AdSense számla letiltása

december 8, 2006

Letiltás érvénytelen kattintások miatt

A tapasztalat szerint legtöbbször érvénytelen kattintások címén tilthatják le a számlát: a másik esettel ellentétben, amikor valamilyen szabály megszegéséért tiltanak ki, (pl. klassszikus, hogy a hirdetés-megjelenítő kattintásokra bárorítja/kéri a látogatókat), sohasem fogjuk megtudni a letiltás pontos okát. Az alábbiakban ezért erről a bonyolultabb esetről lesz szó:

Az utóbbi időben jópár panaszos hozzászólás született az AdSense Fórumban azzal kapcsolatban, hogy a kifizetés esedékességéhez közeledvén egyszercsak letiltották az adott AdSense számlát érvénytelen kattintásokra hivatkozva, holott a panaszosok szerint ők semmilyen meg nem engedett eszközzel sem éltek. Hogy megértsük, hogy miért, hogyan fordulhatnak elő hasonló esetek, érdemes számba venni néhány körülményt:

  • A nagyszámú hirdető miatt a Google Inc. értelemszerűen arra törekszik, hogy minél kevesebb élőmunkát vegyen igénybe, és minél több feladatot automatikusan, különböző algoritmusok segítségével érjen el. Mivel nincsen tökéletes algoritmus, ezért előfordulhat az is, hogy alap nélkül dobja ki a gép azt, hogy az adott oldalon született kattintások érvénytelenek.
  • Mivel az átkattintás alapú hirdetési rendszereknél egy állandó problémát jelent a valós kattintások megkülönböztetése az AdSense csalás céljából létrejött kattintásoktól, ezért ne várja senki sem, hogy egyáltalán bármilyen részletet kiadjanak arról, hogy mi alapján azonosítják, vagy vélik azonosítani az érvénytelen kattintásokat.
  • A magyar nyelvű hirdetési piac egyrészt kis méretű, másrészt az alacsony internetezési kultúra és vásárlóerő miatt jóval kevésbé jövedelmezőbb sok egyéb piacnál, ezért természetes, hogy a Google sem fektet annyi pénzt a rendszer működésébe: ne várjon tehát senki olyan szintű kiszolgálást, mint amit az amerikai piacon elvár(hat)na. Valószínűleg kevés embernek sok munkája van a magyar hirdetőkkel, így nagyobb az esélye annak is, hogy hibáznak.
  • Ráadásul a magyar piacon az AdSense kategóriájában nincsen hasonló jövedelemtermelő-képességgel rendelkező lehetőség; e kvázi-monopólium miatt pedig a piacon (egyébként némileg úttörő módon) elsőként megjelenő cég értelemszerűen többet „engedhet meg” magának: ez a piac logikája.
  • Figyelembe kell venni azt is, hogy más elbánásban részesül egy nagy ügyfél, mint egy kicsi. Ha egy kis bevételt hozó hirdetés-megjelenítő esetén felmerül a gyanú, akkor egyszerűbb automatikusan kitiltani, mintsem élőmunkát igénybevenni az eset elbírálásához. Kevesebbet veszt a cég ugyanis egy csalódott hirdetővel, mintsem hogy a jól fizetett munkatársak idejét kösse le akkor, ha a megjelenítő által termelt várható haszon kevesebb lenne, mint az elbírálás költsége. A nagyobb oldalak, mint pl. a startlap.hu pedig a szabványostól eltérő keresőmezőt jelentethetnek meg, amiről nem tudni, hogy külön megállapodásuk van az AdSense-szel, vagy pedig a keresőmező kódjának szabálytalan megváltoztatása ellenére nem zárják ki a – konkurenciát jelentő – céget.

Mit lehet tenni a letiltások megelőzéséért?

Előszöris közöljük ismerőseinkkel, barátainkkal, akik gyakrabban nézhetik oldalainkat hogy ne kattintsanak a hirdetésekre, mert ezzel nem segítenek nekünk. Ha az a helyzet, hogy egyes hirdetési egységeknél hirtelen megugranak az átkattintási arányok és a bevételek, akkor nem árt, ha erről értesítjük az AdSense csapatot. Ha a jelentésekben nincs ilyen változás, akkor nem nagyon lehet mit tenni.

How not to get Banned from AdSense – bővebb összefoglaló a letiltások megelőzéséről angolul: http://www.problogger.net/archives/2006/05/28/how-not-to-get-banned-from-adsense-2

Hogy néz ki, amikor letiltanak?

A számlabeállításoknál megadott címre egy automatikusan generált levél érkezik, és az adminisztrációs felülethez való hozzáférést is letiltják. Az oldalról pedig pár órán belül eltűnnek a hirdetések. Nem úgy, mint amikor nem jut hirdetés egy hirdetési egységbe, és akkor nem is foglalja a helyet, hanem egy, hirdetési egység méretű üres doboz jelenik meg. A tapasztalat szerint, ha előfordul ilyen, akkor időben ez az első kifizetés esedékessége előtt nem sokkal szokott megtörténni.

Mit lehet tenni ilyenkor?

Mindenképpen töltsük ki az e-mailban említett címen található űrlapot. Lényegretörően, higgadtan, érelmesen: gondoljunk arra, hogy lehet, két perce van csak az elbírálónak, hogy átolvassa, és döntését ez alapján meghozza.

Mi lesz a fellebezés után?

A közhiedelemmel ellentétben van rá precedens, hogy elfogadják a fellebbezést. Ekkor először újra hirdetések jelennek meg az oldalon, majd azt vesszük észre, hogy be tudunk lépni a kezelőfelületre. Pár napon belül pedig érkezni fog egy levél amelyben leírják, hogy mennyi pénzt vonnak le a vélelmezett érvénytelen kattintásokért: ezt az összeget az aktuális ciklus bevételeiből vonják le, melyett az adott havi kifizetés részletei között is megtekinthetünk.

Végérvényes visszautasítás esetén…

Az eddig megkeresett bevételek ilyenkor elvésznek: legyen szó akár a múlt havi bevételről, akár az egész múlt éviről. Tehát nem az történik, hogy az érvénytelen átkattintások első észlelésétől számítva törlik a még ki nem fizetett bevételt, hanem az összeset.

Újraregisztrálás kizárás után? – Elméletileg ugyanaz a hirdetés-megjelenítő már nem nyerhet felvételt újból a rendszerbe. Gyakorlatilag előfordulhat, hogy bár újból hirdetés-megjelenítővé válhat, azonban később a korábbi letiltásra hivatkozva másodszorra is megszüntetik a számláját.

Tényleg visszafizetik a hirdetőknek az összeget?

Bár sokan nem hiszik el, de tényleg létezik az a fajta jóváírás az AdWords hirdetők számára, mely révén visszakapnak valamennyi összeget az érvénytelen kattintásokta költött pénzből.

Altémák:

A „AdSense számla letiltása” című bejegyzést 2006. 12. 08. napján publikáltam, az azóta már bezárt webni.innen.hu oldalon. Ezt az írást és az innen hivatkozott régi tartalmakat a Webni! Archívum oldalán gyűjtöttem össze. Mivel az utolsó módosítás dátuma: 2012. 12. 22., ezért az itt olvasható információk már részben vagy teljes egészében elavultak lehetnek.

Archivált hozzászólások

Mit lehet tenni?

2006. 12. 08. 07:12 · Névtelen hozzászóló →

JJózsef itt aztán nagyon profin összefoglaltad a dolgokat! Nagy valószínűséggel semmit sem lehet, tenni ha elutasítanak, és ezek szerint vagy csak álnéven kamu adatokkal, de tisztességesen semmiképp sem szabad újra regisztrálni, mert úgy jártok mint én. Lassan kimegy belőlem az ideg ami a reggel történtek miatt elborított és beletörődöm, hogy széllel szemben nem lehet. Nincs értelme sem küzdeni az igazadért mert nagy valószínűséggel amit JJózsef is írt nem éri meg nekik vele foglalkozni, tehát gondolom át sem nézik komolyabban. Sajnos várni kell addig amíg a magyar piacon ilyan normális hirdető jelenik meg, ahol nem kell ilyentől tartani és lehet normális bevételre szert tenni.Amúgy a kitiltás után próbáltam kideríteni, hogy ki kattingatott a hirdetéseimre, de sajnos nem sikerült. Másodjára már külön figyelmeztettem én is mindenkit, hogy ha még kíváncsi akkor se kattintson a hirdetésre nehogy gáz legyen. Ennek ellenére mégis elért a végzet, vagy arra is gondoltam, hogy valami jóakaró direkt bejelentette a google-nak, hogy megint van hirdetés az oldalamon. Valószínűleg ez már sosem fog kiderülni.

2006. 12. 08. 07:13 · Névtelen hozzászóló →

Ja az előbb JJmaxi voltam.

2006. 12. 08. 09:35 · Névtelen hozzászóló →

én pár hete használom az AdSense-t, és elértem az ötven dolláros határt (elméletileg lassan várhatom a PIN-kódot),de nekem kifejezetten ingadozik a bevételem. A klikkek száma nem, de (nem akarok pontos számokat írni) van amikor hatvanszor annyi pénzt ír jóvá a rendszer. Most akkor nekem is rajtam lehet a para, hogy kibannolnak?

Csalás nélkül ingadozik.

2006. 12. 08. 09:51 · Névtelen hozzászóló →

Bízzál benne hogy nem. De ha gyanúsan magas, akkor érdemes rákérdezni ahogy JJózsef is írta nehogy úgy járj mint én.JJmaxi!

2006. 12. 08. 10:39 · Névtelen hozzászóló →

thx!

Khm.

2006. 12. 08. 23:59 · Névtelen hozzászóló →

A google annyira nem kuzd a clickfraud ellen, mint amennyire tunik. Gondolkozzatok h miert. A P(ublic)R(elation) persze mas. A kis oldalakat kidobaljak clickfraudal, hogy meglegyen a kvotajuk, ellenben az igazan nagy oldalakat hagyjak. Mint a creditcard processzoroknal itt is arra mennek ra, hogy a ratio meglegyen, szoval ne essen a fraudolt as accountok bizonyos % fele. Nyilvan a kicsiket fogjak bantani, mivel a nagyok nekik revnuet termelnek.. Don’t be evil? Ez mar regota doublespeak…

Khm.

2006. 12. 09. 07:44 · Névtelen hozzászóló →

magyarul csak a hirdetőket nyugtatgatják?

újra

2006. 12. 09. 17:55 · Névtelen hozzászóló →

új Domaint kell regizni, arra felvinni a régi tartalmat, egy kicsit módosítani a tartalmat, más dizájnt adni neki etc.etc. aztán más adatokkal regizni a Google Adsense -be. (más IP-cím etc.etc…) Ennyi.Már az esetben, ha az illető tényleg ártatlan a kizárásban.

újra

2006. 12. 11. 02:08 · Névtelen hozzászóló →

Hát azért ez nem ennyire egyszerű. Ha több portált vagy normális weblapot működtetsz akkor valószínűleg nem fogok 5-6 új dómént regizni, arról nem is szólva, hogy elég nehéz amúgy is egy weboldalt befuttatni. Továbbá ha megadod az adataidat és nem csalsz (haver, barátnő, családtag) akkor újra kiszúrhatják. Aki normálisan csinálta szerintem annak ez nem megoldás. Ez annak lehet jó akinek alig van tartalom az oldalán és kifejezetten csak az adsense miatt készített weboldalt. Úgy gondolom, hogy az én esetemben ez nem jelentene megoldást. JJmaxi!

