Percek alatt indexel a Google?

szeptember 7, 2007

Meglepően gyakori frissítés a Google keresőben

Pár hete vette észre OldalGazda, hogy bizonyos változások már pár órával később kereshetőek a Google által illetve ha a site: Speciális kereső-kifejezéssel nagyobb vagy fontosabb vagy gyakrabban frissülő weboldalak címére keresünk rá, akkor a nyitóoldallal kapcsolatban (de akár aloldalak esetén is) kijelzi a Google találati listáiban, hogy pontosan hány perce, hány órája -vélhetőleg, mivel mást nem ír ki- indexelte utoljára az adott lapot a rendszer. (A webhelyek többi, nyitóoldalon kívüli lapja esetén minden bizonnyal közel sem ilyen gyors a Felgöngyölítés)

Az alábbi képernyőkép a site:index.hu kereső-kifejezés eredményét mutatja. (Mellesleg nem nagyon látni az index.hu-val kapcsolatban többórás értékeket.)

percek alatt frissíti az adatbázisát a Google, ha pl. az indexről van szó

Egyébként nem feltétlenül csak ekkora weboldalak esetén ír ki már-már megdöbbentő értékeket a Google: például a webni.innen.hu esetén, e bejegyzés írásakor kétórás állapotot jelzett ki.

A Te weboldalad nyitólapját mikor indexelte utoljára a Google?

A „Percek alatt indexel a Google?” című bejegyzést 2007. 09. 07. napján publikáltam, az azóta már bezárt webni.innen.hu oldalon. Ezt az írást és az innen hivatkozott régi tartalmakat a Webni! Archívum oldalán gyűjtöttem össze. Mivel az utolsó módosítás dátuma: 2009. 06. 02., ezért az itt olvasható információk már részben vagy teljes egészében elavultak lehetnek.

Archivált hozzászólások

Egynél

2007. 09. 07. 13:20 · Névtelen hozzászóló →

Szia!

Egynél 16 órát, többinél semmit. Eddig/régebben/úgy rémlik volt valami dátum szerű.

google news

2007. 09. 08. 08:12 · Névtelen hozzászóló →

A Google news is keresésre épül, nem?Ha beírjuk pl., hogy – cellphone – elég friss híreket kapunk.

nekem nem írja ki:(

2007. 09. 09. 08:01 · Névtelen hozzászóló →

Én most nézetm meg, nekem nincs ott az időpont.:(

máshol is

2007. 09. 09. 14:26 · Névtelen hozzászóló →

Nem csak nagyobb, és fontosabb weboldalaknál működik ez, és nem csak akkor, ha rákeresel a site nevére – sok blognál, ha éppen olyanja van, kiírja, hogy hány perce/órája frissült, kiírja a legújabb bejegyzést akkor is, ha pl. a legújabb bejegyzés nevére keresel rá.

a felgyorsult index

2007. 09. 10. 08:07 · Névtelen hozzászóló →

na megegyszer 🙂

2007. 09. 10. 08:09 · Névtelen hozzászóló →

szoval a felgyorsult index keszitese tema volt par hettel ezelott valahol, es akkor csinaltam egy probat.. irtam egy bejegyzest a blogomba, majd a csak benne talalhato es konnyen azonosithato mondatra rakerestem.. 15 perc elteltevel mar kidobott a google.. az munka! 🙂

gond

2007. 09. 16. 07:15 · Névtelen hozzászóló →

Gondoltam ide írok. Nem tudom pontosan ehhez a témához tartozik e, de hasonló.A Webmaster Tools-ban Google-éknál egy oldalnál beállítottam, hogy Faster crawl-ja az egyik oldalam, ugyanis naponta kétszer-háromszor frissül a tartalom. Na, szerintem azóta felém se nézett. Augusztus 18 a cache-ben szereplő utolsó mentett oldal. Mi a francnak akkor ez?! Van valakinek ötlete? Ez így olyan mintha rontottam volna rajta, mert sok oldalt ami nem is frissült, azóta többször kesselt a G. Nekem meg ez így marhára nem jó, az lenne a f*sza, ha a topic címét kellene „elszenvednem”.

Re: gond

2007. 09. 16. 10:03 · Névtelen hozzászóló →

Itt egy félreértés van: a „Faster crawl”-tól nem lesz extra gyors vagy gyakori az indexelés.

