Csekkek beváltása

március 15, 2007

Melyik bankban érdemes beváltani a csekkeket?

Minden bank más feltételekkel más költségekkel váltja be a Google Inc. által kiállított csekket. Mivel egyelőre ez nem egy elterjedt formája a pénzforgalomnak, bankfiókról bankfiókra változik, hogy hajlandóak-e beváltani a csekket. Sok bankfiókban ugyanis még sohasem találkoztak ilyennel, még ha benne is szerepel az adott tranzakció a kondíciós listában.

Mennyi időbe telik, amíg beváltják a pénzt?

Van, ahol azonnali beszedésre átveszik, van ahol 3-4 hét az átfutási ideje a beszedésnek.

Az alábbiakban az olvasók hozzászólásaiból leszűrhető tanulságok olvashatóak:

K&H bank

Beváltják egyből 500 dolláros határig akkor is, ha nincs számlád a banknál, de aláiratnak egy nyilatkozatot, hogy amennyiben nem váltják be nekik, akkor visszakérik a pénzt es ekkor az ügyintezesi díjat is ki kell majd fizetni ami olyan 3.000 Ft lenne.

Ötszáz dollár fölött csak beszedést vállal a bank, ami azt jelenti, hogy otthagyod a csekket és egy-két hét múlva lesz a számládon.

Citibank

Azért mert, a Citibank bocsájtotta ki a csekket, korántsem jelenti, hogy náluk lenne érdemes beváltani.

OTP Bank

Nincs egyéb költség, csak aláiratnak egy papírt arról, hogy helytállsz ha a csekk kibocsátója nem fizet. Olyan OTP-be kell bemenni, ahol van valuta pénztár. A csekk mellett még személyi is szükséges.

Megjelenik-e, hogy mikor fizették ki a bevételeket?

A „Fiókom” aloldalon a „Fizetési előzmények” résznél, a kifizetést jelző sorban található „részletek” feliratra kattintva megtudható, hogy mikor váltották be a csekket.

A „Csekkek beváltása” című bejegyzést 2007. 03. 15. napján publikáltam, az azóta már bezárt webni.innen.hu oldalon. Ezt az írást és az innen hivatkozott régi tartalmakat a Webni! Archívum oldalán gyűjtöttem össze. Mivel az utolsó módosítás dátuma: 2014. 01. 20., ezért az itt olvasható információk már részben vagy teljes egészében elavultak lehetnek.

Archivált hozzászólások

tapasztalat 2

2006. 12. 14. 09:07 · Névtelen hozzászóló →

Ja meg egy valami ami nagyon fontos.

Kerdeztem, hogy mikor valik biztossa, hogy minden OK es mondtak, hogy ket het kb mire a kinti bankkal leegyeztetnek es elszedik toluk a penzt.

Na most nalam ez azt jelenti, hogy addig de inkabb 3 hetig nem is merem elkolteni a penzemet, mert ha kozben a Google meggondolja magat es zarolja a csekket, akkor mi van.

Kerdesem ezzel kapcsolatban, hogy a google valahol jelzi nekem a szamlamon, ha kifizettek a csekket biztosra?Mert ha igen akkor ugye latnam, hogy a bankom is megkapta a penzem es onnantol kezdve, mar biztos kolthetem, a Google vissza nem kerheti.Szoval ez hogy mukodik?

visszajelzés

2006. 12. 14. 09:20 · Névtelen hozzászóló →

Nyugodtan váltsd be, nem vonják el a fedezetet a csekkről, ebben biztos lehetsz.Sőt még magyarázkodhatna egy google, hogy fezetlen csekkeket állít ki. Blama lenne.

Bizonyíték

2007. 03. 15. 15:26 · hunvista →

Vannak akiket maguk az ügyintézők tájékoztatnak félre. Bizonyíték képpen föltettem OTP-s bizonylatot a pénzfelvételről. http://www.hunvista.hu/web/_blog_hunvista/?page_id=14 Ezek után nyugodtan ki lehet oktatni azon alkalmazottakat akik nem tudják mi a dörgés.

Céges regisztálás, csekk beváltás

2007. 03. 20. 19:30 · Névtelen hozzászóló →

Kérdésem lenne a google adsense programmal kapcsolatban.Nézegettem a hozzászólásokat de nemtaláltam választ, remélem hogy tud valaki.

Megjött az első csekkem, cég nevére regisztráltam.A céges számlához tartozó bank nem vált be csekket csak átutalásos megbízásokat fogad (takarékszövetkezet).

Hogyan fogom most a pénzemet megkapni? Magánszemélyként kivehetem egy másik banknál, majd ezt vhogy bevinni a cégbe? Ha másik banknál csinálok céges számlát annak nincs értelme mert sokba kerül és nem szeretnék 2 céges számlát csak ezért fentartani.

A másik, hogy most küldenem kell a googlenak számlát amerikába vagy ez nem szükséges? Tz nem tiszta.

Köszönöm előre is a segítséget!

Re:Céges regisztálás, csekk beváltás

2007. 03. 20. 20:27 · hunvista →

Szerintem várd meg amíg lejár a csekk. Közben írd át az adsense számlát a cégről a saját nevedre, aztán kérd a csekk újraküldését. Csak arra fiyelj, hogy a 15.-e előtti változásokat veszik figyelembe a módosításoknál.