Tiltottak

2006. 12. 11. 12:22 · Névtelen hozzászóló →

Üdv. A „kifizetés módja” oldalon már írtam, hogy az első csekk megérkezésével megérkezett a letiltás is, amire egyből küldtem a fellebbezést. Nem is kellett sokat várnom a válaszra 1/2 órával később megkaptam, hogy végleg letiltották a számlámat és további fellebbezésre nincs mód és nem is fognak már válaszolni semmilyen kérdésemre. Ahogy vártam semmit se írtak arról, hogy miért raktak ki, illetve azt se hiszem, hogy újra megvizsgálták az oldalamat. Valószínű a „rendszer áldozata” lettem az egy év alatt összegyűjtött 107 dollárommal. Mondjuk azt egy kicsit furcsállom, hogy egy oldalon egy az egybe ki volt írva: „Az oldal támogatásához kattints a google hirdetésekre” ez kb. 1 évig kint volt és még mindig vannak AdSense hirdetések a lapon. Szóval még van mit fejleszteniük a magyar rendszeren :). András

Tiltottak

2006. 12. 11. 12:51 · Névtelen hozzászóló →

Megadnád az oldalad címét amivel kitiltottak?Hátha kiderül valami…

Tiltottak

2006. 12. 11. 14:10 · Névtelen hozzászóló →

Sajnos az oldalamon most csak egy „karbantartás miatt szünetel” felirat van, kisezdem a kódokat mert elég rondák a fehér téglalapok a hirdetések helyein.

Tiltottak

2006. 12. 11. 14:38 · Névtelen hozzászóló →

Valakit kitiltottak mar (ok nelkul) ugy, hogy mar tul vol tobb kifizetesen? Tehat nem az elso kifizetes kornyeken?

Koszi Psimagan

Fellebbezés

2006. 12. 12. 07:04 · Névtelen hozzászóló →

Elég érdekes, még nem kaptam válasz a fellebbezésre. Amikor először kizártak gyakorlatilag néhány óra múlva kaptam választ, most meg eltelt már néhány nap. Érdekes. JJmaxi!

Fellebbezés

2006. 12. 12. 10:37 · Névtelen hozzászóló →

Közben az jutott az eszembe, hogy lehet hogy nem is válaszolnak a fellebbezésre, én meg itt várom :). Mindenesetre elküldtem egy levelet az anyacégnek is, hátha ott válaszol valaki. JJmaxi! (amúgy jó ez a fórum – jól elbeszélgetek magammal 😀 )

Fellebbezés

2006. 12. 12. 10:46 · OldalGazda →

Még az is lehet, hogy megenyhültek az istenek Mountain View-ben, aztán visszaengednek, csak ez tovább tart egy kicsit 🙂

re: Fellebbezés

2006. 12. 12. 15:45 · Névtelen hozzászóló →

Hát az nem lenne rossz ha „enyhülnének” egy kicsit, mondjuk nekem reflexből 1/2 óra alatt válaszoltak a fellebbezésre. Hátha a Te ügyedet újra megnézik és esetleg változtatnak a tiltáson.

re: Fellebbezés

2006. 12. 12. 16:21 · Névtelen hozzászóló →

Nekem sajnos olyan erős gyanúm van, hogy nem enyhítésről van szó, hanem egyszerűen lehet hogy nem is kapok választ. Ugyanis az első kitiltás után asszem benne is van a levélben, hogy a fellebbezés után nem fognak válaszolni. Szal könnyen lehet, hogy én azt már akkor kimerítettem és most már nem kapok választ. De ne legyen igazam. JJmaxi!

Egy cikk

2006. 12. 13. 02:09 · Névtelen hozzászóló →

Egy cikk szerint (http://www.marketingpilgrim.com/2006/12/google-click-fraud-rate-two-percent.html) a Google – mint 150 milliárd dollár értékű cég – összesen kéttucat embert alkalmaz arra, hogy az AdWords-hirdetők kattintásokkal kapcsolatos panaszait kivizsgálja (a mindenható algoritmusokon túl).

Pedig ezek az ügyfelei. Az AdSense-hirdetéseket elhelyezők ehhez képest „csak” partnerek.

Azon belül Magyarország valahol a futottak még kategória legalján lehet. Ebből nagyjából sejthető, mennyi élő ember foglalkozik a Google-nál a magyarországi AdSense-esek panaszaival, fellebbezéseivel.

Az én tippem: nulla.

valaszoltak mar

2006. 12. 13. 07:01 · Névtelen hozzászóló →

Nekem valaszoltak mar a magyar Adsense csapat tagjai. Nem automatikus uzenet volt az biztos.

Re: valaszoltak mar

2006. 12. 13. 08:00 · Névtelen hozzászóló →

Nem arról beszélek, hogy alkalmaznak-e két magyarul beszélő droidot, aki be van tanítva semmitmondó levelek gyártására. Hanem arról, hogy van-e, aki érdemben foglalkozik az itteni ügyekkel.

na igen az ADSENSE !

2006. 12. 13. 10:34 · Névtelen hozzászóló →

Nekem az a véleményem hogy a sablon leveleket elöre legyártották aztán megkapjuk öket ! Én 2*regisztráltam elöször frankon pin kod megjön elértem a 100usd aztán 108usd-nál érvénytelen kattintás miatt letiltottak ! Aztán másnéven /rokon/ reggeltem kb 42usd után jött hogy az ön számlája kapcsolatban van egy korábban illegális tevékenység végett letiltott adsense számlával ! Erröl ennyit ebböl nem keresünk pénzt sajna !

na igen az ADSENSE2 !

2006. 12. 13. 10:38 · Névtelen hozzászóló →

Még annyit hogy én hirdetek az ADWORDS-ben is és soha nem irtak jóva egy forintot sem nekem plusszba hogy ezt azért kapom hogy más csak ugy kattintgat és ezt igazságosan elosztjuk a hirdetöink közt ! Elosztották 2-en Sergey Brin és Larry Page !

ui :

2006. 12. 13. 10:42 · Névtelen hozzászóló →

ui: Aki pénzt akar keresni az felejtse el a Google Adsense-t ! Meg a bevétel termelö weblapot ! Mind mind kamu !

ui :

2006. 12. 13. 10:50 · Névtelen hozzászóló →

Kezdek kiakadni a siránkozásotokon.Csaltatok. Kivágtak titeket és ennyi.Én már 2000 dollárnár tartok 1,5 év alatt és semmi gondom nem volt. A pénz is megvan, bár most is van bent 300 dollárom.Vajon miért megy minden simán?

ui :

2006. 12. 13. 10:59 · Névtelen hozzászóló →

Publikus az oldalod, amelyikkel ennyit kerestél?Milyen oldalról van szó?

Re: Kezdek kiakadni…

2006. 12. 13. 11:11 · Névtelen hozzászóló →

Én idéztem be néhánnyal feljebb egy cikk linkjét. Szintén semmi gondom nem volt eddig, csak hát tudod… általában addig „megy minden simán”, amíg egyszer csak nem. Addig persze pökhendi az ember.

És elég aggasztó, hogy ilyen esetben erre a hozzáállásra számíthatunk a Google részéről. Mert én azért hajlamos vagyok elhinni, hogy az itt panaszkodók nem voltak egytől egyig csalók.

ui:

2006. 12. 13. 12:14 · Névtelen hozzászóló →

ui: egydologban biztos lehetsz ÉN NEM csaltam ! És nem siránkozok hanem a véleményem irtam le !

re: Kezdek kiakadni

2006. 12. 13. 12:19 · Névtelen hozzászóló →

Már ne is haragudj de én mindig névvel írok. Légyszíves te ne ítélj már meg engem, és mivel fogalmad sincs hogy mi történt, így meg végképp ne. NEM CSALTAM! Fel tudod ezt fogni? Éppen emiatt vagyok annyira mérges. Hidd el ha csalok, akkor tudom, hogy miért tettek ki, és befogom a számat. Már kinőttem abból a korból, hogy ilyennek szórakozzak. Mellesleg én is tudnék ilyen magas lóróé írni, de hidd el, hogy elég szerintem egyetlen jóakaró aki szétkattintgatja magát a weboldaladon és valószínűleg csak pisloghatsz. JJmaxi!

Na megjött a válasz

2006. 12. 13. 17:00 · Névtelen hozzászóló →

Az anyacégtől megjött a válasz. Sajnos nekem lett igazam. Röviden annyi a lényege, hogy a ggogle mennyire szem előtt tartja a hirdetőit, és mennyire komolyan veszik a hamis kattintásokat. Mivel benne van a szabályzatukban is, hogy akiket egyszer már kizártak nem áll módukban visszahelyezni a programba. Nagyjából ennyi a fordítás :). Na mindegy így jártam, de nagyon útálom emiatt google-t vagyis inkább azt aki vagy ami miatt kizártak. Mindenesetre nem tartom korrektnek őket ezek után, mert én is erősen gyanítom, hogy semmit nem vizsgálnak ki, csak írnak egy általában udvarias levelet. Többször biztosan nem regisztrálok semmilyen néven, mert nincs értelme, előbb vagy utóbb úgyis rájönnek és kitiltanak. Ha csalni akar valaki, akkor kamu néven (ismerős vagy akárki) beregisztrál, összehány egy weblapot amire felrak mindenféle tartalmat és talán sikerül is keresnie valamennyit, ha meg beüt a ménkű, akkor változat egy picit az oldalon, új domain és máris mehet minden tovább. Sajnos ez van. JJmaxi!

Hogy lehet kivedeni?

2006. 12. 14. 02:22 · Névtelen hozzászóló →

Ezt az egesz kizarosdit hogy lehet kivedeni? En irtam egyszer a googlenak, amikor ereztem, hogy nagyobbak lettek a beveteleim, leirtam, hogy ez azert is lehet, mert sokat optimalizaltam es torodok a weblappal. Vissza is irtak, hogy ne aggodjak, mert a rendszer figyeli es kiszuri a kattintasokat. Erre irtam nekik, hogy de en azt honnan fogom megtudni, hogy eppen problemas kattintasaim vannak? Erre azt mondtak, hogy azok is belekerulnek az osszes kattintasba es azt sajnos en nem tudhatom meg.

Tehat ne aggodjak, mert ok figyelnek, de ha problema lenne arrol ennekem nem kell tudnom, csak siman kizarnak.Ez a rendszer nem jo igy, akarki akarmit is mond.

A megfelelo az lenne, ha rendszer adna egy lehetoseget, hogy jelezne, ha hibat eszlel. Aztan meg annyit is tudna segiteni, hogy ha problema van a kattintasokkal, akkor jo lenne ha blokkolhatnak bizonyos IP cimeket, amit o mond meg, hogy ezek okozzak valoszinuleg a problemas kattintasokat.Ez szerintem nem lenne tul bonyolult es teljesen automatikus lenne.

Na mindegy csak filozgatok.