Ha a Google robotja azt érzékeli, hogy egy adott szervert a lekérdezései túlságosan leterhelnek, akkor visszavesz a lekérdezési gyakoriságból. Ezzel párhuzamosan ajánlja fel a „Faster crawl” (ami a legtöbb site esetében egyébként nem elérhető opció).

Ez tehát egy visszakorrigálási mechanizmus. Ők áttételesen azt mondják: „bocs, úgy látjuk a szerver nem bírja a tempónkat, kicsit visszaveszünk”, amire a „Faster crawl” kijelölésével azt válaszolod: „ugyan már, semmi gond, nyomuljatok, ahogy jónak látjátok”.

Tehát nem FELgyorsítod a Googlebotot, hanem VISSZAgyorsítod az amúgy eredetileg normális tempóra.

Más: a Webmaster Tools kb. olyan szinten ad megbízhatatlan információt, mint a link: parancs a Google-ben. Az ott kijelzett indexelési sűrűség köszönőviszonyban sincs az oldalak cache-ben lévő példányainak frissítésével.

Simán azt állítják (statisztikailag, a Webmaster Toolsban), hogy mondjuk 2-3 naponta újraindexelik a teljes site-odat – a valóságban meg azt látod, hogy 1-2 hónapos cache-elt oldalaid ülnek az adatbázisukban.

Nem ez az egyetlen teljesen félrevezető információ, amit közölnek. Miközben a melldöngetés megy ezerrel, hogy ők már mennyire jófejek meg kitárulkozóak meg segítőkészek a webmesterek felé.

reregond

2007. 09. 16. 11:11 · Névtelen hozzászóló →

Kösz! Tulajdonképpen teljesen kezdek leszokni (talán ez volt az utolsó?) a Google eszközökről, meg mindenféle ajánlásaikról.A GsiteCrawler, ha jól írtam le, szerepel valahol mint ajánlott sitemap generáló. Én marha használtam egyszer-kétszer és nem néztem bele abba, amit csinált. Hát… minntha nem is az én weboldalamról készítette volna! Durván hiányos és teljesen felesleges dolgok voltak a fájlban és olyanok is amik már nem is léteztek. A Google ugyebár ajánlja a gyorsabb feltérképezés érdekében a sitemapot. Mint rájöttem ezzel kezdi és néha (ha egyáltalán) eljut az indexelendő (kesselendő) fájlhoz. Namost ugye ez hibás volt és… a többi érthető. Tehát sitemap letörölve, minden Google „segítség” leállítva (analitics is), ez maradt – tehát félreértésből – ,amiről kérdeztem. Ez is leállítva. Keresgélj csak Google! én nem segítek neked, mert eddig semmi hasznom nem volt belőle.

Re: reregond

2007. 09. 16. 11:59 · OldalGazda →

Hát, ha nekieresztesz egy programot az oldaladnak, és az általad említett problémák jelennek meg, azok jelenthetik a webhelyed és jelenthetik az oldaltérkép-készítő problémáit is. Mindenesetre az egyáltalán nem valószínű, hogy egy oldaltérkén készítő magától felesleges vagy nemlétező dolgokat vizionált volna bele az oldaladba. Azért nem árt, ha körülnézel a saját házad táján is… 🙂

Egyébként meg ne gondold, hogy majd Te fogod megmondani, hogy mennyi erőforrását áldozza rád a Google, itt szerintem sosem fogunk tartani. Illetve befolyásolhatod, ha közvetetten is: a Linknépszerűség növelése illetve a gyakori frissítések segítségével. Szóval nem kell túl sokat várni a Google dolgaitól, és akkor nem is marad benned semmilyen keserűség talán.

rererere

2007. 09. 16. 12:18 · Névtelen hozzászóló →

A probléma ott kezdődik, hogy felajánl ilyen lehetőségeket. Nekem eszembe sem jutna, hogy ilyenekkel én szabályzom, ő adja magát, hogy tessék itt van! Amúgy pl. csak magamból kiindulva (tudom a Google egy kissé nagyobb és áttekinthetetlenebb), semmi olyan funkciót nem jelenítenék meg egy weboldalon amiről nem tudom biztosan, hogy azt is nyújtja amiért oda teszem. Az biztos, hogy nem volt ott olyan fájl ami benne volt a sitemapban (régen volt, igen), mert először az jutott eszembe, hogy ott felejtettem, de nem. Persze lehet, hogy valami beállítási gond volt, pl. az előző állapotot is olvasta valahonnan vagy a cache-ből?… bár ez hülyeség, de rossz volt az biztos. A lényeg, hogy ezt azért írtam, mert én úgy gondoltam, hogy az oldalakat nézi a Google függetlenül a sitemaptól, azt max. hamarabb találja meg, de ezek szerint van itt valami olyasmi, hogy ha az van akkor feltételezi, hogy helyes és aktuális és akkor az inkább számít. Hátrányom szerintem nem nagyon származhat a hiányából (nagy). Az pedig egész biztos, hogy én hibáztam, de csak ott, hogy nem néztem bele a sitemapba, másban nem…. talán még abban, hogy nem kapálok inkább, ott kevesebb a hibalehetőség és más nem ronthatja el csak én.