Céges regisztálás, csekk beváltás

2007. 03. 21. 04:13 · Névtelen hozzászóló →

Szerintem ne küldd el a számlát Amerikába. Felesleges, nekik nem kell. Tedd el emlékbe 🙂

Eltűnt hozzászólások…

2007. 04. 04. 14:24 · ManiAc →

Innen hova lettek a hozzászólások?

Eltűnt hozzászólások…

2007. 04. 05. 03:53 · OldalGazda →

Szerintem ezen az oldalon nem is volt több, valami hasonló oldalra gondolhattál. Egyébként a hozzászólások, ha már elvesztették aktualitásukat, akkor eltűnhetnek, tartalmuk, mondanivalójuk bekerülhet az oldal tartalmába, stb., szóval ez egy folyamatosan alakuló dolog. Egyébként mit kerestél?

eltűnés

2007. 04. 05. 11:45 · Névtelen hozzászóló →

Hirtelen én is azt hittem, hogy eltűntek, de a többi hozzászólás az AdSense kifizetés módja témában van.

Valóban:)

2007. 04. 07. 11:50 · ManiAc →

1000 bocs

tényleg nem itt voltak.

KHB

2007. 05. 02. 23:17 · Gabber →

Szóval nekem pénteken lesz 3 hete, hogy beadtam a csekkem khbnak beszedésre, mert csak így vette át. Ahogy hallottam 2-3 hetet írtok itt mint beváltási időt. Mik a tapasztalatok? Konkrétan, volt akinek tovább tartott?Néztem a weblapjukat de azon semmi infót nem találtam a témáról, a beváltási időt illetően.

Kösszi

2007. 05. 02. 23:25 · Gabber →

Viszont találtam egy ilyet a weblapon:”Beszedésre átvett csekk kérésre történő sürgetése (első sürgetésdíjmentes”

Szerintem ma sürgetni fogok….

határidő

2007. 05. 03. 14:28 · ManiAc →

Ezen csekkek beváltására a törvényben előírt határidő 40 nap.

A raiffeisen ezt maximálisan ki is használja erről van már tapasztalatom. A KH állítólag nem, a többiek elmondása szerint 2-3 hét amiről hallottam.

Szerintem felesleges sürgetni, semmivel se lesz gyorsabb attól.

Szerencsésebb, ha van rá lehetőség olyan KH fiókba vinni, ahol nem beszedésre veszik át, hanem megvásárolják a csekket.

  1. dollár fölött pedig úgy tudom már mindenképpen csak beszedésre veszik át. Remélem szembesülni fogsz azzal is:)

a fene..

2007. 05. 03. 14:29 · ManiAc →

500 at írtam… nem egyet!:)

KHB

2007. 05. 03. 15:18 · Gabber →

Azzal szembesülök, mert 500 felett volt:)

Juj, most hívtam khb-t, semmilyen időpontot nem tudnak mondani csekkbeváltásra, azt mondták ezt az adott fiók kezeli, nincs központi rálátás.

gratu:)

2007. 05. 04. 03:03 · ManiAc →

Gratu az 500 feletti összeghez:)

gratula

2007. 05. 04. 04:09 · papys →

Az már tényleg szép kis summa még a mai gyenge dollár árfolyam mellett is. Gratulálok.

Hm

2007. 05. 04. 13:23 · Gabber →

Kösz, bár khbhez többet nem adok be csekket szerintem. Ha nem veszik be egyből, akkor viszem cibhez. Ott legaláb tudom hogy biztos 30 napon belül megvan. KHBnél 2-3 hétről volt szó de ez lejárt.

K&H

2007. 05. 17. 06:34 · Gabber →

Hátha érdekel valakit.

A beadott csekkem kh ban 5 hét alatt váltották be, az előzetes 3000ft levonáson felül még a végén levontak 10 dollárt. ÉS még plusz ráadásnak nem olyan árfolyamon váltották be, mint mikor beadtam, és ami a kapott papíron van, hanem kevesebbet fizettek 1 dollárért.

Állítólag legközelebb már megveszi tőlem a pultos kapásból. Nem is baj mert súlyos ezreseket lehet bukni a semmiért.

khb

2007. 05. 17. 09:49 · ManiAc →

Azt a részét értem, hogy 5 hét, az 35 nap, még ki se merítette a 40 napos törvényben előírt határidőt. Azt a részét is értem, hogy nem azon az árfolyamon váltották be, mint amikor beadtad, mert az átváltás azon az árfolyamon megy minden konverziónál, ami a beváltás tárgynapján esedékes. Most épp gyengébb volt, lehetett volna fordítva is.

Az egyszer 10 dollár, meg egyszer 3.000 azt már nem értem…

Nálunk vidéken az egyik fiókban az ügyintéző úgy tudja, 2.000 dollárig megveheti. Hát nem szóltam neki, hogy én úgy tudom, csak 500-ig:)

khb

2007. 05. 17. 09:58 · Zsolti →

Az a baj, hogy maguk az ügyintézők sem tudják, hogy mit lehet. A csekkjeimet a pécsi k&h-nál szoktam beváltani. Legelőször az ügyintéző hölgy azt mondta: ismerem ezeket a csekkeket, 1 perc és megvagyunk. Múlt héten újabb beváltásom volt ugyanott, de másik ügyintézővel. Két kolléganőjétől megkérdezte, hogy átvehetik -e, tőlem azt, hogy miért nem mentem a citibankhoz és max 200 USD értékig vehet át bármilyen csekket. Mindezt elég lekezelő stílusban, amit nem részleteznék.Mindenesetre örülnék, ha bevezetné a google az átutalást kis hazánkba is.