Nem zartak meg ki, igaz nem is csalok, csak felek a fentebb leirt dolgoktol.

Mi a megfelelo kattintas es ar?

2006. 12. 14. 02:30 · Névtelen hozzászóló →

Az oldalam napi 600-700 latogatottsagu es 4000-4500 oldalletoltes (egyben hirdetesmegjelenes) van rajta.Erre ***cenzúrázva* kattintas van naponta.Namost aranyt szamoltam es a napi ossz bevetelemet lebontom a kattintasok szamaval kijon: *cenzúrázva*** ft-ra ez szerintem edes keves. De lehet, hogy a fizetos kattintasok tobbet fizetnek de en az osszes esetleges nem fizetett kattintasokat is latom es szamolok vele.

Kerdesem az lenne, hogy mi a minimalis kattintasert szerezheto osszeg az adsense rendszerben es hogy ez igy szerintetek realis dolog-e.Persze tudom, hogy az oldalam kikapcsolodo jellege miatt nem vonza a baki hirdeteseket, igy nem nagyon fizeto hirdeteseket jelenit meg.

Re: Mi a megfelelo kattintas es ar?

2006. 12. 14. 02:38 · Névtelen hozzászóló →

A ***cenzúrázva*** Ft szerintem reális. És miért lenne kevés? 600-700 látogatóval – ami nem egy óriási látogatottság – keresel havi 30-40000 forintot, az kevés?

Re:Re: Mi a megfelelo kattintas es ar?

2006. 12. 14. 03:30 · OldalGazda →

Ezt nem szeretném, ha itt beszélnétek meg, tekintve, hogy ezzel megsértitek a Google-vel kötött szerződéseteket. (Ergo egy számlaletiltásra akár jók is lehetnétek…)

Re: Mi a megfelelo kattintas es ar?

2006. 12. 14. 04:24 · Névtelen hozzászóló →

A lenyeg szamok nelkul :), hogy minnel tobb hirdeto lesz, annal tobb lesz a bevetel is, ezert erdemes hirdetni az Adwords-ot. En nem azert raktam ki, mert kozvetlen bevetelt remelek belole, hanem mert igy egyre tobben ismerik meg es egyre tobben hasznaljak es igy egyre tobb lesz a bevetelem nekem is. Ez jo kis marketinges szovegre sikerult. 🙂

Psimagan

2006. 12. 14. 04:33 · Névtelen hozzászóló →

Na én urak asszem elbúcsúzom a fórumtól, legalábbis nem írok többet, mert végérvényesen véget ért a pályafutásom a google-val. További jó pénzkeresést mindenkinek és kellemes ünnepeket! JJmaxi!

maxi

2006. 12. 14. 04:55 · Névtelen hozzászóló →

Szerintem azért maradj velünkJJmaxi, sokmindent tapasztaltál az adsense-vel kapcsolatban (sajnos az utóbbi időben csak rosszat), hasznosakat mondtál eddig is.

adsense.*****.hu/

2006. 12. 14. 06:43 · Névtelen hozzászóló →

Nos én pedig szeretném, ha nálam beszélnétek meg a kattintások árát, hiszen az én blogom azért van, és még adsense hirdetések sincsenek rajta. TEhát légyszíves gyertek és osszátok meg velem és a többiekkel (Mi a megfelelo kattintas es ar? és a többiek is)

Re: adsense.*****.hu/

2006. 12. 14. 06:48 · OldalGazda →

Bocs, de ezt többet ne. Köszi! OldalGazda

ui:

2006. 12. 14. 06:55 · Névtelen hozzászóló →

A lényeg a lényeg az Adsense egy nagy sz.r ! Elöbb vagy utobb ugyis letiltanak ! Ennyi !

re: adsense.****.hu

2006. 12. 14. 07:02 · Névtelen hozzászóló →

Ha szépen megkérted volna az oldalgazdát JJózsefet, lehet, hogy még be is rakta volna a linkjei közé, mint pl az én oldalamat a nomoregoogle.net-et. Én az első kitiltás után idegből regisztráltam ezt a domént és megcsináltam egy oldalt, de mivel nem nagyon akart írni senki semmit, így nem erőltettem :). Szerintem egyszerűbb beletörődni, hogy ez, van a google nagyívben tesz az egészre. Őszintén belegondolva mit számít neki pár jogosan vagy jogtalanul kizárt emberke. Azért a nomoregoogle-t már csak a domain miatt sem szűntetem meg :D. JJmaxi!

ui :

2006. 12. 14. 07:08 · Névtelen hozzászóló →

ezt nézzétek ! nem rossz ! http://webkettes.blogspot.com/

má bocs

2006. 12. 14. 07:38 · Névtelen hozzászóló →

Már elnézést, de úgy érzem, hogy egy blog, főleg egy ilyen, arról szól, hogy a másik embert segítsük,nemde? Én nem azért írtam, újra (mert már egyszer berakta az oldalgazda a linkemet), hogy spammeljem az oldalt, de mivel itt nem lehet megjeleníteni ilyen, kattintással kapcsolatos árakat, ezért gondoltam, hogy nélam ez megtehető. Mindegy. Szerintem meg nem kell azért (pláne dühből) létrehozni, olyan oldalt amit valószínűleg a kutya sem fog látogatni,hiszen több ezer, az Adsense programban résztvevő emberke meg van elégedve a Google szolgáltatásaival! Én az oldalamat csupán kiváncsiságból hoztam létre, és nem pedig a gyűlölködés és „szarszemetezés” céljából.

Ez az én véleményem, nem kell senkinek egyetérteni vele.____________Továbbra is fenntartom a fenti véleményem a weblapommal kapcsolatban.(csöndben jegyzem meg: gyertek.)

Re: má bocs

2006. 12. 14. 08:33 · OldalGazda →

Amennyiben csak arról szól a történet, hogy itt betart(at)ják a szabályokat, és te névtelenül létrehoztál egy másik oldalt pusztán abból az indíttatásból, hogy ott meg nem kell betartani őket, ráadásul ezen kívül az elmúlt hónapokban ott semmi más érdemlegeset nem mutattál fel, nos ebben az esetben én nem támogatnám ezt az oldalt tovább. Megértésed ezúton is köszönöm.

Mégegyszer bocs

2006. 12. 15. 04:42 · Névtelen hozzászóló →

Kedves OldalGazda!

Nem feltételenül azért hoztam létre a blogteres oldalt, mert annyira a konkurenciád szeretnék lenni, ill. vannak embrek akik értékelik, de ezzel a téma lezárva. A másik, Jmaxi oldalán sem történt semmi különleges, azon kívül, hogy itt meg állandóan szidja a Google rendszerét. Szerintem ez szánalmas. Kicsit olyan ez, mikor valaki megsértődik valamin, és nem tudja elfogadni, hogy ez így van, ez történt és kész. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy más CPC-program is létezik, ráadásul szintén magyar.

JJMaxinak: Idézet JJmaxitól: „lehet, hogy még be is rakta volna a linkjei közé, mint pl az én oldalamat a nomoregoogle.net-et. Én az első kitiltás után idegből regisztráltam ezt a domént és megcsináltam egy oldalt, de mivel nem nagyon akart írni senki semmit, így nem erőltettem 🙂 „Ja, nem erőlteted: „mint pl az én oldalamat a nomoregoogle.net-et.” Ez nem erőltetés. :)Üdv.

re: mégegyszer bocs

2006. 12. 15. 05:01 · Névtelen hozzászóló →

Sajnos rosszul jött le neked a dolog szerintem, illetve valamit nagyon félreértettél. Pont az történt, hogy igenis elfogadtam és beletörődtem, hogy ez történt és már nem is foglalkozom vele. Való igaz, hogy azt a weboldalt kissé elszállt aggyal hoztam létre, mert nagyon igazságtalannak találtam a goggle rendszerét. De pl ha megnézed a fórumot akkor nem csak a negatív dolgoknak van hely, hanem akárki elmondhatja a pozitív tapasztalatát is. Megpróbálok objektív maradni, már amennyire lehet. Már nem szidom, mert nem érdekel, és sajnálom ha emiatt szánalmasnak tűntem, én már csak ilyen vagyok :). JJmaxi!

re: mégegyszer bocs

2006. 12. 15. 05:04 · Névtelen hozzászóló →

Ezért nem lehet arra szavazni, hogy használom az AdSense-t és elégedett is vagyok vele?

Re: Mégegyszer bocs

2006. 12. 15. 05:27 · OldalGazda →

Akár lehetsz konkurenciám is, ettől függetlenül örülök, ha értékes oldalakra linkelhetek. A Tied nem az. Lehet, JJmaxi-é sem az, ha odajutok majd az oldalak frissítésében, és akkor tényleg nem lesz értékes, ő is le fog kerülni. (Pedig Ő hivatkozik is rám…)

re: mégegyszer bocs

2006. 12. 15. 05:27 · Névtelen hozzászóló →

Na te úgy látom csak kötekedni akarsz, de tudod mit, mindjárt lehet arra is 🙂 JJmaxi!

re: mégegyszer bocs

2006. 12. 15. 05:46 · Névtelen hozzászóló →

Na már szavazhatsz is ha akarsz, továbbá ideírányítom az érdeklődőket. Ennyire fényezem az oldalamat :D. Mellesleg van jópár oldalam, de nem fényezem egyiket sem. JJmaxi!

MEdve bocs

2006. 12. 15. 06:06 · Névtelen hozzászóló →

Bocs mindenkintől, de úgy éreztem, hogy akkor amikor több olyan hozzászólás van, ahol ki van csillagozva pont a lényeges rész, akkor úgy gondolom, hogy az az oldal épp emiatt egy kicsit érdektelenné válik. Az oldalamon viszont ez bárki szabadon megteheti/megtehetné, de eddig csak 4 hozzászólás érkezett, valószínűleg azért, mert nem negyon hirdettem az oldalt, bár tegnap kaptam egy ilyen kommentet: „úgy tűnik a Blogteren hézagpótló az Adsense tippek, trükkök blog…”Ez jól esett.Ennyi.József! Majd igyekszek én is tartalommal megtölteni az oldalam, és akkor majd versenyezhetünk!Jó munkát.(Mellesleg ha gondoljátok, linkelhetek én is)

re: medvebocs

2006. 12. 15. 06:40 · Névtelen hozzászóló →

Még csak annyit, hogy ugyan megcsináltam a kért változtatást, de még nem szavaztál rá :D.Na mostmár ény tényleg kiszállok ebből a google-s témából.JJmaxi!

MEdve bocs

2006. 12. 15. 06:51 · Névtelen hozzászóló →

szavaztam Maxi!

re: medvebocs

2006. 12. 15. 07:24 · Névtelen hozzászóló →

Amúgy ha gondolod berakom az oldalad a linkek közé, küld el mélben :). Így remélem mindenki ki lesz engesztelve :).

oldal ellenőrzése

2006. 12. 19. 12:24 · Névtelen hozzászóló →

HelloOlyat lehet csinálni, hogy az adsense csapattal megnézetem a weblapomat, hogy megfelel-e a szabályzatnak? (Szerintem igen, de biztos ami biztos…)És ha esetleg találnak vmit akkor kizárnak egyből vagy szólnak, hogy javítsam ki?

ja ilyen jo lenne

2006. 12. 19. 16:03 · Névtelen hozzászóló →

de szerintem erre se lenne ugyanugy emberuk, es mivel mar masnap megvaltoztathatod nem is erne nekik sokat egy ilyen szolgaltatas

Re: oldal ellenőrzése

2006. 12. 20. 06:45 · OldalGazda →

Szerintem először kérdezd meg, hogy lehet-e ilyet: ne feledd minél szabatosabban leírni, mire gondoltál. Aztán a választól függően csináld vagy nem meg az oldalad.