RE:rererere

2007. 09. 16. 12:31 · OldalGazda →

Ilyenkor lenne jó tudni, hogy pontosan milyen sitemap készítő szolgáltatásról beszélünk. Én ugyanis csak olyanokról tudok/olyanokat használtam, amik azt csinálják, hogy szépen elindulnak az általad megadott URL-en úgy mint a Keresőrobotok, és feltérképezik az oldalad, linkről linkre haladva. A másik típusú pedig az, amikor a Tartalomkezelő rendszered beépített, vagy hozzáadott moduljaként a rendszer saját maga generálja le az oldaltérképet. Ezek egyikénél sem fordulhat elő, hogy a valóságban már nem létező oldalakat raknának be.

GSiteCrawler

2007. 09. 16. 12:35 · Névtelen hozzászóló →

A GSiteCrawler a Google által is ajánlott sitemap-generáló szoftverek egyike (de nem az egyetlen), ugyanakkor a Google-tól független. Én is ezt használom és nincs vele problémám.

A teljesen felesleges és már nem létező dolgok (feltételezem: oldalak) úgy kerülhettek a sitemap-be, hogy amit egyszer belerakott a listájába egy korábbi futtatáskor, az a következő futtatásnál már bennemarad a listában, tehát neked kell manuálisan kivenni mellőle a pipát.

jójó

2007. 09. 16. 13:45 · Névtelen hozzászóló →

Na, zárjuk már le ezt a sitemap témát, ill. ezt a részét. Nem a sitemap generálásáról és az én hülyeségemről szerettem volna írni az előbb, hanem arról, hogy a rossz sitemap-nek, rossz oldallátogatás lett az eredménye, és a sitemap törlésével ez megszünt. Tehát fontosabbnak tartotta a Google a sitemap tartalmát mint a domain-en valóban létező oldalt és annak tartalmát. Ezt furcsálltam és (tudom megint az én tudatlanságom) ezért töröltem, mert több esetben tapasztaltam, hogy minden rendben ment, jó helyezések, találatok sitemap nélkül is, gondoltam javítok ezen még valamit… és rontottam.Tehát a sz*r szájtmepet nem tudja kijavítani egy f*sza pl. index.php, akkor meg ha ilyen hülye az ember fia… szóval én úgy döntöttem nyomom fel a tartalmat, optimalizálok, csak nem halálos a szájtmep hiánya.De, hogy a topic tartalmához is írjak valamit, volt már nekem is másfél napos oldal a cache-ben! (szájtmep nélkül :))

Google által indexel oldalak számának lekérdezése

2007. 10. 12. 05:52 · Dezs →

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.Egy weblapot készítek egy weblapokkal foglalkozó cégnek és olyan funkciót kellene beépitenem ami egy megadott weblapnak az indexelt oldalait árulja el plusz a pagerankját meg még pár információt a weblapról a „buta” üzletkötők munkájának segítsége végett.Meg is tudtam oldani a pagerank lekérdezését és a többit a probléma az indexelt oldalak számának lekérdezése volt.Ha valaki tudna nekem segitséget nyújtani, lehetőleg egy php script formájában, vagy legalább valami kiindulási pontot adni hogy hol érdemes erre megoldást keresni nagyon megköszönném a válaszokat előre is köszönömüdv Somlyai Dezső

Pagerank és linkszám kijelzés

2007. 10. 31. 05:46 · Ibrahim →

Kedves Dezső,

Ilyesmire gondoltál? http://www.camelpark.hu/seo/mini-google-pagerank-modul-rev-1.4-2/