Pénztárosok

2007. 05. 17. 10:29 · hunvista →

Mintmár többször, több helyen írtam szerintem a bankos hölgyek és az ügyfél viszonyán sok múlik (persze biztosan vannak butácska vagy kezdő pénztárosok is). Ahogy Gabber is írta, legközelebb már ismerős ügyfélként kp-ben átveszik tőle a csekket. Én például annyira jóban vagyok az egyik pénztárossal – persze ismer mindegyik – ,hogy odasúgta nekem, ha valamelyik kolleganő nem akar beváltani, mert a sorszám odapakolt, akkor menjek oda hozzá és majd ő kifizet 🙂 Egyébként most az OTP-ben kissebb szigor van, mert állítólag voltak hamis(?) és ki nem fizetett csekkek. Nem guglisok, hanem munkabér jellegű dolgok. Kérdeztem mi lesz, de megnyugtattak, hogy amennyiben nem lesz konkrét utasítás, akkor – mint régi ügyfél – átveszik tőlem a csekket. Jelenleg csak nagyobb odafigyelésre és 500 feletti főnöki engedélyre kérték őket. Remélem a következő hónapra már ez a kis odafigyelősdi is lesceng. Mellesleg rákérdeztem és azt mondták, hogy beszedésnél semmilyen plusz költség nincs sőt, nem csekkvételi, hanem deviza vételi árfolyamon írják jóvá, ami kb. 2 forinttal több szokott lenni.

dollárban kp-ben?

2007. 06. 13. 15:05 · Névtelen hozzászóló →

Én dollárban akarom felvenni a pénzt, kp-ben, azaz nem számlára. Ilyen kifizetéssel kapcsolatban van tapasztalatotok? Van eltérés a számlára forintba átváltott kifizetéshez képest?

dollárban

2007. 06. 13. 15:29 · Névtelen hozzászóló →

Dollárban is kérheted az biztos.

Tőlem mindig kérdezik hogy kérem.

dollárban kp-ben?

2007. 06. 13. 18:10 · hunvista →

Van különbség, 2-3 forint. Ha számlára kéred akkor deviza vételi árfolyamon kapod a lóvét, ha kp-ben akkor csekk vételin. Példa: OTP 2007. június 13. 12:50 > Csekk vételi: 188,63 / Deviza vételi: 191,06. Ebből a szempontból mindegy, hogy a kp. forint vagy dollár, mert ha dollárban kéred akkor annyival kevesebbet kapsz.

Minden rendben volt

2007. 07. 23. 09:31 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok!

Itt olvastam, hogy a K&H Banknál kifizetik azonnal a csekket. Hát autóba ültem, elmentem a legközelebbi K&H Bankba, hogy beváltsam a csekket. Kb 10 perc alatt lezaljott az ügymenet, és ki is fizették azonnal. Nem voltam se ismerős, se benfentes se semmi, sőt életemben először jártam ott 🙂

Szóval le a kalappal a K&H előtt! 🙂

Minden rendben volt

2007. 07. 23. 12:23 · Névtelen hozzászóló →

Szia!

Ez mikor volt? Mert nekem Pesten a Ferenc körút 1-ben azt mondták, hogy többé nem fogadják el, csak ha számlát is nyitok náluk.(Hm… árukapcsolás? Ne visítsak a Felügyeletnek? 😀 )

39

Csekkezés

2007. 07. 23. 13:08 · Gabber →

Pár hónapja nekem is számlát kellett nyitnom KHB-ben, csak akkor kezdhettük a párbeszédet az azonnali csekkbeváltásról. Na persze legtöbb esetben beváltották egyből, de nem mindig.

Erősen függ az egész a pultos nénitől. Sőt, csak tőle függ, mivel hivatalosan egyből kéne fizetni, legalábbis úgy tudom.Van aki reflexből rávágja, hogy ok, 30 nap múlva tudunk fizetni, és van akivel lehet beszélni. Nem semmi.

Utalásos fizetés

2007. 07. 27. 12:01 · Gabber →

Lassan ideje lenne beállítani a dolgot adsenseben de például a „Bank Code (Bank és bankfiók kód)” hoz mit kell írni, a bank swift kódját?

Bank és bankfiók kód

2007. 07. 28. 04:23 · Névtelen hozzászóló →

a 16-számjegyű számlaszám első 8 számjegye a Bank és bankfiók kód.

16 karakter

2007. 07. 28. 10:17 · Névtelen hozzászóló →

Én is szívesen kérném számlára a pénzem, de csak 16 számjegyet lehet megadni, míg nekem 24 számjegyből álló számlaszámom van. Na, ezt a gordiuszi csomót, mégis hogy oldjam meg, írjam át az oldal kódját?