Kizárás

2006. 12. 20. 08:42 · Névtelen hozzászóló →

Kedves mindenki!Azért írok, mert én is így jártam az egyik weboldalammal.Az oldalam napi látogatottsága nagyjából 2700. Viszont az oldal jellegéből adódóan az oldalletöltések száma ennek a többszöröse.Ennek köszönhetően az átkattintási arány nagyon alacsony.Lehet, hogy engem ezért zártak ki a programból.Az első csekket megkaptam ami majdnem a kétszerese volt a kifizetéshez szükséges minimumnak. Viszont a második csekket januárban kellett volna megkapnom (ez valamivel elmaradt az előző csekk értékétől), de sajnos néhány napja megérkezett a google-től a már többek által ismert automatikus levél, aztán a fellebbezést követően 1-2 órán belül az azt elutasító levél is.Természetesen én sem tudtam meg, hogy milyen érvénytelen kattintásokat észleltek.Magyarul a google amikor csak akarja egyszerűen kivág bárkit ezzel az indokkal aztán meg közli hogy hát a titkos technológia miatt nem mondhatják meg pontosan az okot.Szerintem az érvénytelen kattintásokra vonatkozó szabályok nem korrektek.Ott van például a lehetőség, hogy valaki elkezd kattintgatni a bannerekre mint az állat.. ezzel generál rengeteg kattintást. Namost egy nagy látogatottságú oldalnál ez nem biztos hogy feltűnik, mert lehet, hogy ezekkel együtt is az átlagos a kattintások száma. Tehát nem is lehet észrevenni, viszont a google simán kizár érte.Magyarul ha valaki ki akar cseszni veled akkor pillanatok alatt megteheti.A másik baromság, hogy a kihelyezett reklámokra az oldal tulajdonosa semmiképpen sem kattinthat.. és mi van, ha konkrétan olyan hirdetés van, ami őt is érdekelné?Ezen kívül honnan tudja a google, hogy a tulaj kattintott?Rögzíti az IP címet? Hát azzal nem sokat ér mert dinamikus.Cookie-kat használ? Az lehetséges, de mi van akkor, ha te pl egy internet kávézóból vagy iskolából vagy egyszerűen nem otthonról lépsz be az admin felületre? Akkor már azon a gépen sem szabad kattintani? Hát ez nevetséges.

Na mindegy, a lényegen nem változtat. A Google sajnos azt tesz, amit akar, mert megteheti.Az biztos, hogy nem fogom senkinek sem ajánlani a használatát.

re: kizárás

2006. 12. 20. 12:55 · Névtelen hozzászóló →

Úgy tűnik szaporodik a kizártak száma, az oldalamon is látom, hogy jópáran megnézik :), és a fórumon is olvasom. Oldalgazda javaslata alapján én már egy másik rendszert használok amiről az eddigi tapasztalatokat már le is írtam. JJmaxi!

arány

2006. 12. 22. 07:12 · Névtelen hozzászóló →

Az benne van a Google szabályzatban is, hogy ha kevés az átkattintási arány, kizárhatnak.

adminfelület

2006. 12. 22. 07:13 · Névtelen hozzászóló →

Ja, és az is benne van a szabályzatban, hogy a Google Adminfelületet nem használd nyílvános helyen, pl. munkahelyen.

Re: adminfelület

2006. 12. 22. 08:49 · Névtelen hozzászóló →

Hol van benne?

Kevés klikk

2006. 12. 24. 05:18 · Névtelen hozzászóló →

Hol?

Hát pl. itt is:

https://www.google.com/adsense/localized-terms

  1. Felbontás; megszüntetés.

[…]

A Google ezenfelül fenntartja a jogot, hogy értesítés nélkül megszüntessen bármely olyan számlát, amely két (2) hónap vagy hosszabb idõ alatt nem generált kielégítõ mennyiségû érvényes kattintást Hirdetésekre vagy Továbbító Gombokra, valamint érvényes Hirdetés megjelenéseket (a Google mérése alapján).

[…]

A munkahelyi „tíltás” most nem találom, de az is le van írva valahol.A nem ajánlott dolgok közt volt, mivel a munkahelyen nem biztosítható, hogy a kollégák ne klikkeljenek a hírdetésemre stb.stb…Ugyanígy az iskola, netkávézó, továbbiakban nyílvános helyek. (valami ilyen szöveg volt)

Re: adminfelület

2006. 12. 24. 05:44 · Névtelen hozzászóló →

„A munkahelyi „tíltás” most nem találom”

Pedig a kérdés pont erre vonatkozott. Az adminfelületen még a tulaj sem tud hirdetésre kattintani, nemhogy a kollégái. Ez valahogy nem áll össze.

Inkább arról lehet szó, hogy ha a munkahelyeden jelentkezel be, akkor a céges fix IP-címet hozzárendelhetik a számládhoz. Aztán ha valaki a kollégáid közül – ugyanerről a fix IP-címről – tök véletlenül odatéved a weblapodra és rákattint egy hirdetésre, akkor a rendszer számára olyan, mintha a saját hirdetésedre kattintottál volna.

Ez nem hinném, hogy szabályszegés, inkább az AdSense-tulaj számára kockázati tényező.

adminfelület

2006. 12. 25. 07:38 · Névtelen hozzászóló →

Ezt mondtam én is.

Ne használd nyílvános helyen.Nem azt mondtam, hogy az Adminfelületet hagyd nyitva nyílvános helyen. Csak ne használd.

A Google nem tudja eldönteni, hogy 1 gépet 1, vagy több ember használja.

2006. 12. 25. 10:03 · Névtelen hozzászóló →

A google már annyira paranoid, hogy lassan mársaját magát is kizárja :).

A hírszerzőnek miért lehet:

2007. 01. 05. 05:55 · Névtelen hozzászóló →

Figyeltétek, hogy a hirszerzo.hu portálom együtt fut a google adsense a ctnetworkkel, és az etartgettel?Ezt lehet?

A hírszerzőnek miért lehet:

2007. 01. 05. 13:23 · OldalGazda →

Melyik lapon, hol láttad ezt? Én ugyanis nem láttam AdSense hirdetést az oldalon, csak egy „Google box” kommentet a forráskódban… Leszedhették volna?

Egyébként nem szabad konkurens kontextuális hirdetéssel együtt megjeleníteni az Adsense hirdetéseket.

A hírszerzőnek miért lehet:

2007. 01. 06. 01:31 · Névtelen hozzászóló →

Menj bele egy hirbe, pl: http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=26321 és a jobb oldalon a google toronyház :)alul ez etartget, köztük meg a ctnetwork….

Re: A hírszerzőnek miért lehet:

2007. 01. 06. 15:43 · Névtelen hozzászóló →

Köszi, már látom… Szerintem, az etarget az gáz, mert az kontextuális hirdetési rendszer, és azt nem lehet…

Megtévesztés?

2007. 01. 07. 06:35 · Névtelen hozzászóló →

Tegnap elött kaptam levelet a Google csapattól, hogy miszerint a linkegységem beépítése a menüsorba, megtévesztően néz ki, tegyek ez ellene, különben kizárnak. Természetesen nem csináltam én mást, csak azt, amit mindenki. Egyszínű volt a linkegységemben található hírdető szövegek, a menüsoromban található menüpontok színeivel, mint pl. akár ezen az oldalon is látni (itt Józsi oldalán).

Tettem ellene: kivettem, a menüsorból + elütő színűvé varázsoltam.

Ezen lehet vitatázni, meg nem is, én csak jószándékból szóltam.

Ha valaki kiugróan emelkedő keresetet fog produkálni, felkészülhet egy hasonló levélre – bár ez a jobbik eset. Elvben, figyelmeztetés ki is zárhattak volna. Azért írom ezt a kiugró kereset példát, mert nekem kezdet kezdetétől a linkegységem ott és úgy volt megtalálható, ahogy most is volt – és az oldalamra már kétszer kértem önnellenőrzést – mindkétszer megnyugtattak, az oldalammal nincs semmi baj. Ezek szerint akkor meg sem nézték, csak reflexből válaszoltak – hiszen a Google riadót fújó program nem csipogott az oldalamra. Ám most, – miután elértem egy bizonyos szintet a keresetemmel – ezeke szerint manuálisan egy ember is átvizsgálhatta lapjaimat.

Úgyhogy vigyázni kell, hogy a linkegységet miképp építettitek be az oldalaitokba. (ja és azt is a levél végére biggyeztették, hogy legközelebb figyelmeztetés nélkül kizárnak)

A hírszerzőnek miért lehet:

2007. 01. 07. 13:00 · Névtelen hozzászóló →

Nahát a fenti hozzászólás szerint odafigyelnek, ha egy bizonyos összeget elér a számla. Namost nem tudom elképzelni, hogy a hirszerzo több tizezres látogatottsága nem éri el a bőven kifizetendő mennyiséget… Nem értem, hogy nekik miért lehet? Meg lehet egyezni a google-val? Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem veszik észre…

2007. 01. 08. 03:22 · Névtelen hozzászóló →

En is figyelmeztettem oket…Kalmi – etarget

.

2007. 01. 08. 16:04 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok!Ha eddig naponta csak pár dollár bevételem volt és karácsonykor egy karácsonyi oldal miatt megnőtt a bevételem, ami természetesen most megint csak pár dollár, akkor ezt zokon vehetik? Vagy ha eddig nem történt semmi, akkor már nem is fog? Mármint így karácsony elmúltával…

És nekem ez is új: „ha kevés az átkattintási arány, kizárhatnak.”

„a linkegységem beépítése a menüsorba, megtévesztően néz ki” -> Ez meg érdekes, mert mintha ők is ezt tanácsolnák… rejtsd el minél jobban, hogy többen kattintsanak…. most akkor mégsem ezt akarják?!?!

onellenorzes kerese

2007. 01. 09. 01:24 · Névtelen hozzászóló →

Hogy lehet onellenorzest kerni?

Re:onellenorzes kerese

2007. 01. 09. 07:34 · Névtelen hozzászóló →

ez az önellenőrzés egy kicsit APEH-esen hangzik. javaslom, ha kételyeid vannak, írj az AdSense Csapat címért: adsense-hu |kukac| google.com

logger

2007. 01. 09. 15:39 · Névtelen hozzászóló →

Szerintetetek mennyire utkozik szabalyba pl. adlogger hasznalata? ha szigoruan veszem, akkor a javascript belenyul a hirdetes kodjaba (igaz csak esemenyeket csatol hozza) Volt-e mar ebbol valakinek problemaja?

megeggyezés?

2007. 01. 09. 16:31 · Névtelen hozzászóló →

Miért ne lehetne, hiszen nyílvánvaló a Sanoma KFT (statlap.hu) és a Google külön szerződése.

