Facebook marketing

május 16, 2011

Ahogy nő a Facebook népszerűsége, úgy merül fel egyre több és több weboldal-tulajdonosban, hogy mi végre is ez az egész Facebook őrület, hogyan lehet megjelenni rajta, és egyáltalán érdemes-e, és ha igen, akkor kinek és hogyan?

Altémák

Facebook-láz

május 16, 2011 · A Facebook nemcsak Iwiw-gyilkos közösségi oldalként robbant be a köztudatba, hanem napjaink marketing csodafegyvereként is. Noha sok szempontból valóban rászolgált a kitüntetett figyelemre — hogy ne essünk túlzásokba —, érdemes átgondolni, mennyiben hasonlít a Facebook-on megjelenés a Google keresőben való nem fizetett megjelenés kevésbé "divatos" módszereire.

Facebook marketing dióhéjban

május 18, 2011 · Cégünk egyrészt közvetlenül is megjelenhet a Facebook-on, másrészt pedig weboldalunk segítségével is növelhetjük láthatóságunkat a Facebook felhasználói számára; de nemcsak mi jelenhetünk meg a közösségi szájton, hanem a Facebook is megjelenhet oldalunkon. Ennek a kétoldalú integrációnak pedig egyrészt a közösségi oldal felhasználóival kialakított rendszeres kapcsolat, másrészt pedig a közösségi értékítéletek "mások által is csinosnak mondott" hatása lehet a legkézenfekvőbb haszna.