2007. 07. 28. 14:33 · Gabber →

Valóban, ahogy imént is említve lett és ahogy én is utána kerestem, a következő lehet a megoldás. Ha 3*8 számjegyű a számlaszám, akkor az első 8 számjegyet beírod bankkódnak, a fennmaradó 2*8 számjegyet kötőjel nélkül pedig beírod számlaszámnak. Tapasztalt rókának tartom magam ilyen téren, de ilyen formátumban, jól megbonyolítva, még életemben nem láttam számlaszámot elkérni.

Hogy működik e nem tudom, tegnap állítottam be, várom a teszt utalást.

joe patroni

2007. 07. 29. 12:27 · Névtelen hozzászóló →

Igen, jól írtad.

3×8 esetén az első 8 a bankkód, a maradék 2×8 a számlaszám

aki esetleg csak a 2×8 as számlaszámát ismeri, akkor is az első 8 a bankkód, majd a 2. 8-at 8 darab 0-val kell kiegészíteni.

nekem megértekezett a tesz utalás, forintban és gyönyörűne azonosított is a google.

számlaszám

2007. 07. 29. 12:30 · Névtelen hozzászóló →

Kösz az infokat, ki is próbálom, remélem a jövő havit már számlára kapom.

számla

2007. 07. 30. 02:26 · Névtelen hozzászóló →

Nálam még mindig csak a két féle csekk jelenik meg, mint kifizetési lehetőség. Várjak és egyszercsak majd nálam is megjelenik harmadikként az utalás, vagy valamit be kell állítanom és én nem tettem meg?

Számla

2007. 07. 30. 09:04 · Névtelen hozzászóló →

Várj, mert ez a lehetőség még nem mindenkinek adott – tesztidőszak folyik éppen.

Re: Számla

2007. 07. 30. 09:10 · Névtelen hozzászóló →

En ezt a teszt idoszakot egyszer mar megszivtam, mert az utalas nem jott at, es a penz is pihent egy honapot meg guglieknal, ugyhogy most megvarom meg ez rendesen menni fog es csak utana probalkozom ujra.

Google Csekk Beváltás OTP Bankban Debrecen

2007. 08. 01. 11:57 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok,

Érdekes ez az OTP bank, bemegyek az egyik debreceni OTP fiókba, hogy beváltsam az első google csekkemet és majdnem idegroharomot kaptam amikor közölte velem az egyik csoportvezető, hogy nem váltják be sőt beszedésre sem szedik. Az okok amiket felsorolt: 1. nincs elég forgalom a számlámon, 2. 250 dolcsi alatt nem szedik be beszedésre, 3. NINCS FEDEZET A SZAMLÁMON AMIT Zárolhatnának ha esetleg nem utalják át a pénzt. Én eddig mindenkitől azt hallotam és olvastam, hogy még számlatulajdonosnak sem kell lenni ahhoz hogy helyben megvegyék tőled a csekket. Erre varjatok gombot. (Hozzáteszem 1 héttel a beváltás előtt e-mailen kommunikáltam az OTP bankkal és ők sehol nem említik a számlatulajdonosságot, a számlaforgalmat, és a 250 dollárt sem említik sehol). Vélemények? hali

2007. 08. 01. 12:45 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok! Nekem is megjött a csekkem, viszont néhány nappal előtte a Google törölte a számlámat. Most mit csináljak, kiváltsam a csekkem, vagy ne is próbálkozzak, mert úgyis vissza kel majd fizetni, mivel a számlám törölve van ? Vagy azért mert törölték a számlámat attól még jót állnak a csekkért?

2007. 08. 01. 12:54 · Névtelen hozzászóló →

szerintem ha a csekket megkaptad az bevetelt hozott a googlenek es az a penz megvan naluk igy bevalthatod. azert eresz meg egy mailt az adsense csapatnak.. soksikert

OTP csekkbeváltás

2007. 08. 01. 16:32 · Névtelen hozzászóló →

Az OTP-ben szerintem van olyan megoldás, hogy aláíratnak veled egy kötelezvényt arról, hogy visszafizeted a pénzt fedezetlenség esetén. Erre kérdezz rá esetleg. Vagy menj el a K&H-ba.

OTP

2007. 08. 02. 03:27 · Névtelen hozzászóló →

Hagyd az OTP-t a fenébe, minden fiókban dilettánsok ülnek a pult túloldalán. Én annak idején 3 OTP fiókot megjártam, velem is számlát akartak nyittatni, meg fiókvezetői engedélyről hablatyoltak, a legjobb volt, amikor azt mondták, hogy ők amerikából csak a zsidóknak érkező valamilyen rendszeres, háborús kártérítés csekkjeit veszik át, ez pedig nem az, és miféle cég az a google?Betelt a pohár, átmentem a KßH-hoz, 5 perc múlva kezemben volt a mani.

OTP – HEHE

2007. 08. 02. 04:22 · ManiAc →

Ezt a zsidó kártérítéses dolgot még nem hallottam:))

Azért érdekes világ ez, vajon a romáknak érkező kártérítéses csekkeket is beváltják?:)

Amúgy, csatlakozom az előttem szólóhoz, nem ártana, ha legalább halvány fogalmuk lenne a banki ügyintézőknek a csekkek beváltásával kapcsolatban, vagy legalább egyformán tévednének… de nem.

Mellesleg a saját cégüket is megkárosítják azzal, ha nem váltanak be olyan csekkeket, amit beválthatnának, ugyanis ezzel bevételkiesést okoznak a saját bankjuknak.