Csak rá kell nézni a startlap Google keresőjére.

Re:logger

2007. 01. 10. 07:53 · OldalGazda →

Szerintem kérdezz rá az AdSense csapatnál…

Re: logger

2007. 01. 10. 08:10 · Névtelen hozzászóló →

Kb. két hete kérdeztem meg az AdSense csapatot, ütközik-e valamilyen szabályba az AdLogger használata, és megnyugtattak, hogy nem.

2007. 01. 13. 04:24 · Névtelen hozzászóló →

Azért ne is haragudjatok, de az már szánalmas, hogy rettegni kell mindenkinek google őnagysága szeszélyeitől és attól, hogy éppen mikor zárnak ki. Szemét, genyó banda, van már több alternatíva használjátok azokat.

Vannak olyan jok?

2007. 01. 13. 09:48 · Névtelen hozzászóló →

Az alternativak is fizetnek annyit mint a Google?Tenyleg csak kerdezem.Olyantol aki esetleg tobbet is kiprobalt (maga oldalakon) es ugy latja, hogy valamelyik alernativa jobb.

Vannak jók

2007. 01. 13. 10:52 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok!

Szerintem vannak más jó rendszerek is, én sajátos körülmények miatt az adbrite -ot használom a legtöbb oldalon. Másképp működik, egyszerűbb, nekem rendszeresen jönnek a csekkek, igaz az Adsense lehet jobban fizet. Magyar oldalon ritkán látok adbrite hirdetéseket az enyémeken kívül. Na igen, magyar nyelvű hirdetésük sem nagyon van.

Ahol nem az előbb említett rendszer megy, ott kitettem a google hirdetéseket. (A kettő egyszerre sehol)Meg is van a napi 4-10 dolcsi, most Küldik a PIN kódot. Kicsit etikátlannak tartom, hogy az első 100 dolcsi körül tiltanak, ha tiltanak de ez az egész dolog nem is 100% -ig szól az etikáról.

Amúgy ha itt tartunk, hogy a bánatba lehet, hogy egy csomó prno ( nehogy Józsefet tiltsák)oldalon látom a google hirdetéseket? Mert ugye tiltott oldalakon nem jelenik meg a hirdetés…

Geri

Google tiltás

2007. 01. 13. 10:55 · Névtelen hozzászóló →

Hát srácok valamit nem csináltok jól, ugyanis én rendszeresen kapom a nagyobb összegű google csekkeket, és nem tiltottak le első 100 dolcsi környékén/előtt/után sem.

na akkor 1 csekket mutass be

2007. 01. 17. 09:40 · Névtelen hozzászóló →

mutasd meg létszi azt a csekket valami forumon valami formában ! ugyanis hiszem ha látom !

ja !

2007. 01. 17. 09:42 · Névtelen hozzászóló →

T. oldalgazda te is létszi nyilatkozz arrol ,hogy te kaptál e csekket a guuglitol ! ha igen akkor mutassatok már egyet valahol létszi !

ja 2 !

2007. 01. 17. 09:43 · Névtelen hozzászóló →

én ugyanis csak a pinkodig jutottam el eddig ! de odáig 2szer is ! de usd-t még nem láttam töllük !

Én beszámolok

2007. 01. 17. 09:45 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok!

Én igérem amint megkapom az elsőt, írni fogok, hogy tényleg minden oké volt megkaptam stb… ez februárban várható…

Én is amúgy látnék egy csekk másolatott nyugottab lennék, tehát akinek van scannelje be, amit nem láthatunk adatok azt takarja ki…. hajrá csekk mutatok:)

másolat

2007. 01. 17. 09:49 · Névtelen hozzászóló →

A csekket le kell adni a bankban és azt meg is tartja a bank, tehát mutatóba nem sokat fogsz látni. Én annak idelyén lefényképeztem az elsőt, ha megtalálom valahol, akkor felrakom valahova és belinkelem.

parancsolj

2007. 01. 17. 09:52 · Névtelen hozzászóló →

Íme az oldalgazda egyik „kedves” ismerősének csekkje. Nem írom be a linket, használd a gugli képkeresőjét az adsense csekk szóra és egyetlenegy találatot fogsz kapni.

másolat

2007. 01. 17. 09:52 · Névtelen hozzászóló →

A banktól kapsz valmai papirt nem? Másolat, vagy igazolás…

Re: parancsolj

2007. 01. 17. 10:05 · Névtelen hozzászóló →

Ha lesz majd egy kis időm, be fogom rakni egy fotót arról, hogy hogy néz ki egy ilyen csekk, de ne haragudj, nem azért, mert Te nem hiszel benne.

Egyébként itt van az előző hozzászóló által említett – valóban itt egykor kicsit határeset módon viselkedő – blogger posztja, ahol láthatod saját szemeddel a csekkjét:

http://www.uzletikepzesek.hu/adsenseblog/2006/06/adsense-bevtel.html

ok kössz !

2007. 01. 18. 06:03 · Névtelen hozzászóló →

Talán létezik ilyen csekk ! aki kap annak szerencsélye van !

Mért ne létezne?

2007. 01. 18. 06:24 · Névtelen hozzászóló →

Elég érdekes megközelítése a dolgoknak… a fél világ, vagy még annál is több, a google hirdetésekkel van tele, de Magyarországon itt kételkednek a csekkek létezésében:)

minden csak látszat

2007. 01. 18. 06:31 · Névtelen hozzászóló →

valójában a Google sem létezik és a hirdetések sem…az egészet csak képzeljük…The Matrix has you! 😉

Csekk

2007. 01. 18. 08:59 · Névtelen hozzászóló →

Nem tudom miért kételkedik bárki is abban hogy a google küldi e a pénzt. Ha helyesek a beállítások, mindent kitöltöttél a számlázási adatoknál, és összejön a pénz, akkor kapsz csekket. Hülyeségnek tartom a Google Adsense-t hasonló vádakkal illetni mint mondjuk egy MLMarketing ‘céget’.

mások

2007. 01. 18. 09:12 · Névtelen hozzászóló →

Szerintem felesleges bizonygatni, mi tudjuk, hogy jön az a csekk. Kedves kételkedő, nézz kicsit körül, hogy milyen nagynevű lapokon is vannak google hirdetések. Aki meg még mindig kételkedik, akkor az meg használja nyugodtan a cashfiestát, meg surfbarokat, amikkel 1-2 centet kereshet naponta többszáz oldal végignézésével, kattintgatásokkal és a végén nem kapsz pénzt TUTIRA.

Paypal

2007. 01. 18. 09:35 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok,Miért fontos ez a csekk dolog, Paypalal isa lehet fogadni a pénzt, nemde?

Paypal

2007. 01. 18. 09:39 · OldalGazda →

paypal-lal nem lehet sajnos kivenni a kereseted. Vagy ha Te tudod, hogy hogy kell, akkor szólj 😉

Paypal

2007. 01. 18. 10:49 · Névtelen hozzászóló →

Nem tudom, nem régóta van Adsense accountom, alapban Paypal-t adtam meg kifizetésre, nem volt ellenvetése amikor azt választottam ki, de biztos tudjátok, régebb óta használjátok az Adsense-t.Miért nem lehet Paypal egyébként?

Paypal

2007. 01. 18. 10:55 · Névtelen hozzászóló →

Most megnéztem és tényleg csak a csekk volt a fizetési opciók között. Nagyon úgy rémlett pedig, hogy december elején amikor regisztráltam Paypal-t választhattam. Mindegy.

PONTinfo.com

2007. 01. 30. 11:50 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok. Reg irtam ide, de most ujabb kerdesel forudlnek hozzatok.1. Mar 3 hete is van hogy kikudtek a posta cim megerosito levelet de en meg nemkaptammeg… Vajon elveszet, vagy helytelen adatokat adtam meg? (ez ketlem mert ezekel az adatokal mahova is megadtam es mukododtt)2 Valaki nemtudna ajanlani egy olyan popup ot amivel mukodik a az AdSense?

koszi elore isistiR

Adsense

2007. 01. 30. 12:20 · Névtelen hozzászóló →

Még 2 hétig legyél türelemmel, meg fog az jönni.

HunVista.hu Lajos

PONTinfo.com

2007. 02. 02. 07:45 · Névtelen hozzászóló →

Na megkaptem a levelet. 🙂

a későbbiekben

2007. 02. 02. 08:26 · Névtelen hozzászóló →

Majd később ha már a csekket várod akkor se ijedj meg könnyen. Nekem az első hónapokban nagyon össze-vissza érkezett meg, de mindig megjött. Mostmár stabilan jön 10-12.-e között.

HunVista Lajos

Egyéb büntetés

2007. 02. 02. 08:38 · Névtelen hozzászóló →

Kitiltott egy éve érvénytelen kattintás miatt, utána új regisztráció és kitiltott egy másik oldalról egy előzőleg kitilitott fiókkal való kapcsolat ürügyén. Most óvatosan, IP címre figyelve megint regisztráltam. A kérdésem, hogy a kitiltáson kívül volt-e már nagyobb büntetés, pl. a keresőből való kitáltás vagy hasonló?

A második kitiltásom szerintem a rendszerrel való, konkurenciám általi visszaélés miatt volt. Nagyon könnyű visszaélni, mert teljesen nyilvános, titkosítatlan az adsense azonosító. Ezzel bárki nevében lehet kódot kirakni egy előzőleg kitiltott oldalra és kész is a kitiltás. Ez egy olyan visszaélési lehetőség, hogy nem is értem miért tudja ezt ilyen módon csinálni a google.

Egyéb büntetés

2007. 02. 02. 08:45 · Névtelen hozzászóló →

Ha figyeled a saját statisztikádat és az adsense hirdetések megjelenési számát ill. a kattintások mennyiségét és eredményességét, akkor talán hamar tudod észlelni, ha gáz van és lehet írni a Google-nak, hogy észrevettél valamit, ami gyanús.

HunVista Lajos

Egyéb büntetés

2007. 02. 02. 13:25 · Névtelen hozzászóló →

Igen, ennyit én is tudok. Engem inkább preventív módon érdekel a dolog.

Köszi

Péter

Büntetés

2007. 02. 02. 14:37 · Névtelen hozzászóló →

Éppen ez a preventív, hogy előre te jelzed, hogy gond van! Akkor már tudják, hogy nem te filózól és semmi közöd a szabálysértő cselekményekhez.

Büntetés

2007. 02. 02. 15:00 · Névtelen hozzászóló →

Köszönöm, ez tényleg segít. Első olvasatra félreértettem.

Péter

Hát ez jó

2007. 02. 09. 03:08 · Névtelen hozzászóló →

A p_ornográf oldalakat tiltja az Adsense, de az én oldalamon a google link mezőben olyanok vannak, hogy s_x, a_dult webcam és hasonlók:)akkor most nekem kell tiltani az AdSenset?:)

Nekem úgy tűnik, mivel amúgy is sok s_x oldalon látni google hirdetéseket, mintha ez bocsánatos bűn lenne…

Így kezdődik a kitiltás?

