Google Analytics magyarul

december 13, 2007

A Google ingyenes statisztikai programja már magyarul is

http://www.google.com/analytics/hu-HU/

Már magyar nyelven is elérhető a Google Analytics, ezt akár az év Google újdonságának is nevezhetnénk. Nagy előrelépés ez a hazai Keresőoptimalizálás és Keresőmarketing szempontjából, mert bár a témával foglalkozók számára nem okozott gondot az angol interface (hogy stílusosak legyünk), de az ügyfelek közül sokan idegenkedtek ettől a megoldástól. Nagy segítség lesz ez továbbá azoknak, akik komolyabb angoltudás nélkül maguk szeretnék weboldalaik látogatottságát növelni.

A magyar mellett még a további nyelvekkel bővült az Analytics kínálata: cseh, indonéz, filippínó, és thai.

Aki régebben regisztrált, és eddig az angol nyelvet használta, tehát a profilbeállítások között az angol nyelvet választotta korábban, az a jobb felső sarokban megjelenő „My profile” linkre kattintva megjelenő aloldalon tudja átállítani a kezelőfelület nyelvét magyarra.

A „Google Analytics magyarul” című bejegyzést 2007. 12. 13. napján publikáltam, az azóta már bezárt webni.innen.hu oldalon. Ezt az írást és az innen hivatkozott régi tartalmakat a Webni! Archívum oldalán gyűjtöttem össze. Mivel az utolsó módosítás dátuma: 2008. 02. 08., ezért az itt olvasható információk már részben vagy teljes egészében elavultak lehetnek.

Archivált hozzászólások

2007. 12. 13. 05:17 · Névtelen hozzászóló →

Most beléptem és a belépés után nem magyar:( Leht, hogy valmit én nem láttam?Köszi!

Re:

2007. 12. 13. 05:32 · OldalGazda →

Ja igen, bocs, elfelejtettem mondani, mert pont, miközben írtam ezt a bejegyzést, akkor vált elérhetővé a magyar nyitóoldal, viszont addigra már rájöttem, hogy a profilod beállításai között elérhető volt már korábban is a magyar nyelv, kicsit eldugva, úgyhogy a profilomat már átállítottam, ezért nekem magyarul jött be. Neked biztos angol van még beállítva, ezt meg kell változtassad, hiszen automatikusan honnan tudnák, hogy mit akarsz 🙂 Kiegészítettem ennek megfelelően az bejegyzést.

A script is változott

2007. 12. 13. 05:49 · Névtelen hozzászóló →

Épp most tettem be egy oldalra a scriptjét, és kb kétszer olyan hosszú, mint volt.

Re: A script is változott

2007. 12. 13. 06:32 · OldalGazda →

Igen, erről írtam is iziben egy új bejegyzést: Új Google Analytics követőkód

Segítséget kérnék

2008. 01. 30. 07:15 · Névtelen hozzászóló →

Hello!

Én sehol sem tudom átállítani az angol nyelvű analitycs-emet magyarra pontosan merre van a my profile gomb??

Előre is kösz!

Józsi

Segítséget kérnék

2008. 01. 30. 07:18 · Névtelen hozzászóló →

Fent jobb oldalt.