Viszont ez Magyarisztán és a cég érdekeinél is előbbre való, hogy az ügyintéző a hátsóját megóvja, ami igazából nincs is veszélyben, csak a saját tudatlanságuk miatt hiszik…

OTP

2007. 08. 02. 04:35 · Névtelen hozzászóló →

Hidd el nagyot néztem, amikor az ügyintéző csaj ezt a zsidós dolgot említette.Ezért hagytam ott az otp-t, + a rendkívül magas költségek miatt. Nem csodálom, hogy az otp szárnyal. Átmentem olyan bankhoz (nem akarok reklámozni), ahol havi 200 forintért vezetik a számlám, kártyát kapok és a belföldi utalások ingyenesek. Az otp-nél pedig…A csekkeket viszont mindig a k&h-hoz viszem, lassan már ismerősként. Amennyit itt dícsérjük a k&h-t, már járna nekünk tőlük valami ajándékcsomag. 🙂

OTP – HEHE

2007. 08. 02. 04:38 · Névtelen hozzászóló →

De nem is az a baj 🙂 hanem hogy amikor odaadtam a csekket a csaj nezet lattam rajta hogy beakarja valtani egyszercsak elmegy a csoportvezetohoz es jon ott nekem okoskodni, mondtam neki h „dehát önök íííírták, hogy …” de ő lexarta… nem volt mit tenni nem akartam bunko lenni és szépen leléptem, de már irtam mailt nekik az esetrol kiváncsian várom mit irnak :). Elmegyek a K&H-ba debrecenbe remelem nem fognak kötözködni…. 🙂

Roma

2007. 08. 02. 04:39 · Névtelen hozzászóló →

Azt pedig el sem hinnéd talán, hogy a „Rókáknak” mennyi kedvezmény jár, ami nekünk nem.Legutóbb pl azt tudtam meg konkrét középiskolás eset alapján, hogy, ha egy osztályba ilyen gyerek jár, akkor az után az osztályfőnök pótlékot kap. De hagyjuk a politikát, maradjunk inkább a SEO-nál. 🙂

eh eh

2007. 08. 02. 05:06 · ManiAc →

Nem irigylem én azt a pótlékot:)

2007. 08. 02. 10:03 · Keteltu →

Van valakinek tapasztalata nagyobb értékű Adsense csekk beváltásával kapcsolatban? Mit tudom én mondjuk 1000 dollár feletti csekk beváltásával kapcsolatban.

2007. 08. 03. 05:40 · Névtelen hozzászóló →

Arra van valami infó, hogy a csekket meddig lehet beváltani, mert az én falumban mindenhol falakba ütköztem, és most nincs kedvem elutazni az első városba ahol van valutapénztár vagy k&h. Lejárati időt nem látok sehol a csekken. Szóval az a kérdés, hogy baj-e ha nem veszem ki egyből, hanem várok vele néhány hetet, mikor majd amúgy is felkell utaznom?

IEB

2007. 08. 08. 19:00 · Névtelen hozzászóló →

Az Inter Európa bankról tud valaki valamit beváltás terén?

2007. 08. 10. 18:40 · Gabber →

Google csekk, falu, ez a kettő valahogy nagyon nem kompatibilis:)Sajna utaznod kell városba egy jó bankba. K&H vagy OTP, több bankról nem tudok hogy egyből fizetne. DE úgy tudom idegeneknek már egy bank sem fizet, ergó ha nem vagy ügyfél, akkor nem váltják be a csekked. Bár persze vannak kivételek. Legrosszab esetben majd átveszik a csekket, és majd fizetnek hetek múlva.

OTP

2007. 08. 10. 20:29 · Névtelen hozzászóló →

Hát Vácon az OTP-ben, ahol mellesleg a számlám is vezetem (kettőt is), azt mondták 40 napra zárolják. Mondom ez biztos?, mert mintha mást olvastam volna a neten, – mondja a kis hölgy , persze biztos, ez a központi szabály az OTP-ben, és nem csak Vácon.. Átballagatam a K&H-ba, ott csak ennyit mondtak: személyit, lakcimkártyát kérek, és fizettek .

K and H Infó

2007. 08. 11. 05:23 · Névtelen hozzászóló →

A csekk 2 hónapig érvényes és 2000$ a kifizetési limit kp-ben, zárolás nélkül,ha van ott számlád, ha nincs.

2007. 08. 11. 14:38 · Gabber →

Megintcsak bizonyítandó, hogy nem általános amit írsz, nekem 1500 dollárt mondtak kp kifizetési limitnek.

utalás

2007. 08. 11. 18:13 · Névtelen hozzászóló →

Most már szerencsére úgy is mindegy, hogy a k&h-n kívüli bankok mit szerencsétlenkednek, mert itt az átutalás M.o-n is hamarosan, ill. egyesek már most is úgy kapják.

Re:utalás

2007. 08. 12. 06:56 · Névtelen hozzászóló →

Kapott mar valaki itthon utalason keresztul penzt?

utalás

2007. 08. 12. 11:45 · Névtelen hozzászóló →

Én próbautalást kaptam, valami 34 forintot 🙂 Most fog jönni elvileg 18-19.-én az első utalás.

