gyorslink.hu

szeptember 16, 2012

vhnns2012-09-16 21:38:12

Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani a http://gyorslink.hu linkgyűjtő oldalt. Egyszerű, gyors, és nem kell külön regisztrálni.

OldalGazda2012-09-20 10:09:44

Köszönjük, igazából úgy nézem, használjuk is már egy ideje, csak nem sikerült még felvinni a weboldalon is látható adatbázisba, de már pótoltuk is, köszönettel!

vhnns2012-10-27 07:04:07

Örülök, használjátok egészséggel! Had ragadjam meg az alkalmat, hogy egy másik oldalt is a figyelmetekbe ajánljak. Ez ugyan nem kifejezetten linkgyűjtő oldal, inkább egy olyan felület ahol a megírt PR cikket tudod publikálni. Egy újság, ahol cikkek vannak és ezekben a cikkekben néhol elrejtve ott a honlapod linkje.

A Google motor folyamatosan változik és egyre nehezebb jó linkeket találni. A linkgyüjtemények lassan kifognak szorulni, mert a google nem fogja figyelembe venni. Ezért is gondoltam jó lehet egy olyan oldal, ami nem linkgyüjtemény. Sok információ, sok kulcsszó, hasznos leírások és persze az oldaladra mutató link.

Ez most egy kicsit hosszabb leírásnak sikerült, de szeretném ha értenétek amire gondolok. Pl. ha autószerelő vagy és van egy honlapod, akkor ne ilyen bóvli linkeket küldj hogy ” Autószerelő XV. ker – Milyen jó autószerelő vagyok, gyere hozzám” hanem legyen benne igazi kreativitás a linképítésben. Írj egy cikket arról milyen autót érdemes venni, amit csak a kötelező szervizre kell vinni, amit meg ennél és ennél az autószerelő műhelybe olcsón megcsinálnak. És már ott a link, és már van releváns tartalom.

Szóval ha valakit érdekel egy olyan oldal ahol PR vagy csak egyszerű cikkben eltudja rejteni a linkjét az nézze meg ezt.

http://kekmacsek.hu

Regisztráció szükséges, és a cikket az adminisztrátor ellenőrzi. De semmi komoly szabály nincs, csak jó cikket írjál!

Amúgy erről írok bővebben is a http://kekmacsek.hu/80-internet/keres%C5%91optimaliz%C3%A1l%C3%A1s-seo/8-google-els%C5%91-oldal.html oldalon.

OldalGazda2012-10-29 17:45:41

Köszi, fogjuk! 

Üdv: József