2007. 02. 22. 04:07 · Névtelen hozzászóló →

Így kezdődik a kitiltás?:

 Forbidden You don't have permission to access %2Fadsense%2Fgaiaauth%3Fpli%3D1%26auth %3DDQAAAHEAAAAIQnlSlt0by-29qwY_ltbwOalI FmlgkkxagX5McRlt47Bfvuf2g7l4xUtjIYmH1h 2la0nyj5DJAIVWM_olgsHvFQpuvORoBRKRbCM3 NJyl7bRsxwRJRUutvvQoFLDO03VG3wThkGmwmV vnszRZzCRHZGK359dYaYNrKc3s9bFA_w on this server.

Most ezt látom, ha be akarok lépni. Ez azt jelenti, hogy kitiltottak, vagy azt, hogy van valami technikai probléma és én meg paranoiás vagyok? (ennyi tiltott után nem is csoda…)

kitiltás

2007. 02. 22. 04:14 · Névtelen hozzászóló →

Ha kitiltottak, akkor ezt fogod látni amikor be próbálsz jelentkezni(tapasztalat):

„Fiók nem aktívEgyetlen AdSense fiók sem kapcsolódhat ehhez a belépéshez, mivel nem fogadtuk el jelentkezését. A jelentkezéssel kapcsolatos további információért, kérem, válaszoljon erre az üzenetre, arról az email címről, melyet jelentkezésekor megadott.”

Így kezdődik a kitiltás?

2007. 02. 22. 08:51 · Névtelen hozzászóló →

Köszi a választ:)

Egyébként, akiknek még van aktív AdSense Account -ja, ti sem tudtok belépni?

Így kezdődik a kitiltás?

2007. 02. 22. 08:59 · Névtelen hozzászóló →

En betudok.

Psimagan

Így kezdődik..

2007. 02. 22. 11:27 · Névtelen hozzászóló →

Köszi, már én is:)Szoval ettől az üzenettől nem kell félni ezek szerint, ez nem tiltást jelent, valami kissebb gond lehetett, mert a hirdetések is mentek gond nélkül.De miután ennyit olvastam minden felé a tiltásokról, a kelleténél jobban kezdtem aggódni.

AdSense és versenyhivatal

2007. 02. 27. 15:55 · Névtelen hozzászóló →

No lám:

http://english.yonhapnews.co.kr/Engnews/20070226/460100000020070226120032E2.html(meghivatkozva itt:) http://searchengineland.com/070226-103508.php

A dél-koreai versenyhivatalnak szemet szúrt, hogy a Google AdSense-szerződése tisztességtelen elemeket tartalmaz – mint pl. az egyoldalú szerződésfelmondás, és az, hogy semmilyen biztosítékot nem nyújt tényleges jövedelemre. Szóval nemcsak néhány hőzöngő „AdSense-csaló”, hanem a világ tizedik legnagyobb gazdaságának versenyhivatala is úgy gondolja, nem minden kóser a Google hozzáállása körül.

hogyha véletlenül …

2007. 02. 21. 13:31 · Névtelen hozzászóló →

hogyha a google véletlenül valami szabálytalanságot észlel de már kifizett jó párszor akor mi történik legrossszabb esetbe mert a google oldalára ez van irva ?akkor ugye nem von vissza (előzö kifizetést vissza kell fizetni vagy ilyesmi) ?

hogyha véletlenül …

2007. 02. 22. 03:56 · Névtelen hozzászóló →

Erre csak azok tudnának válaszolni, akikkel megtörtént már ilyesmi. Igyekezz úgy, hogy ne észleljenek semmi szabálytalanságot az oldaladon: ha nem vagy biztos benne, hogy valamit lehet-e, akkor kérdezd meg őket, és ne aggódj ilyenek miatt. (azt nem feltételezem, hogy direkt csalnál.)

Novelem a tiltottak listajat…

2007. 04. 06. 16:35 · Névtelen hozzászóló →

Oda jutottam, h elertem az $50. Orultem mint majom a farkanak, h volt ertelme annak, h elkezdtem, mert tenyleg tok jo hirdetesek jelentek meg, joparan hasznositottak is meg minden es meg nekem is szarmazik a vegen belole bevetelem, meg legalabb a domain+ tarhely koltseg tudom fedezni. Erre mikor elertem a $100… Postafiokban google mail… Aztan honlapon ertelmetlen hirdetesek, majd delutanra mar semmi hirdetes… Gondolom kitalaltatok… Igen tiltas magas kattintasra valo hivatkozas stb…Megirtam fellebbezes meg hasonlok…Az az erzesem abba faragtam bele, h sok helyen nyito oldalkent hasznaljak az oldalaim egy reszet, amin reklam is volt… Es mivel ezek iskola, telehaz megosztott netkacsolat az egyik raadasul egy olyan, aminek a routere mogul en is netezek…Hat puff… Az nem erdekelne, ha leveszik a penzem, mert nem erdekel vegyek el a bevetelt oke… Na de ne legyek mar egesz eletemre fekete listan… Ez az amit durvanak tartok… Hja es persze hozza teszem, mikor hajnalban lefekudtem meg minden oke volt… Reggel 8-fel 9 korul meg mar ez van… Legalabb egy figyelmeztetes vagy valami johetett volna, h figyu itt vagy ott zur van…Csak azt nem tudom egy ekkora cegnek miert nem jo az, ha minel tobb helyen van jelen, foleg, ha olyan, ahol tenyleg hasznaljak is userek… Es miert nem lehet egy szar kis figyelmeztetes, v felfuggesztes, h ezt meg ezt nezd meg aztan jelezed megnezzuk egy mehet tovabb bontetes mondjuk a kereseted 50%-a…Hat asszem reszemrol ezek utan google szolgaltatasait senkinek sem javaslom, es akit lehet tavolitok tole… Azt meg, h mailjeimet, kepeimet, naptaromat ra bizzam kivan zarva…Hja… Nem en generaltam a kattintasokat…

halad

2007. 04. 07. 03:59 · haLad →

Üdvözöllek a táborban!Szövetkezzünk, sőt keresem a többi szövetséges alapítót.Ne csak a fórumban beszéljünk erről az erőfölény kihasználásról… itt úgy sem történik semmi érdembeni lépés.Szóval keressetek. Ki fogunk valami hatásost találni az biztos, de egyedül ehhez kevés vagyok.Skype: jarasi

halad

2007. 04. 07. 11:58 · Névtelen hozzászóló →

En ott tartok, h csesszek meg a 100dolcsi, meg hirdetek egy honapig ingyen, de ne tegyenek mar fekete lsitara egy eletre… Fokent, h asszem megvan az is ki miatt… Meg veletlen sem szandekos tamadas akartlenni, hanem csak egy veletlen… Erdekeltek, a hirdetesek es tul sok olyan jelent meg, ami pont neki megfelelo… Butor, informatika es nyaralas… Na puff…Szoval lenyeg a lenyeg, en benne vagyok abban is, h vegyek le a 100 dolcsit, meg hirdetek egy honapot total ingyen, de listarol vegyenek le es mehessen tovabb a hirdetes…Mar csak az kellene, h google is belemenjen ebbe… Amibe persze az az erzesem nem fog…

tiltottak

2007. 04. 10. 05:38 · Névtelen hozzászóló →

Nagyon úgy tűnik kis forgalmú site-al em érdemes adsensezni. Ez köszönjétek az ügyeskedőknek akik arra forditják az energiájukat, hogy hogyan lehet minél hatékonyabban lenyúlni a Google-t és hasonló cégeket. Azthiszem a Google nem sokat tehet. Jobb eszköz nincs az ügyeskedők kiszűrésére, amit sajnos a becsületes oldalgazdák szívnak meg.

tiltottak

2007. 04. 10. 05:39 · Névtelen hozzászóló →

Nagyon úgy tűnik kis forgalmú site-al nem érdemes adsensezni. Ezt köszönjétek az ügyeskedőknek akik arra forditják az energiájukat, hogy hogyan lehet minél hatékonyabban lenyúlni a Google-t és hasonló cégeket. Azthiszem a Google nem sokat tehet. Jobb eszköz nincs az ügyeskedők kiszűrésére, amit sajnos a becsületes oldalgazdák szívnak meg.

egyre jobb

2007. 04. 11. 17:56 · Névtelen hozzászóló →

fellebbezesem ugy elutasitottak mint a nyil… de ennyivel nem zarom le… folytatom a dolgokat…

megjött

2007. 08. 06. 14:57 · Névtelen hozzászóló →

Aki kételkedik abban, hogy jön-e csekk, vagy sem, ma hozta a postás, annyit mondhatok, annyit kaptam, hogy futja belőle egy jobb cipőre, meg alaposan meg lehet belőle kajálni a mekiben.

kételkedni?

2007. 08. 07. 02:36 · Névtelen hozzászóló →

Asszem senki sem kételkedik, nem hittük azt, hogy a többmilliárdos eredményű Google inc. lenyúlja a pénzünket, de kösz. Én már több, mint 1 éve kapom, most már mit mondjak, havonta fut 100 db Big Mac menüre 🙂

Tiltva

2007. 09. 17. 03:34 · Névtelen hozzászóló →

Nah, ma reggel engem is kicsaptak, pedig én egyedül a látogatókat vezettem az oldalra… Az most mindegy, hogyan.Épp esedékes lenne a fizetés, és tiltottak. Egy csekket viszont kaptam, kíváncsi vagyok, kifizet-e még az OTP.Várom az AdSense alternatívákat. Köszi 🙂

Tiltva

2007. 09. 17. 04:28 · Névtelen hozzászóló →

Mindenki látogatókat vezet az oldalára… Mégis hogyan vezetted oda a látogatót amiért kicsaptak?

Tiltva

2007. 09. 17. 04:33 · Névtelen hozzászóló →

Kifizet, tapasztalat. Több munkába tellene a google-nak érvényteleníteni a csekkedet, minthogy megkapd a lóvét.Jó Adsense alternatíva az Adsense újra, feltéve, ha nem „csalsz” a továbbiakban. Mert azért szerintem a többi szolgáltató is kivág.

Kizárták?

2007. 10. 01. 04:13 · Névtelen hozzászóló →

A hunvista.hu is kizárták az Adsense rendszerből!?

:O

Kizárták? – hunvista.hu

2007. 10. 01. 07:01 · hunvista →

Nem zártak ki. A hunvista.hu domain alatt volt egy oldal (nem a katalógusban), ahol szerintük nem a szabályoknak megfelelően volt hirdetés. Azt írták, ha kijavítom okés újra minden. Igazából nem értettem mi volt a szabályellenes, de töröltem a felszólításra az egész vitatott oldalt. Most várom, hogy történjen valami, de sajnos időm sincs most még vagy 2 hétig foglalkozni az egésszel, pedig teljesen fel akarom forgatni az egészet.

Bombagyár – Tomcat perel

2007. 11. 05. 03:16 · OldalGazda →

Letiltották Tomcat AdSense számláját, ezért perre készül…

http://www.bombagyar.hu/index.php?post=177

re: Bombagyár – Tomcat perel

2007. 11. 06. 10:27 · Névtelen hozzászóló →

Igen, egy másik témában már írtuk ezt, és a hátterét is: azért tiltották őt le, mert kiküldte minden regisztrált felhasználónak e-mailben, hogy kattintsanak az AdSense-hirdetésekre, amit ugye eleve nem szabad, meg a Google-nek biztos feltünt a hirtelen megnövekedett kattintási arány. Ezután, hogy csalt, perelni elég megmosolyogató, meg ha valakinek igaza is lenne, se lenne esélye a Google-lel szemben, amikor úgy csinálták meg az ÁSZF-t, hogy ne lehessen probléma.