K&H

2007. 08. 13. 03:39 · Névtelen hozzászóló →

Korábban nekem nem váltotta be a K&H, mondván lejárt a csekk. Kértem újat, amit a Google meg is küldött, de jelezte, hogy a csekk 6 hónapig érvényes. …ennyit az ügyintéző „anyukák” szakértelméről.

500$

2007. 08. 26. 12:06 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok, most akkor 500$ feletti csekket nem váltanak be sehol, rögtön,kp-ben ?

Re: 500$

2007. 08. 26. 12:46 · Névtelen hozzászóló →

Nekem OTPben is es K&Hban is bevaltottak. Ha valahol mar valtottal be csekket, utana ott kevesbe szorakoznak veled.

késnek

2007. 08. 27. 09:46 · Névtelen hozzászóló →

Úgy látszik, most mindenki nyaral a Google-nál, mert még nincs a „fizetés teljesítve” (fiókom-fizetési előzmények). Általában már 23.-a környékén küldik, bár volt már, hogy kb. ilyen későn. Szóval a csekkesek számíthatnak arra, hogy kicsit később kapják most meg, ill. (ebben a hónapban) nem volt meg az az előnye az első átutalásomnak, hogy korábban kapom meg a pénzt, csak annyi, hogy nem kell bankba mennem. Vagy van akinek már van a fizetés teljesítve most augusztusban?

bár

2007. 08. 27. 09:47 · Névtelen hozzászóló →

BÁr azt írja, hogy a hónap utolsó napján jelennek meg a fizetési információk, de tény, hogy még nem kaptam meg az átutalást.

átutalás mindenkinek

2007. 08. 27. 09:59 · Névtelen hozzászóló →

Tud -e valaki arról valamit, hogy mikor terjesztik ki az átutalást kapók körét? Én is jobban örülnék az utalásnak, mint a csekkel való rohangászásnak!

23.-a környékén

2007. 08. 27. 12:05 · Névtelen hozzászóló →

Mit küldenek 23.-a környékén?Most akkor amit július végéig megszereztem pénzt (>100$) azt küldik augusztus végén ki ???

igen

2007. 08. 27. 12:27 · Névtelen hozzászóló →

Igen, a júliusi pénzt augusztus végén küldik ki, az augusztusit szeptember végén, és így tovább, ha összejön a 100 dollár. Most ráadásul kicsit valamiért még csúszik.

Megjott az autalas 🙂

2007. 08. 30. 01:39 · Névtelen hozzászóló →

Mai nappal erkezett meg.

Jó gyors

2007. 08. 30. 08:08 · Névtelen hozzászóló →

Jó gyors vot akkor 🙂

Re: Jó gyors

2007. 08. 30. 08:16 · Névtelen hozzászóló →

Annyira, hogy a fizetesi elozmenyek oldalon meg az van, hogy: „Aug. 28 Fizetés folyamatban”

🙂

2007. 08. 30. 08:41 · Névtelen hozzászóló →

Ja, vagy azonnali ez az utalásos transzfer, vagy 28án már utalták és kb 2-3 nap kell a megérkezéshez. További bónusz az utalással, hogy úgy látom a bank közép árfolyamon számítja át, ergó a csekknél meg csak vételi árfolyamon veszik meg tőled.

K&H

2007. 10. 17. 04:42 · Névtelen hozzászóló →

Nekem ma a K&H-ban, ahol eddig siman bevaltottak, azt mondtak, hogy mostmar nem tudnak rogton kp-t adni, csak szamlara 0.3%kezeleskoltseggel. Allitolag uj belso utasitas… mas is talalkozott ezzel? vagy csak a fiok benazik?

bénázás

2007. 10. 17. 05:11 · Névtelen hozzászóló →

Jaja, több fiókukba bevezették. Az egyikben még egy kis kárörvendő mosollyal is közölte velem is a K&H-s hölgyemény, akinél vártam 1 órát, míg sorra kerültem. Ezalatt az 1 óra alatt képes volt 2 ügyfelet előttem elintézni és 20 perceket szánni a „kipihenésükre”. Képzelem, hogy a nekem odavetett 1 mondat után is legalább 10 ercet kellett pihennie, hogy lenyomhassa a hívógombot a következő ügyfélhez. :)Na mindegy… végülis ez nem itt fórumozandó… elnézést! Lényeg, hogy átmentem az OTP fiókjába 3 percre onnan és azonnal fizettek. 500 dollárig simán megvásárolják kezelési költség nélkül – mondta a hölgy. Amúgy csak kiemelt OTP fiókokban van így, előtte nem árt tájékozódni, hogy melyik is az.

2007. 10. 17. 05:31 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok! Tudtok fiok cimeket írni, hogy hol nem váltották be?Melyik fiok volt (cim) ahol gond nélkül beváltották (Budapest)Köszönöm a segítséget!

K&H mar nem vátó fiókja

2007. 10. 19. 16:53 · Névtelen hozzászóló →

Bp., Ajtósi Dürer sor 10.

