Google AdSense hirdetésfelfüggesztés

augusztus 23, 2009

audittqp2009-08-23 18:13:29

Help!

Sziasztok!

Március környékén figyelmeztetett a Google, hogy:

„Fiókjának ellenőrzése során megállapítottuk, hogy Ön jelenleg programszabályzatunknak nem megfelelő módon jeleníti meg a Google hirdetéseket. Szabályzatsértéssel találkoztunk például az olyan oldalakon, mint a(z) mobil-csengohang.hu.”

Lényeg, hogy fellebbeztem (3 alkalommal) és végre a múlt héten végre jött egy válasz tőlük, ami számomra azt jelenti, hogy visszaállítják a hirdetések megjelenését oldalamon, de a hirdetések továbbra sem jelennek meg, ha valaki már volt hasonló helyzetben kérem írjon.

Amit válaszoltak, 6 nappal ezelőtt, természetesen angolul:

„I’ve updated your account records to indicate compliance with our program policies and you should see Google ads appearing on your site again within 48 hours.

To make sure your account continues to comply with our policies in the future, I’d encourage you to thoroughly review our policies: https://www.google.com/adsense/policies. Please be aware that if you site is found to be in violation of our program policies in the future, we reserve the right to review your participation in the program anew.

Thank you for your cooperation.

Dan
AdSense Policy”

Üdv:

Rolee

OldalGazda2009-08-24 22:32:09

A leírásodból gondolom, hogy mindeközben be tudtál lépni az AdSense fiókodba folyamatosan, nem? Nos akkor akkora nagyon nagy baj mégsem volt. Szerintem várj még egy pár napot, illetve próbáld meg más gépén is megnézni az oldalaidat, ellenőrizendő, hogy tényleg nem jelenik-e meg még mindig a hirdetés az oldaladon.

Anonymous2009-09-08 20:52:28

Ellenőriztem már számtalan gépen, de továbbra is egy színnel tölti ki a hirdetési egységeket az oldalon. Van valami ötlet, hogy mi lehet?