Alacsony átkattintással rendelkező hirdetések szűrése

2008. 01. 08. 04:23 · Névtelen hozzászóló →

Honnan lehet tudni, hogy mely hirdetéseknek van kis átkattintási áruk? Hol lehet ezt látni, hogy szűrni tudjam?

Alacsony átkattintással rendelkező hirdetések szűrése

2008. 01. 08. 05:01 · OldalGazda →

Sehonnan, és a rendszer pont ettől működőképes, hogy nem nagyon tudsz csak a saját rövidtávú érdekeidet figyelembe véve belepiszkálni.

devla

2008. 01. 08. 07:03 · Névtelen hozzászóló →

Van rá mód, csak kicsit bonyolult: hac.kers.hu oldal fórumában leletem rá. 2006-os az írás, lehet, hogy már nem működik… Az Adlogger nevű program használatával (többek között) el lehet érni..

2008. 03. 26. 18:37 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok!

Nem tudom, h jóhelyen kérdezek e, ezért, ha off, akkor előre elnézést kérek.Nos a problémám az lenne, h én a kollégium belső hálózatáról szokatm bejelentkezni a fiókomba. Van saját egyedi ip-címem a kolin belül, de kívülről csak egy ip látszik. Nemrég csináltam egy honlapot és raktam ki google-s hírdetéseket is. Megmutattam a szobatársamnak is, erre ő rákattintott az egyik google-s hírdetésre, de azonnal vissza is lépett. Ezért most kitilthat a google?

A segítséget előre is köszönöm!Üdv, Szilárd

RE:

2008. 03. 28. 04:44 · OldalGazda →

Abszolút jó helyen kérdezel 🙂 A tapasztalat szerint egy kattintás nem a világ, mindenkivel megesik. Ha azonban hirtelen növekedést érzékelsz az átkattintási arányokban, akkor nem árt, ha jelzed a dolgot az AdSense csapatnak, bár személy szerint azt sem tudom, hogy használ-e.

RE:

2008. 03. 28. 04:55 · Névtelen hozzászóló →

Én egy esetben már jeleztem ilyet nekik. Elég gyorsan visszajeleztek, hogy meg fogják figyelni a fiókomat, de az eredményről és részletekről nem áll módukban tájékoztatni. Hálisten azóta is futnak a hirdetések. :)OFF: Oldalgazda! Valami miatt szétcsúszott a lap, „csöppet” széles lett.

RE:

2008. 03. 28. 05:58 · Névtelen hozzászóló →

Énis koliból használom az AdSenset, és kifele ugyancsak egy ip cím látszik és szerintem letilthatnak azért ha esetleg valaki kattingat a hirdetésre. Szóval én nem mutogatom az oldalaim, másrészről meg le is tiltottam a koli-s ip címet, így onnan meg se lehet nézni az oldalt.

Fellebbezés

2008. 08. 11. 07:18 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok!Engem is kivágtak a szokásos indolkással. Csalás nem követtem el, eddig két kifizetett, beváltott csekkem volt, a hamrmadik lett volna esedékes. Majdnem egy éve vagyok tag. Fellebbezést küldtem, de nem jött válasz… már 4 munkanapja történt ez. a megfelelő online űrlapon küldtem, és ez volt az első kitiltásom. Most küldtem nekik még egy mailt, hogy legalább azt mondják meg, megjött-e. Ez két napja volt, arra sincs válasz…

Szerintetek ez mint jelent? Úgy olvastam, pár órán belül el szokták bírálni – vagy inkább elutasítani – a fellebbet. Volt már itt olyan, akinek elfogadták? Szerintetek most mi legyen? Az eredményig nem akarom leszedni az egységeket… Egy kis esély még csak van 🙂

RE:Fellebbezés

2008. 08. 11. 07:28 · Névtelen hozzászóló →

Nem feltétlenül bírálják el pár óra alatt. Szerintem vannak napok, amikor úgy tűnik, hogy van valaki, aki hetente egy napot foglalkozik magyar AdSense ügyekkel. Régebben én arra tippeltem, hogy ez a nap a csütörtök. És igen, tudok olyanról, akinek elfogadták a fellebbezését…

RE:Fellebbezés

2008. 08. 11. 15:19 · Névtelen hozzászóló →

Köszönöm a választ! Akkor még nem szedem le a kódokat, van remény. 2 dolog biztos: hogy minden tőlem telhetőt megtettem, hogy a weblapojaimon szabályosan működjön az AdSense, és hogy olyan, szívhezszóló, 2 oldalas fellebbezést írtam, hogy ha az nem hatja meg őket, akkor semmi. :)))

Na jó, nem…. Csak leírtam a tényeket, de úgy gondolom korrekt voltam, ennél többet ott nem lehetett elmondani. Ha nem fogadják el, akkor tényleg nem tisztességes a program, habár jogilag korrekt…

aaa

2008. 08. 11. 15:28 · Névtelen hozzászóló →

aaa

RE:Fellebbezés

2008. 08. 13. 12:27 · Névtelen hozzászóló →

Aúgy ez a csütörtök állhat, mert én pénteken küldtem el, most szerda van, és még semmi… Úgyhogy remélem holnap lesz valami.

RE:Fellebbezés

2008. 08. 13. 12:28 · Névtelen hozzászóló →

Amúgy ez a csütörtök állhat, mert én pénteken küldtem el, most szerda van, és még semmi… Úgyhogy remélem holnap lesz valami.

RE:Fellebbezés

2008. 08. 14. 19:18 · Névtelen hozzászóló →

De nem lett… azért ez nem gond, hogy letelt az egy hét? Ha heti egy napot van valaki, már akkor is kellett volna olvasnia… Rossz ez a bizonytalanság.

Egy letiltott problémái

2008. 12. 29. 10:55 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok, Engem 2004-ben tiltott le a Google Adsense, akkor még semmi lehetőség nem volt a fellebezésre. Pár éve aztán végre lehetett fellebezni egyből probálkoztam is de sosem kaptam választ (igaz nem tudok(tudtam) logfájlokat már prezentálni már 2004-ből) , de persze hogy prezentáljak logfájlokat 2004-ről???

Ráadásul a szépség az egészben, hogy nagyon jól tudom hogy az az ember klikkelgetett folyamatosan a hirdetéseimre akivel előtte szétváltak az utjaink (gondolom nem jóindulatból). Szóval gondoljátok meg ha nincs kontroll és fellebezés az Adsensen akkor valaki az összes konkurensének a bevételét „LEKKLIKKELHETI!” NEM?

A másik problémám – és ebben nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni – hogy azóta számos új weboldalt élesítettem, új e-mail címekkel SŐT megprobáltam a feleségem nevére is nyitni egy Google Adsense fiókot mégis minden probálkozásra visszautasitást kaptam. Az adsense vizsgálja a kapcsolatokat is, milyen IP-ről tiltotta le a korábbi felhasználót? Pl. ha nekem egy externetes fix ip-s szerveren bérelek tárhelyet és az az ip cim le van tiltva akkor én csinálhatok akármit én is mindig letiltott leszek?

Ha tudnátok segiteni végre egy új Adsense fiók létrehozásában akkor végtelenül hálás lennék…

Egy letiltott problémái

2009. 01. 02. 09:39 · Névtelen hozzászóló →

Hello!Sok helyen olvastam, hogy más lakcímmel és névvel kell próbálkozni (természetesen az email cím is legyen más). Ha visszavesznek csináld becsületesen és nem lesz probléma.

Egy letiltott problémái

2009. 01. 02. 15:26 · Névtelen hozzászóló →

Más név, lakcím, és MAXIMÁLISAN BECSÜLETESEN CSINÁLNI!!! Nálam lassan két éve így megy minden gond nélkül.

Fellebbezési levél

2009. 01. 16. 03:23 · Névtelen hozzászóló →

Hi!

Engem ma tiltottak le. Küldtem fellebbezést kb 1,5 órája de a „Megkaptuk az AdSense-fiókjának letiltására vonatkozó fellebbezést. Küldtünk egy megerősítő e-mailt a fellebbezésben megadott e-mail címre.” szöveggel ellentétben nem kaptam semmilyen megerősítő emailt, próbáltam több mailre is küldetni egyikre sem kaptam.Ötelt hogy a továbbiakban kinek írjak? Elég sok pénzem maradt bent mert sokan látogatták az oldalt és sokan kattintottak is.Pamacs

remény

2009. 01. 16. 04:54 · Névtelen hozzászóló →

Remélem, kitiltják a sok csalót, hirdetőként nem öröm nézni a MFA-oldalak szaporodását!

csalók

2009. 01. 16. 05:09 · Névtelen hozzászóló →

Nem a (legtöbbször) haszontalan mfa oldalakat tiltják ki, hanem a magukra barátokkal stb klikkelőket.De vannak akik évek óta nyomják a klikkelést és nem buknak le, pl az egyik ingyen cuccokkal foglalkoó fórum. A fiatalabb userek még örömmel is kattintanak, mert hát tök sok pénzbe kerül ám a szerverek fenntartása meg ilyesmi dumának simán bedőlnek.

RE:Fellebbezési levél

2009. 01. 16. 05:19 · OldalGazda →

Pamacs, sajnos mást nem nagyon tudsz csinálni, mint reménykedni. Mióta voltál egyébként AdSense megjelenítő? A következő hozzászóláshoz meg én is azért annyit hozzáfűznék, hogy az MFA oldalak készítése önmagában még nem tartozik a csalás kategóriájába.

RE:Fellebbezési levél

2009. 01. 16. 11:19 · Névtelen hozzászóló →

November elejétől indult. December végére jött össze az első kifizetési összeg, épphogy. Most januárban viszont nagyon megindult, már az első 1 hétben elértem a kifizetés összegét. 2-3 ezer megjelenítés volt naponta.

De azért nevetséges ez a google:”Az oldalán megjelenő hirdetésekre eső érvénytelen kattintásokat, illetve az érvénytelen oldal megjelenítéseket nagyon szigorúan vesszük. Ennek elkerülése érdekében állítottunk fel egy specialistákból álló csapatot az automata ellenőrző rendszerünk mellett. Így tudjuk biztosítani, hogy a rendellenes tevékenységeket kiszűrjük és felülvizsgáljuk. Azzal, hogy időről időre megtekinte oldalát, még nem veszélyezteti pozicióját programunkban, azonban szeretnénk arrra felhívni a figyelmét ezt ne tegye túlzott mértékben, illetve kerülje a hirdetésekre való kattintásokat.”

Érvénytelen oldal megjelenítés ha van egy fórumom és azon válaszolok mindenkinek a gondjával kapcsolatban? Napi 60-70-szer is megnéztem mert sokan használják a progit (100 ezer letöltés amiről tudok,fél év alatt) és sokan türelmetlenek h nem kapnak választ a kérdéseikre. Napi 6-7-en regisztrálnak be a fórumba. Akkor a google szerint még is hogy a búbánatba tartsak karban egy fórumot ha meg sem jeleníthetem az oldalt a gépemen?