2007. 10. 20. 02:11 · Névtelen hozzászóló →

Bp. Móricz Zsigmond tér — K&H — BEVÁLTJÁK!

hello 1800 dollár

2007. 10. 23. 14:30 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok nekem a K and H, Déli Pályaudvarnál, simán beváltották a 250 illetve a 560 dolláros csekkemet. Most visszamentem es az 1800 dolláros csekkem már egy másik ügyintézőhöz került aki azt mondta, hogy túl nagy az összeg és csak beveszik. Hozzátette, nagyon kedvesen hogy menjek a Külkereskedelmi bankba mert ott beváltják a nagyokat is. Írtam az MKB-nak de ők visszaírták, hogy 500 dollárig megveszik azon felul beveszik a csekket. Nem tudom mitévő legyek szeretném egyben megkapni. Valakinek valami ötlete esetleg? Köszönöm

Re: 1800 dollár

2007. 10. 23. 15:21 · Névtelen hozzászóló →

vidd ki Ausztiába

Re: 1800 dollár

2007. 10. 23. 16:18 · Névtelen hozzászóló →

„szeretném egyben megkapni” – miért ne kapnád meg egyben? Csak kicsit várnod kell, kb. 20 nap.

Re: 1800 dollár

2007. 10. 23. 18:22 · Sajt →

Nem értem ezt a türelmetelenséget.

  1. Rég volt ilyen alacsonyan a dollár, vagytalán soha ( http://finance.google.com/finance?q=USDHUF ). Ha csak 10 forintal megy feljebb, ami az ősz végére szerintem várható is, akkor már 18.000 forintal jobban jársz. Úgyhogy ha dollárszámlára kéred a beszedést, elég sok lehetőséged van (akár elég kedvező dolláralapú lekötések).
  2. Biztonságosabb beszedésre odaadni. Eddig a Google nem vonta vissza a csekkeket, ha neadjisten kirúgnásra kerülne a sor, viszont szeptember – oktber hónapban több esetben hallottam róla, közeli ismerőssel meg is történt, hogy a bank megvette a csekket, és pár hét múlva felhívta a kedves ügyfelet, hogy már érvénytelen és fizessen 8 napon belül. Szívás.

Különben max 4 hét. Mindenképpen megéri várni.

2007. 10. 23. 19:13 · Keteltu →

Sajt: Én speciel a várakozással nem értek egyet, de sajnos tényleg nincs más megoldás. Egyébként pedig a dollár árfolyama lassan olyan jó lesz, hogy 1:1-ben váltják forintra.

(utóbbi csak vicc volt, mielőtt elkezdene valaki okoskodni)

2007. 10. 23. 19:14 · Keteltu →

Hogy valami értelmeset is hozzászóljak, az Oktogonon lévő K&H-ban nagyon korrektek szoktak lenni és azonnal kifizetnek, nem kell várni.

2007. 10. 24. 01:23 · Névtelen hozzászóló →

A Móricz Zsigmond téren is beváltják a K&H-ban.

1800 dollár baby

2007. 10. 24. 09:53 · Névtelen hozzászóló →

Először is köszönöm az észrevételeket, voltam ma az MKB-nál ott beszedték volna ha nyitok számlát stb. Nem voltak valami szimpatikusak ezért elmentem a jól megszokott helyre a Déli P.-i KandH -ba. Nyitottam egy dolláralapú számlát és 17 dolláros eljárasi díjért beszedték. Ezt az eljárási díjat természetesen majd ők levonják, nem kell előre fizetni. Én is úgygondolom hogy megéri várni mert 171 a dollár legalabbis ennél a banknál… bár nem bízom abban, hogy felmegy a dollár mert elég szarul állnak az amcsik mostanában és ez nem fog változni sztem. Na akkor az adsense legyen veletek 🙂

K&H és pajtásai

2007. 10. 25. 15:15 · Névtelen hozzászóló →

Én Pécsen simán beváltottam 2006-ban vagy 10 csekket Ft-ra a K&H-nál. Szarul, de azonnal. Idén, Pesten próbáltam az Ajtósin. 305 dolcsit kp-be (dollárba) kifizettek kezelési költség nélkül. Na mondomn, ez a szuper főváros. Naívan megint oda mentem. Számlát kérnek. Átmentem a XIII ker-be (Hollán u.). Ott 40 napot, mert nem bíznak a Google-be (SIC!). Aztán a Raiffeisenbe (Nyugati). Ott számlát +15$ +1% költséget kérnek. OTP (Tátra u.) Ft számlát kérnek – kezelési költséget nem. Szarul is váltanak. Budapest Bank (Nyugati): számlát és kezelési költséget, 20$ kérnek. Kereskedelmi Bank: Számlát és kezelési költséget kérnek (talán 20$).

Csak azt nem értem, miért nem kérnek a bankok mondjuk 50$-t és két hónap türelmi időt?

na

2007. 10. 25. 16:58 · Névtelen hozzászóló →

Na, nem folytatod? Kiváncsi vagyok végülis hol álltál meg és miért?

Pécs

2007. 10. 26. 02:05 · Névtelen hozzászóló →

Látod, maradni kellett volna a pécsi fióknál! 🙂 Na persze, ha elköltöztél, akkor az más tészta.

Keco

2007. 10. 26. 04:10 · Névtelen hozzászóló →

Erősödött a forint – mélypont közelében járt a dollár

Ennyit erről…waze /portfolio/

K&H mompark

2007. 10. 27. 07:49 · Névtelen hozzászóló →

Ma valtottam be egy csekket mert ho vege van es kellett a penz. Durva, hogy 169 ft ert valtottak. Nagy bukas. Mindegy a csorsz utcai fiokba szo nelkul bevaltottak.

