Linképítés

szeptember 8, 2011

Más szóval linkmarketing, azaz minden olyan technika és lehetőség, mely hozzájárul ahhoz, hogy az optimalizált weboldalra minél több és minél értékesebb link mutasson más weboldalakról.

Altémák

Magyar webkatalógusok adatbázisa

április 16, 2010 · OldalGazda linkgyűjtemények linkgyűjteménye a legnagyobb magyar nyelvű, publikusan is hozzáférhető linkkatalógus adatbázis, melyet ügyfeleink számára végzett linképítő megbízásaink során használunk, bővítünk és aktualizálunk. Hasonló részletességű adatbázis nemcsak a magyar nyelvű interneten egyedülálló, de más európai nyelveken se nagyon van példa hasonlóra.

Magyar linkgyűjteményekről általában

január 7, 2011 · Míg a legtöbb helyen a különböző linkgyűjtemények szerepe egyre csökken mind a keresés mind pedig a linképítés szepontjából, addig Magyarországon 2010-ben reneszánszukat élték ezek az oldalak, melyek felépítésük és működésük logikája szerint két nagy csoportba oszthatóak: az első csoportba tartoznak a startpagina-klón linkgyűjtemények, míg a második csoportba a hanyományos linkkatalógusok.

Milyen az értékes webkatalógus?

március 9, 2011 · A linkgyűjteményekkel linkeket építő weboldal-tulajdonosok számára gyakran felmerülő kérdés, hogy érdemes-e egy adott linkgyűjteménybe bejegyezniük weboldalukat, azaz a linkajánlással töltött időért cserébe vajon mekkora haszon várható a látogatottság növekedése és a helyezések javulása tekintetében.