Google által indexel oldalak számának lekérdezése

2007. 11. 09. 19:36 · Névtelen hozzászóló →

a buta üzletkötők annyira megtisztelő:-) Biztos szertnének téged ezért. Ámbár, ha jól gondolom, akkor az általuk termelt bevételből tud a cégvezető Téged is kifizetni… Szóval, ha nem lennének „buta” üzletkötők, akkor felkopna az állad:-)

wp

2008. 09. 06. 04:25 · Névtelen hozzászóló →

3 napja az egyik oldalamhoz a hozzászólásokat wordpressel oldottam meg.Kis kivonat az oldalakból az oldalakból pedig link ide.A munka érdemi része leginkább tengap folyt. A címkékkel, kategóriákkal, stb, együtt 3-4 óra alatt 54 oldal indexelt a Google!Máskor 1 oldalra 2 hetet várok!Azthittem leesek a székről, még azt is indexelte, amit csak marhaságból írtam az elején, hogy a design-t kipróbáljam.

Ez valami WordPress tudás, vagy mittudomén, vagy szerencse? Mert tényleg nem értem…A blogger-nél megszoktam (ugye annak is WP az alapja), hogy többnyire pár óra és ott van, de azt hittem ez a Google tulajdon miatt van. Vagy ezzel „fizet” a Google a WP-ért ? 🙂

Ja, persze saját domain, saját tárhelyen…

Re: wp

2008. 09. 07. 07:36 · Névtelen hozzászóló →

A Blogger szerintem nem WP-alapú. Viszont tapasztalati tény, hogy a Google imádja a WordPress-alapú oldalakat (helyüktől, domainnévtől függetlenül) és villámgyorsan beindexeli az új oldalakat.

wp

2008. 09. 07. 09:22 · Névtelen hozzászóló →

Azt nem tudja valaki miért ilyen gyors?A blogger-WP -s dolgot meg olvastam valahol, meg nem mondom hol, de egy tény, ha nem is WordPress alapú igen erősen az ihlette. Konkrétan gyakorlatilag minden ua.

wp

2008. 09. 07. 10:39 · Névtelen hozzászóló →

Asszem megtaláltam benne a megoldást…

„Értesítő szolgáltatásokAmikor egy új bejegyzés kerül publikálásra, a WordPress az alábbi szervereknek küld értesítést. Ezekről bővebben a Update Services (angol) oldalon olvasható. Ha több URL kerül megadásra, mindegyiket új sorba kell írni!”

Akit a link is érdekel, telepítsen fel egy WordPress-t 🙂

miért nem indexel az google?

2008. 09. 25. 13:01 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok Nem értem mia baj a lapommal egyszerre inditottam már hónapja a 2 lapot. a ganodermakave.info már 2 hét után indexelt és az első oldalakon teljesít a másik galvanicsparanctalanito.info viszont nem indexel azt irja a webmestereszközöknél hogy szept 1 én járt a google az oldalamon de alatta az indexelésnél azt irja nem szerepelek az indexben sehol és valóban hiába keresek rá sehol semmi . Pedig már vagy 40oldalon van rám mutató link szabályos a titla a keywords stb , nincs az oldalon szabálytalan módszer csak fontos információk a kulcsszavakról Kitől lehet segitséget kérni vagy tájékoztattást? köszönöm Nagy Gábor 06709359300 [e-mail cím]wellnesskavehaz@gmail.com

re: miért nem indexel az google?

2008. 09. 25. 14:28 · Névtelen hozzászóló →

A nyitóoldal legvégén a < /html > után (!) tudod mi van ?Mert ha nem, akkor töröld! Egy kódolt javascript, mellesleg mikor meg akartam nézni az oldal forrását, egy exploitot jelzett a vírusirtóm.

miért nem indexel az google?

2008. 09. 26. 02:03 · Névtelen hozzászóló →

Tudom, hogy off, de akkoris: Hogy találtál ki ilyen csodálatos domainnevet? galvanicsparanctalanitoKereken negyedszerre sikerült elolvasnom, hogy értelmes szavakat nyerjek belőle. Ha meg vírusos az oldal, hála isten, hogy nem indexeli a google!

miért nem indexel az google?

2008. 09. 26. 06:53 · Névtelen hozzászóló →

Bocs de ide az ember segitségért fordul nem hibáztatásért.Különben a domain név egyértelműen a két fő kulcsszóra épül galvanic spa ez a kisgép neve és ránctalanitó ez a funkciója. Nem azt akarom hogy megjegyezék a nevét hanem hogy aki ezt keresi annak a google megtalálja. A virust meg nem én raktam a honlapra ez valami hülye uj dolog sajnos nem csak nálam. Barátom honlapját is egyszercsak támadónak jelentették mert valami rárakodott pedig nem csinált semmit. Aztán nekem is elkezdte csinálni több tárhelyen lévő honlapoknál. Már töröltem mindet és ujra raktam pillanatnyilag nem jelezz már virust.

re: miért nem indexel az google?

