hogy a http://rakat.hu weboldalt átalakítottam, már nem lehet linket elhelyezni rajta. Ennek több oka is van, a legfontosabb egy olyan [S]pam támadás, ami miatt az 1400 cikkből csak pár darab maradt a Google indexben. A többi linkkatalógusom működik, várom továbbra is az ajánlásokat. Kérem a linkkatalógus listából kivenni a Rakat weboldalt! Köszönöm szépen!

PR5!

március 31, 2011 · A www.gazdapiac.com/linkcenter katalógus főleg mezőgazdasággal foglalkozik, de van benne 'Egyéb' kategória is, a főoldala pedig PR5-ös!

Többfunkciós Linkkatalógus

április 9, 2012 · Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} Sziasztok! Hobbim a webfejlesztés, azon belül elsősorban Joomla rendszer. A oldalammal az elsődleges célom nem a webkatalógus volt, hanem egy blog szerű jegyzetoldal készítése. De mivel én sem szeretek az oldalam előtt látogatók nélkül ücsörögni, ezért az oldalam főoldala katalógus lett. Az oldalon található még apróhirdetés lehetőség, valamint tervezem még a bővítést is, kizárólag látogató kiszolgálás célból. Szeretném kérni, hogy mondjatok véleményt, és teszteljétek az oldalt. Mivel nekem személy szerint herótom van a regisztrációktól, így a katalógusom link elfogadásos. Mind a kategóriák, mind a link oldalak egyedi meta leírással rendelkeznek. Hirtelen nem tudom mit írjak róla, a teszteléskor gondolom úgy is kapok kérdéseket. Köszönettel: Quwick

Linkelfogadás

január 19, 2011 · Sziasztok, kíváncsi lennék mi a tapasztalatotok azzal kapcsolatban, hogy a saját linkgyűjteménybe el szabad-e fogadni konkurens oldal linkjét, ha a saját katalógusoddal amúgy egy másik oldaladat erősíted. Mert én nem vagyok biztos abban, hogy jó ötlet az, ha azzal a katalógussal amivel pl sitewide a saját oldaladat erősíted kimutatsz egy másik konkurens oldalra is (igaz nem sitewide, csak összesen egy linkkel).

SEO-portál – Nem csak linkkatalógus

szeptember 26, 2010 · A SEO-portálon nem szükséges regisztráció és egyedi leirás sem de a viszontlinket is csak megköszöni partneroldalunk. A mai nappal pedig publikáltuk Keresőszópiac modulunkat ahol releváns linket kereshettek és ajánlhattok. A visszajelzéseket itt is szivesen látnám.

Linkcentre.biz

március 30, 2011 · Általános PR3 linkkatalógus. Van magyar nyelvű része is: http://www.linkcentre.biz/magyar

borsodreklam.hu

február 12, 2013 · 2013 elején indított link gyűjtemény. Szeretnénk egy jól kategorizált gyűjteményt készíteni, még csak pár induló fő kategória lett indítva, az új linkek beküldésével együtt szeretnénk a katalógust bővíteni, hogy egy-egy rész minél pontosabb, relevánsabb lehessen. A Link: http://www.borsodreklam.hu - Borsodreklám link gyűjtemény.

gyorslink.hu

szeptember 16, 2012 · Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani a http://gyorslink.hu linkgyűjtő oldalt. Egyszerű, gyors, és nem kell külön regisztrálni.

Cikk-cakk Hírszőnyeg már PR2

január 14, 2011 · Kedves Oldalgazda! Örömmel értesítek minden régi és új felhasználót, hogy megújult designnal és PR2 minősítéssel továbbra is várjuk a link építők szavazós, olvasós táborába. Szavazz magadra, másokra és olvasd a cikkeket, így pozicionálhatod magad a főoldali kiemelt blokkokba. Ha időd engedi, köszönettel venném az aktuális PR-nek megfelelő besorolást. Köszönettel: Cikk-Cakk Hírszőnyeg

Linktorony oldalak változás

június 1, 2012 · Sziasztok. A linktorony oldalaknak a gazdája vagyok minden tekintetben. Tulajdonilag némiképp félig, amugy én szerkesztem mindegyiket. Hosszú évek munkáját dobtam most el egy kattintással, saját linkkatalógus rendszeremet. Akárhogy is keresőbarát lapok voltak de mindíg valami hibába ütköztem. Most, hogy bezárult a kör, történt ugyanis, hogy véletlenül több ezer feliratkozott e-mail címet töröltem, mondom ha lud, legyen kövér, formattáltam a tárhelyeimet. A domain nevek és a funkció megmaradt, igazából a htaccess fájlátirányításokkal küzdök. Végleges verzióként találtam egy nekem is tetsző linkgyűjtemény motort, a sablonokat még egy kicsit módosítom de a funkció végleges marad. Szeretettel várom a linkeket mindkét katalógusba. A design még egyforma, én csináltam, de változtatok rajta, leginkább azért, hogy ne legyen egyforma. A két katalógus annyiban fog különbözni egymástól, hogy az egyikben csak kategóriák lesznek, a másikban kategóriák/subkategóriák/subsubkategóriák is lesznek. A két linktorony katalógus: http://linktorony.org/ http://bcs.1host.hu/ Arra kérlek, Tisztelt oldalgazda, hogy ezen katalógusoknak a linkjét módosítsad a linkgyűjtemény listádban.

Helyioldalak.hu

február 8, 2013 · Oldalak településenkénti bontásban.

Itemcore kereső és link katalógus

szeptember 1, 2012 · Tisztelt Oldalgazda.hu! Szeretném az Önök figyelmébe ajánlani, egy új keresőt az http://www.itemcore.hu -t, ahol minden weboldal tulajdonos és seo expert elhelyezheti linkjeit. A link, illetve keresési találat hozzáadásához nem szükséges viszont link. Másik nagy előnye, hogy mély linkeket is engedélyez az oldal, illetve jóformán bármilyet. Az oldalra szinte azonnal kikerülnek a linkek, kivéve az oldal üzemeltetői által gyanúsnak megítélt linkek. Persze utólag is ellenőrzik a linkeket, ha valaki egy keresési kifejezéshez nem illő dolgot akar elhelyezni, akkor nem fog sokáig élni a linkje. Másik fontos dolog, hogy felnőtteknek szánt 18+os oldalakat nem támogat a kereső. Üdvözlettel, Zsófi