Google Gadget Ads

szeptember 20, 2007

Interaktív, mini weboldalhoz hasonló hirdetési egység

http://www.google.com/adwords/gadgetads/index.html

Új hirdetési formátumot vezettek be, egyelőre csak egyes kiválasztott AdWords hirdetők számára (akiket e-mailban értesítettek a kiválasztottság tényéről), mely az eddigieknél interaktívabb, sokrétűbb lehetőségeket kínálnak a hirdetők számára.

A Gadget Ads által nyújtott lehetőségek miatt a hirdetések sokkal inkább beágyazott tartalomként tudnak működni, mintsem reklámként. Mivel az iGoogle Gadgetek-kel közös platformra épülnek, (itt lehet szerkeszteni, ellenőrizni a formátumot: http://www.google.com/ig/modules/gadgetads.html ) ezért akár saját iGoogle oldalra is felrakhatóak, illetve más szolgáltatásokkal közös platform miatt további, az online marketingben eddig ismeretlen lehetőségeket nyithatnak meg.

A „Google Gadget Ads” című bejegyzést 2007. 09. 20. napján publikáltam, az azóta már bezárt webni.innen.hu oldalon. Ezt az írást és az innen hivatkozott régi tartalmakat a Webni! Archívum oldalán gyűjtöttem össze. Mivel az utolsó módosítás dátuma: 2007. 09. 20., ezért az itt olvasható információk már részben vagy teljes egészében elavultak lehetnek.

Archivált hozzászólások