2008. 09. 26. 06:54 · Névtelen hozzászóló →

Bocs de nem értem mire gondolsz , mi után mi van ? Felkiáltójel után? vagy hol. a forrásban nézted?

2008. 09. 26. 07:05 · Névtelen hozzászóló →

rájöttem megnéztem a forrást és valoban tele volt a vége fura kodsorral avégén.De azt nem én raktam oda! Megnéztem a gépemen a index.html fájlt amit feltöltöttem és abban nincs semmi a végén. Milyen módon mehetett fel, hogy tud egy virus igy beleirni a lapomba? köszi Gábor

re: miért nem indexel az google?

2008. 09. 26. 07:06 · OldalGazda →

A /html tag-ot írta az előző hozzászóló, csak a rendszer értelmezte és ezért nem jelenítette meg. Úgyhogy értelemszerűen a forrásban kell keresni a ludast. Azért én azon elgondolkoznék, hogy hogy a fenébe került az a kód bele az oldalaidba. Amíg erre nem jössz rá és nem teszel ezellen valamit, addig bármikor megismétlődhet ez a csúnyaság…

2008. 09. 26. 08:28 · Névtelen hozzászóló →

hát én nem tudom hogy jöhetnék rá, Én magam se értem de a barátommal ugyanez történt és nincsenek a honlapjaink összekötve .Amit tehetek hogy az ftp ből kivettem a jelszót ahogy ajánlották

re:

2008. 09. 26. 08:34 · OldalGazda →

Ha statikus a tárhely, akkor két lehetőség van: vagy tudják valakinek az FTP jelszavát, akinek hozzáférése van a tárhelyedhez, vagy feltörték az tárhelyet biztosító szervert. Ha dinamikus a tárhely, akkor előfordulhat még, hogy a használt dinamikus alaptechnológiákban vagy a használt tartalomkezelő rendszerben van valamilyen fokú sebezhetőség (ilyenkor a sürgős frissítés ajánlott).

re

2008. 09. 26. 10:16 · Névtelen hozzászóló →

„ftp-ből kivettem a jelszót”…meg kinyomtattam az internetet, ugye 🙂

Nem Re:

2008. 09. 27. 05:06 · Névtelen hozzászóló →

Hello!Nálam hasonló a helyzet!Egy-két napon belül beindexelte az index oldalt, de azóta semmi.Egy WP blogról van szó, beállítottam, hogy látható legyen mindenkinek, normális meta-tagokkal elláttam, de már hetek/napok óta csak az index oldal van jelen, és már van vagy 37 post és a nagyja elérhető az indexről…jaés, egy különös, viszont annál idegesítőbb jelenség lépett fel, amár számtalanszor alkalmazott lognál, miután bejelentkezek az admin felületre automatikusan átírányít valamilyen oldalra amit sosem tölt be, ezért miután bejelentkezem próbálok minél gyorsabban valamelyik linkre kattintani, hogy ez ne történjen, ésmég a cikk beküldésénél is hibázik ugyanis nem birom egyből elküldeni, midig vmi hibát talál és csak utólagos módosítás/mentés útján tudom publikálni…Az admin bejelentkezőnél ez a link „wp-login.php?redirect_to=%2Fwp-admin%2F” és ha kitörlöm a redirect részt akkor is ugyanúgy átirányít!Tehát az oldal amiről szó van: www.megasztar4.extra.hu, ne tessék mosolyogni!8D

wp fórum

2008. 09. 27. 14:36 · Névtelen hozzászóló →

Ez a hiba az újabb wp-el áll elő az extrán, de a wordpress fórumon van már rá megoldás, ha jól emlékszem.

wp fórum

2008. 09. 28. 17:01 · Névtelen hozzászóló →

Eről nem tudtam…Utánanéztem, de a siker nem sok…Amit leszűrtem, hogy a hasonlóan jártak, vmi redirect plugint kitöröltek és utána minden helyrejött, én nem találtam ilyen plugint…Ja, az én verzsönöm 2.5.1(újabb), ami az indexelést illeti, miután megírtam ide az előző postot, másnap már 2 indexelt oldalam lett, egy www-vel, egy pedig anélkül…biztos az oldal rss-éből értesültek gugliék, és gondolták löknek nekem még egy linket!ikszdé, mindegy, én folytatom a vasárnapi megszokot vágásokat+postokat és egyszercsak majd jól beindexeli a gyönyörű ?p=33 végződésű linkjeimet!Üdv

