Keresőmarketing szolgáltatásaink

február 26, 2010

Számtalan módon segítjük ügyfeleinket weboldalaik látogatottságának növelésében: komplett weboldalakat fejlesztünk, szöveget írunk, linkeket építünk, kampányokat kezelünk, elemzéseket készítünk, előadásokat tartunk, és folyamatos tanácsadással segítjük új oldalak létrehozását továbbá meglévő weboldalak hatékonyságának növelését.

Altémák

Online marketing tanácsadás

február 26, 2010 · Folyamatos online marketing tanácsadási szolgáltatásainkat általában olyan ügyfeleink veszik igénybe, akik jó Google helyezéseiket erős konkurencia mellett kívánják biztosítani, üzleti modelljük alapvetően a keresők felől érkező látogatókra épül, továbbá komplex webes jelenléttel rendelkeznek: bonyolult weboldalakkal vagy több weboldalból álló hálózatokkal jelennek meg a weben.

Keresőoptimalizálás elemzés

február 26, 2010 · Az általunk elkészített SEO elemzés hasznos lehet mindenkinek, aki saját maga, vagy webfejlesztője segítségével szeretné elvégezni az optimalizáláshoz szükséges összes feladatot, pusztán egy rendszerezett összefoglaló útmutatásra van szüksége arról, hogy melyek a legfontosabb teendők, ehhez hogyan lásson hozzá és milyen fontos részletkérdésekre figyeljen a megvalósítás során.

Keresőmarketing előadás

február 26, 2010 · E szolgáltatás különösen nagyobb weboldalak üzemeltetői számára lehet hasznos, ahol a weboldal tartalmi és technikai kérdéseivel egyszerre több kolléga foglalkozik, ezért fontos szempont, hogy mindannyian megismerhessék a keresőoptimalizálás, a tartalomgazdálkodás és a keresők igényeit is szem előtt tartó webfejlesztés lényegét, azaz egy mindennapi munkájuk során használható szemléletmódhoz jussanak.

Keresőhirdetések kezelése

február 26, 2010 · Ha a látogatottság növelése érdekében már megtette a legfontosabb lépéseket, de szeretne még több látogatót szerezni a keresők felől, vagy olyan kulcsszavakra (például a konkurencia, vagy egyéb kapcsolódó témák kulcsszavaira) szeretne jó helyezéseket elérni, melyekre az oldal optimalizálásának segítségével nem lehet gazdaságosan szert tenni, bízzon meg Bennünket keresőhirdetéseinek beállításával és optimalizálásával.

Professzionális linképítés

július 28, 2010 · Linkmarketinggel kapcsolatban igény szerint nemcsak tanácsadást vagy konkurenciaelemzést vállalunk, hanem "saját kézzel" is végezzük ügyfeleink linkjeinek építését akár különálló szolgáltatásként, akár egyéb szolgáltatásokhoz kapcsolódóan. Többféle linképítési csomaggal állunk ügyfeleink rendelkezésére, melyek során első lépésben a különböző linkgyűjteményekben rejlő lehetőségeket aknázzuk ki.

Keresőbarát webfejlesztés

szeptember 28, 2011 · Egyedi koncepció alapján, letisztult, tetszetős küllemű, az ügyfelek által is könnyen módosítható weboldalakat fejlesztünk a WordPress tartalomkezelő rendszer segítségével. A webfejlesztés során különös hangsúlyt fektetünk a keresők és a keresők felhasználóinak igényeire, továbbá igénybe vesszük a modern technológia lehetőségeit annak érdekében, hogy a közvetlenül hasznot nem hozó feladatokkal (programozás, design) minél kevesebbet kelljen foglalkozni.