Megújult a legnagyobb magyar linkgyűjtemény-gyűjtemény

szeptember 4, 2010

Teljesen megújult formában jelentkezik OldalGazda linkgyűjtemény-gyűjteménye, mely több mint háromszáz magyar nyelvű webkatalógussal továbbra is a legnagyobb és legrészletesebb magyar linkgyűjtemény-adatbázis.

Új, bővebb, részletesebb webkatalógus-adatbázis

A magyar webkatalógusok terén az utóbbi egy évben tapasztalható robbanásszerű fejlődés az eddigiekhez képest sokkal kifinomultabb megoldást tett szükségessé. Ezzel párhuzamosan ahogy fejlődtek saját, linképítés során használt eszközeink, egyre több és részletesebb adat állt rendelkezésünkre, amit ezúttal ingyenesen meg is osztunk a linképítést saját maguk tervező weboldal-tulajdonosok és a keresőoptimalizálással ismerkedők számára.

Érdekes adatok a katalógusok világából

A sima listákon túl további érdekes információkhoz juthatnak a linkgyűtemények világa iránt érdeklődők, mint pl. hogy melyek a legnépszerűbb tartalomkezelő-rendszerek és linkkatalógus-szkriptek, vagy például hogy milyen Page Rank értékekkel rendelkeznek a magyar webkatalógusok.

A linkgyűjtemények megújult adatbázisa a régi címen tekinthető meg: https://www.oldalgazda.hu/linkgyujtemeny

A teljes linkgyűjtemény-adatbázis

A megújuló formában jelentkező gyűjtemény már nem jelzi, hogy melyek azok a katalógusok, melyekbe fölösleges linkeket küldeni, mert már nem működnek, továbbá azokat a katalógusokat sem jelzi külön, melyek cserelinket kérnek a regisztrációért cserébe.

Miért nem tesszük közzé e hasznos adatokat? A válasz egyszerű: egy katalógus lista, mégoly sok munka is álljon összeállítása és naprakészen tartása mögött, önmagában még nem elég a szakszerű linképítéshez, hiszen ehhez további tudás és tapasztalat is szükséges, ami csak hosszú idő alatt szerezhető meg. Pusztán ez tehát nem indokolná, hogy miért csak bizonyos részét tesszük nyilvánosan is elérhetővé az adatbázisnak. Köszönje mindenki ezt azoknak a SEO tanagyagot, linklistát stb. áruló vállalkozónak, aki gyakorlatilag a forrást sem megnevezve, jogtalanul használták fel szellemi termékünket.