átlag indexelési idő

2008. 10. 05. 14:20 · Névtelen hozzászóló →

Üdvözletem! 3 napja csináltunk a már 4 éve müködő 4-es pagerankű oldalunkon egy kezdőlap frissítést. Ez a második nagyobb frissítés az oldal életében, de az elsőnél nem vártam ennyire hogy a google frisítsen. Történt ugyanis hogy olyan metás tulajdonságokal látuk el a kezdőlap forrását amitől egy kicsit előkelőb helyzést várunk az oldaltól, egészen konrétan az első-második oldalra szeretnénk kerülni egy olyan kulcsszónál ahol megközelítőleg 180 témaazonos konkurens lap van. It fontos megjegyezni hogy természetesen 100%-ban legális, google által jóváhagyott metás technikát alkalmaztunk. Csináltunk egy grank oldalt is, csak mert imádjuk a statisztikákat hogy nah vajon hanyadikak vagyunk az új kulcsszavainkkal, a 3 nap termése a grank oldal szerint 1.nap: 163. helyezés, 2. nap: 67. helyezés, 3. nap: 47. helyezés. Elvben ez halalujja álapot lenne, mert ilyen exponenciális helyezés növekedést vártunk. Nade! a google-ben eből mi sem látszik, az adot kulcsszóra még ki sem dobja az oldalt, a régi szeptember 24-én saját magának mentett állapotot mutatja az oldalon amióta már eltelt 10 nap és még nyoma sincs a 3 napja frisített verziónak. Külső ránk mutató link megközelítőleg száz van, eből van 47 yahoo backlink, és 10 google backlink. tehát olyan valaki aki már töb frisítet indexelés megélt már lennék kiváncsi a tapasztalatokra hogy átlag menyi idő amig a frisítet verziót beindexeli a drága google? tól-tőlig….menyi idő után kezdjek aggódni? Köszönöm Üdv Laci

RE: átlag indexelési idő

2008. 10. 09. 04:43 · OldalGazda →

Ha az elmúlt években nem változott sokat az oldalad, akkor nem feltétlenül elvárás, hogy azonnal tudomást szerezzen a Google a mostani változtatásról, kiváltképp akkor esetleg, ha az oldaladra mutató linkek többsége szintén olyan weboldalakon található, melyek régóta nem változtak, ezért vélhetőleg a Googlebot sem látogatja olyan gyakorisággal őket, tehát nem is fogja követni a rajtuk található, rád mutató linkeket. 4-es PR értékű oldalt simán el lehet érni úgy, hogy csak egy pár külső webhely hivatkozzon rád, úgyhogy ez nem feltétlenül mérvadó információ. Mindenesetre remélhetőleg már Neked is megoldódott ez a problémád.

blogspot

2008. 10. 09. 08:48 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok! A cikket elolvasva én is megnéztem egy blogspot oldalam, amin tegnap délután írtam új bejegyzést, a google 20 órája járt ott, indexelte a bejegyzésem. Visszaszámolva tegnap 18 óra körül járt ott a google, én pedig 16.22kor írtam a bejegyzést. Kis blogról van szó, alig múlt egy hónapja, hogy indítottam, van kb 3 külső link, és be sem regeltem a googlehoz, hogy indexelje, nincs agyonoptimalizálva, mégis egyből megtalálta a google az új bejegyzést. Ezért szeretem a blogspotot:)

segítség kérés

2009. 06. 02. 08:11 · Névtelen hozzászóló →

Tisztelt Címzett!

Kérem szépen Önt, hogy segítsen nekem, mint laikusnak.

Az index.hu egyik fórumán jogsértést követtek el a sérelmemre. Természetesen jeleztem ezt a moderátornál, aki azonnal törölte a séárelmezett hozzászólást – hála Istennek!

Ugyanakkor a google keresőjébe ha beírom a nevem, továbbra is ez a törölt hozzászólás az 1. találat, ami bejön. A moderátor tájékoztatott, hogy a google-lel ők nem tudnak mit tenni.

Kérem segítsen nekem megtenni a szükséges lépéseket.

Tisztelettel: informatikai analfabéta