Pénzkeresés weboldallal

július 29, 2014

Mi kell ahhoz, hogy pénzt kereshessünk weboldalunkkal? – Először is el kell hinnünk, hogy egy weboldallal egyáltalán pénzt lehet keresni. Másodszor rendelkeznünk kell egy versenyképes termékkel vagy szolgáltatással. Végül pedig tudnunk kell, hogy mibe érdemes invesztálni ahhoz, hogy sikeres legyen weboldalunk.

Weboldal – lehetőség a növekedésre

Egy weboldal olyan ügyfélkört is elérhetővé tesz számunkra, mely létezésére nem is gondolnánk. Lehetővé teszi, hogy ismeretlenként olyan új ügyfelekre tegyünk szert, akik aztán személyes ismeretségeik révén tovább ajánlanak minket – így újabb és újabb „szálakat” nyitnak meg, melyek révén gyorsabban bővülhet ügyfélkörünk.

Ajánlat – a sikeres weboldal alapja

Minden sikeres weboldal alapja egy versenyképes ajánlat. Minél olcsóbb a termékünk, annál kevesebbet kell költsünk webes promóciójára, minél jobb ár-értékarányú a szolgáltatásunk, annál kevesebbet erőfeszítést kell fordítsunk a reménybeli ügyfelek meggyőzésére. Végül minél egyszerűbben strukturáljuk ajánlatunk, annál könnyebben érthetővé válik, mit is kínálunk.

Befektetés – ami nélkül nem megy

A web is pontosan olyan mint a valós világ: semmiből nem lehet pénzt csinálni. Időt kell szánnunk arra, hogy megértsük a web működésének lényegét. Munkát kell fektessünk bele, hogy weboldalunk fejlesztésébe. Végül pénzt kell fektessünk oldalunk hirdetésébe, illetve a hiányzó szakértelem, ill. erőforrások áthidalására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük