Keresőmarketing előadás

február 26, 2010

E szolgáltatás különösen nagyobb weboldalak üzemeltetői számára lehet hasznos, ahol a weboldal tartalmi és technikai kérdéseivel egyszerre több kolléga foglalkozik, ezért fontos szempont, hogy mindannyian megismerhessék a keresőoptimalizálás, a tartalomgazdálkodás és a keresők igényeit is szem előtt tartó webfejlesztés lényegét, azaz egy mindennapi munkájuk során használható szemléletmódhoz jussanak.

Tapasztalatátadás élőben

Ha egy tapasztalt SEO szakértőtől szeretné megismerni a keresők felől érkező látogatottság növelésének fortélyait, akkor javasoljuk, hogy bízzon meg Bennünket egy előadás megtartásával, ahol az optimalizálandó weboldal elemzése alapján bemutatjuk az oldal hibáit és a látogatottságnövelés lehetőségeit, majd válaszolunk a felmerülő kérdésekre, problémákra.

A SEO előadás célja

A weboldal múltjának, működtetésének, a látogatottságnövelés céljainak megismerésére szolgáló konzultáció után a keresőoptimalizálás legfontosabb kihívásainak megfelelően vesszük górcső alá az optimalizálandó oldal jelenlegi állapotát, majd ezek alapján összeállítunk egy prezentációt, mely során nemcsak a konkrét problémákról és lehetőségekről esik szó, hanem a megértésükhöz szolgáló általános információkat, alapvetéseket is előadásunkba foglaljuk. Végül választ adunk az elhangzottakkal kapcsolatban felmerült kérdésekre is.

Előadás formájában történő tanácsadás

A keresőmarketing előadásunkat igény szerint előzetes konzultáció előzi meg, ahol megismerkedünk a weboldallal. Ez egy olyan alkalom, ahol mi csak kérdezünk, minél több információt gyűjtve össze a kollégák optimalizálással kapcsolatos jelenlegi tudásáról, a korábban megvalósított látogatottságnövelésről, az oldal technikai hátteréről, az üzemeltető által legfontosabbnak tartott problémákról és célokról.

A konzultációt követően elkészítünk egy, az általunk végzett részletes elemzésnél vázlatosabb jellegű összefoglaló prezentációt, az oldal legfőbb problémáira, legkézenfekvőbb fejlesztési lehetőségeire, továbbá a megbízó szakemberei birtokában levő keresőmarketing ismeretek fejlesztésére koncentrálva.

Természetesen nemcsak a prezentáció során felmerülő kérdésekre válaszolunk, hanem igény esetén szívesen részt veszünk az oldal további fejlesztésében, tanácsadás keretében.