AdSense nagy magyar weboldalakon

június 3, 2007

Google hirdetések nagyforgalmú portálokon

A közvélekedés szerint a kicsitől a közepes méretű weboldalakon éri meg a Google AdSense hirdetési rendszerével értékesíteni a hirdetési felületeket, azonban – összefüggésben a Google Számítástechnikai Szolgáltató Kft. tevékenységével– egyre több nagyobb oldalon bukkanhatunk AdSense hirdetésekre, mégha ez első pillantásra nem is annyira feltűnő, tekintve, hogy pl. három legnagyobb látogatottságú portál közül kettő, az origo.hu és a startlap.hu is csak AdSense Kereséshez hirdetéseket jelenít meg, lásd:

OldalGazda kérdése: Milyen egyéb, nagyobb magyar portálokon találkozhatunk még AdSense hirdetésekkel? (Egyszer felhívott egy érdeklődő ezzel a kérdéssel, és akkor hirtelen csak azt tudtam mondani, hogy ez olyan kérdés, mint pl. milyen szürke alapszínű oldalakon van AdSense, hiszen manapság a Google hirdetései már annyira gyakori jelenségnek számítanak, hogy sokszor fel sem figyel rájuk az ember.)

A „AdSense nagy magyar weboldalakon” című bejegyzést 2007. 06. 03. napján publikáltam, az azóta már bezárt webni.innen.hu oldalon. Ezt az írást és az innen hivatkozott régi tartalmakat a Webni! Archívum oldalán gyűjtöttem össze. Mivel az utolsó módosítás dátuma: 2007. 07. 05., ezért az itt olvasható információk már részben vagy teljes egészében elavultak lehetnek.

Archivált hozzászólások

Ki számit nagynak? sg.hu

2007. 06. 04. 13:08 · Névtelen hozzászóló →

Szia!

Nekem már az sg.hu is nagynak számít. És halványan már ott is van AdSense. 🙂

WebTrader

2007. 06. 04. 17:41 · Névtelen hozzászóló →

én az origo.hu-n is láttam, pl a forma-1 es híreknél bár az külön domain-en megy mondjuk nem tudom miért, mert tök ugyanúgy néz ki meg mindenhova oda van írva hogy origo, csak a domain más…

.

2007. 06. 05. 01:38 · Névtelen hozzászóló →

Ingyenes tárhelyszolgáltatók felül a reklámcsíkban is jelenítenek meg AS-t. Legalábbis én már láttam valahol. Nem tudom mennyire engedélyezett ez.

expressz.hu

2007. 06. 20. 10:45 · Névtelen hozzászóló →

Az utóbbi időben az expressz.hu oldalon is feltűntek AdSense hirdetések.Ők nagynak számítanak szerinted?

P

torrent

2007. 06. 22. 03:23 · Névtelen hozzászóló →

A majomparádé torrent oldalon is van adsense. Pedig az szerintem bőven sérti a szabályzatot.

Re: torrent

2007. 06. 22. 03:28 · OldalGazda →

Köszi mindenkinek a hozzászólásokat, természetesen ha láttok még, akkor írjátok be ide nagy oldalakat továbbra is.

Ami a torrent oldalakat illeti, nem csak ezen van AdSense (bár meg kell mondjam, nekem nincsen account-om ezekhez az oldalakat, én az AdWords vége felől láttam a múltkoriban, amikor site targeted kampányt állítottam be…)

ez nagy oldal

2007. 06. 22. 03:41 · btamas →

http://www.hirkereso.hu/