Itt az oldal ha meg akarjátok nézni:www.rs-letolto.fw.hu

Az biztos hogy még egyszer ehhez a majom céghez semmi közöm nem lesz, de ahol járok,biztos mondani fogom hogy senkinek eszébe se jusson ez a google-s adsense-s baromság,mert ahogy olvastam itt, nem én voltam az egyetlen akinek zárolták a számláját.

RE:Fellebbezési levél

2009. 01. 16. 11:31 · Névtelen hozzászóló →

Arrol mi a véleményetek h még mindig nem kaptam ellenőrző mailt?

RE:Fellebbezési levél

2009. 01. 18. 11:04 · OldalGazda →

Hát, nem tudom, de így érzésből ez a Rapidshare-s dolog egy kicsit cinkesnek tűnik nekem. Persze pl. a bittorrent sem ab ovo törvénysértés, nagyon sok jogtiszta tartalom van azon is, de el tudom képzelni, hogy van olyan hogy azt mondják, hogy jobb a békesség, és kinyomjuk ezeket a szájtokat. Próbáld ki az Etargetet vagy az AdBrite-t, hátha több sikerrel jársz. Az ellenőrző maillal kapcsolatban pedig ki tudja, lehet, érdemes lenne még egy fellebbezést írjál, amiben megemlíted, hogy még nem kaptál elelnőrző mailt, s ezért írsz.

megérdemelted

2009. 01. 19. 12:59 · Névtelen hozzászóló →

Mi lenne, ha valami normális dologra adnád a fejed és nem mások szellemi tulajdonát lopnád (illetve segítenéd lopni, tökmindegy)? – akkor talán te is jutnál valamire. Aztán itt sírsz, hogy a nagy testvér beintett – hát jól tette. Persze, mindenki azzal védekezik, hogy rengeteg legális tartalom van pl. a rapidshare-en is, de mindenki tudja, hogy 99%-ban mi van ott. Szóval nem kell játszani az ártatlant. Ha meg kevés a bevétel hirdetésekből, akkor menj el betonozni. Üdv., Sziklaöklű Géza

megérdemelted

2009. 01. 25. 12:25 · Névtelen hozzászóló →

Te figy: az ami van az oldalon teljes SAJÁT szellemi munka eredménye, az meg hogy ki mit tölt a programmal az adott oldalról az engem hidegen hagy. Ilyen alapon ne használjon senki Dataget-et, FlashGetet, Getrightot,mert illegális dolgokat lehet vele letölteni. Arról meg nem tehetek h mások illegális tartalmakat töltenek fel, a rapidshare egy fájl megosztó portál, nem kötelező illegális tartalmakat feltölteni.

megérdemelted

2009. 01. 25. 19:16 · Névtelen hozzászóló →

Igen, ismerős ez az érvelés, az a pali is ezzel védekezett, aki a foszforos rakétákat kifejlesztette, mikor a kiválasztottak palesztin iskolákra lőtték rá őket — pedig ő csak arra a célra szánta őket, hogy „ködösítsenek” és világítsanak a sötétben… Szóval csak így tovább, ja, engem is hidegen hagy, hogy a Google beintett neked 🙂 A Rapidshare-t és a fent említett letöltőprogramokat pedig ne mosd össze. Ha gond van, mindig jöhetsz hozzánk betonozni, csak egy szavadba kerül.

megérdemelted

2009. 01. 27. 11:29 · Névtelen hozzászóló →

Hali!Kíváncsi lennék annak a személynek a weboldalaira, aki minden topikban mindenkit lefikáz, mondván: „megérdemelted”Egy gép mögül, arc és név nélkül könnyű okoskodni. Mutasd a saját munkáidat is, hátha arra érkeznek értelmes, építőjellegű kritikák is, és nem csak beszólogatások.

megérdemelted

2009. 01. 27. 12:48 · Névtelen hozzászóló →

Egy pillanat, ki az a mindenki akit lefikáztan? Csak téged, ennek az okairól fentebb. Tudtommal még egy valaki volt, akinek azt javasoltam, hogy vigye el az oldalait a web-server-től – szerintem ez eléggé konkrét, konstruktív javaslat. Ha cipőmbe belemegy egy kavics és nyomja a lábamat, kiveszem, nem pedig fórumba írom a bánatomat. Több gép mögött ülök, van arcom és nevem is 🙂

kérdés

2009. 01. 31. 14:33 · Névtelen hozzászóló →

Valaki tudja hogy ha elértem 10USD -t akkor miért nem tudom szerkeszteni az adó információkat és a kifizetés részleteit?

RE:kérdés

2009. 02. 01. 06:16 · Névtelen hozzászóló →

Hello!Várj egy kicsit. 10$ után még nekem se engedte, később fogja.

kérdés

2009. 02. 01. 14:47 · Névtelen hozzászóló →

Már 40USD és még most sem

agyam elborul

2009. 02. 03. 16:10 · Névtelen hozzászóló →

Ez most egy google mediahack?j-walk.com/other/googlecb/index.htm

2009. 02. 03. 17:15 · Névtelen hozzászóló →

A j-walk.com főoldaláról a humor menüpontból érhető el…

Tehát nem Google hack, hanem John Walkenbach humor.

Jó lenne Firefoxhoz egy tartalom blokkoló beépülő :-)…

[email protected]

2009. 02. 15. 07:50 · Névtelen hozzászóló →

Üdv ma kivágtak engem is az adsensetől. 1400$ dolcsim maradt náluk és pont most 28.-án lenne esedékes a kifizetésem átutalással. irtam fellebbezést is hátha segít valamit.Szerintetek még most hónap végén elutalják a pénzt?

[email protected]

2009. 02. 15. 08:10 · Névtelen hozzászóló →

Hát ez elég sz*r ügy. A legvalószínűbb eset: fellebbezés elutasítva, a pénz pedig elbukva. De ne legyen igazam…

re:[email protected]

2009. 02. 15. 08:20 · Névtelen hozzászóló →

Ha ez megnyugtat, ismerek olyat akinek ezután kifizették.Amúgy meg regelj újra, más adatokkal, és persze (ha volt olyan) próbáld meg kitalálni (utána nézni) miért vághattak ki.

[email protected]

2009. 02. 15. 08:30 · Névtelen hozzászóló →

remélem kifizetnek 1400 dolcsi az majdnem 300ezer ft nem kis pénzt…. csak fizessenek ki:)lehet azé tiltottak ki mert volt egy másik accountom is nem?

2009. 02. 15. 08:32 · Névtelen hozzászóló →

Azt nem tom, de letiltás után nem fizetnek, szal nagyon kicsi rá az esély, hogy abból a pénzből valamit is látsz majd…

[email protected]

2009. 02. 15. 08:35 · Névtelen hozzászóló →

ez a baj:S

[email protected]

2009. 02. 15. 08:54 · Névtelen hozzászóló →

de ezek szerint akkor egy cseppnyi remény van:)remélem…:)

re:[email protected]

2009. 02. 15. 10:46 · Névtelen hozzászóló →

És mind a kettőről kivágtak vagy csak erről az egyről?

Én komolyan írtam, hogy kifizették… de el tudom képzelni, hogy differenciálva van a dolog, tehát konkrét csalásért nem kapsz pénzt, de ha mondjuk, a másik account miatt van, akkor a megkeresett pénz nem tisztességtelen úton jutott hozzád (tehát pl. nem generált oldalak, kattintgatások, stb.), hanem egyszer csak szabálytalanul akartál viselkedni és ezt nem engedik.

Azért jó lenne, ha megírnád majd, hogy mi a helyzet…

[email protected]

2009. 02. 15. 12:44 · Névtelen hozzászóló →

mind a 2-röl kitiltottak:(

re:[email protected]

2009. 02. 15. 13:25 · Névtelen hozzászóló →

Milyen módon tudtak rájönni, hogy két account-od van? Mi volt az átfedés? Vagy beléptél ugyanarról az ip címről?

[email protected]

2009. 02. 16. 03:34 · Névtelen hozzászóló →

Mostmeg visszaküldtek egy ilyen mailt, az is benne van hogy „érjük, vegye figyelembe, hogy a nagy mennyiségű e-mailekre való tekintettel nem áll módunkban személyesen válaszolnunk erre az e-mailjére.” Most akkor nem is fognak válaszolni? :S

Üdvözöljük,

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Google AdSense-szel. Ez egy automata válasz, melyben jelezzük, hogy megkaptuk e-mailjét. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a nagy mennyiségű e-mailekre való tekintettel nem áll módunkban személyesen válaszolnunk erre az e-mailjére. Ebből kifolyólag összeállítottunk Önnek egy listát az érvénytelen kattintásokkal kapcsolatban, mely reméljük, segít a keresett információ megtalálásában. Kérjük, olvasse el ezeket figyelmesen.

  • Amennyiben fiókját letiltottuk, kérjük, látogasson el a következő címre google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153
  • Amennyiben fiókja jelenleg is aktív, és Ön kapott egy figyelmeztető e-mailt a hirdetésein történő érvénytelen kattintásokkal kapcsolatban, kérjük, látogasson el a következő címre google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=62472
  • Minden egyéb, az AdSense programot érintő kérdéssel kapcsolatban, javasoljuk, hogy tanulmányozza az Ügyfélszolgálati Központunk súgóját, mely ezen a címen található google.com/adsense/support .
  • Minden egyéb, más Google termék, illetve szolgáltatással kapcsolatos kérdéssel kapcsolatban, kérjük, látogasson el az általános Google súgó oldalára google.com/support .

Ezen kívül javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze e-mailjeit, mivel előfordulhat, hogy esetleg egy általunk küldött e-mail elkerülte a figyelmét, illetve fennakadt e-mail szűrőjén.

Üdvözlettel,

[email protected]

2009. 02. 24. 18:22 · Névtelen hozzászóló →

nem fogadták el a fellebezéstde remélem az elözö havi lezárt összegyűjtött $-it kifizetik :S

Lena

2009. 07. 02. 06:54 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok.Ma reggel engem is kitiltottak. Még nem kaptam fizetést, egyáltalán.Június közepén regisztráltam és 270 dollárom volt, ugyanis egy elég népszerű oldalt vezetek. Lelkes voltam, hogy ennyi pénz összejött, aztán most itt a bumm. Tényleg túl szép volt, hogy igaz legyen. Küldtem fellebezést, de úgy tűnik, ahogy olvaslak titeket, hogy nem fogadnak vissza. Persze a kattintásokból kapott pénzt bekebelezik.

Lena

2009. 07. 02. 07:23 · Névtelen hozzászóló →

Milyen témájú volt az oldalad?

torko

2009. 08. 17. 16:21 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok!a mai napon engem is letiltottak a 3hét alatt összejött 260 dollárral!Rohadt szemét banda!De persze nem hagyom annyiba ha kell telefonon emailben fogom zaklatni őket ha még nem is lesz értelme akkor is!!!

letiltottak

2012. 02. 20. 16:32 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok! 1 év lazaság után elkezdtem a blogomat felfuttatni, írtam bele, linket cseréltem. És megugrott a bevételem. Tettem fel pár youtub-os zenét. Lehet hogy azért tiltottak le?