Külföld

2007. 10. 28. 13:32 · Névtelen hozzászóló →

Van tapasztalat külföldi (leginkább román, esetleg szlovák, de más is) beváltással kapcsolatosan? Milyen adatokat kérnek? Van-e gond abból, hogy magyar címre jött a csekk? Más… Magyar bankfiókban, ahol számlaszámot kérnek, esetleg elfogadnak külföldi forint alapú számlát?

Külföld

2007. 10. 28. 15:29 · Névtelen hozzászóló →

Beszedésre szedik be, ottani valuta(deviza?)számlára.

Mo.-on is csak valuta(deviza?)számlára teszik a dollárt.

Jatt

2007. 10. 30. 10:55 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok, ti szoktatok jatott adni a bankos hölgynek aki beváltja a csekket ? 🙂

jatt?

2007. 10. 30. 10:57 · Névtelen hozzászóló →

A bank szerintem nem kocsma…

jatt 😀

2007. 10. 30. 15:26 · Névtelen hozzászóló →

Ezen jót röhögtem.. A bankos néni nem is pizzafutár. 😀 Nem is hiszem, hogy elfogadhatná, szerintem nézne csak ki a fejéből.

jatt 😀

2007. 10. 30. 15:44 · Névtelen hozzászóló →

Persze, hogy szoktam.A szokásos éttermi 10%-ot.Általában 1 milliós a csekkem és kb 100.000.- Ft a jatt.Néha hozzáfűzöm, hogy tedd el az aprót te mcskos állat… 🙂

rE

2007. 10. 30. 16:25 · Névtelen hozzászóló →

Jolvan :)Csak fura volt mikor az egy meg két forintosokat adogatja 🙂

tartsd meg az aprót

2007. 10. 30. 17:18 · Névtelen hozzászóló →

Helyesen a szöveg: „… tartsd meg az aprót, te mocskos állat …” 😀 bocs a kijavításért, de klasszikusan jó jelenet, ha egyre gondolunk.

Legjobb

2007. 10. 30. 17:26 · Névtelen hozzászóló →

Lassan itt a szezonja is, hogy újra megnézzem, csak essen egy kis hóó 😀 , és növekedjenek a bevételek 😀

2007. 10. 31. 11:27 · Névtelen hozzászóló →

Heló!A csekkbeváltásért vonnak le a bankok valami költséget. Pl: 15 dollárt érdemes beváltani? És forintos számlára átutalással tudok dollárt fogadni? Átváltják?Leginkább a K&H-ra lennék kíváncsi.

re: …

2007. 11. 01. 16:47 · Névtelen hozzászóló →

Nem vonnak le költséget. 15 dolláros csekket a Google nem küld. 🙂 Affiliate-partnereket se tudok, akik 15 dolláros csekket képesek lennének kiküldeni. Tudsz dollárt fogadni forintos számlára, „átváltódik” Forintba. Tehát az már sose lesz dollár, de tudsz.

Ajaj

2007. 11. 15. 18:52 · Névtelen hozzászóló →

Hello!2 napja kaptam kézhez a csekkemet,az elsőt!Én azt gondoltam, hogy bemész-átadod-átadják-felveszed-kimész, de ezek után holnap remegő lábakkal fogok bemenni bármelyik bankba is!Bizakodó vagyok, és csak remélni tudom,hogy a csekkjeimet(majd) nem csak tapétázásra fogom felhasználni!Apropó, Szerbiából írok és sajnos ” „Délen” a helyzet változatlan!” 🙂

Ajaj#2

2007. 11. 16. 14:31 · Névtelen hozzászóló →

No,sikerült az elképzelésem miként : bemész-átadod-átadják-felveszed-kimész.A Raif.nál van nyitva az egyik deviza számlám, de ők 30nap múlva fizettek volna, ezek után benéztem még 3 bankba(valahol 10 nap volt, valahol nem is tudták mi ez) és az utolsó, egy ún. Alpha Bank, elfogadta, csak nyitnom kellet náluk 1 dev.számlát.Mostmár van 2, de sebaj, ezek után ide birom vinni a csekkjeimet és 5perc alatt megvan.Gondoltam nehezebb lesz.Üdv mindenkinek

Re: Ajaj#2

2007. 11. 19. 06:17 · OldalGazda →

Van már magyarországon Alpha Bank? Hol?

2vel feljebb Józsi! 🙂

2007. 11. 19. 06:20 · Névtelen hozzászóló →

„Apropó, Szerbiából írok és sajnos ” „Délen” a helyzet változatlan!” :)”

2vel feljebb Józsi! 🙂

2007. 11. 19. 06:34 · OldalGazda →

Beszalajtottam, ne haragudj (Izvini :). Vicces, de már majdnem kérdeztem az előző kommentben, hogy csak nem Szerbiából írsz? Mivel offline voltam az elmúlt 4-5 napban, ezért most egy kicsit sok átolvasnivaló / megválaszolnivaló szakadt rám, ne haragudj a figyelmetlenségemért!

otp

2007. 11. 19. 15:21 · Névtelen hozzászóló →

Nekem BP. XXI. kerületben mindig beváltották szó nélkül az OTP-ben. Vagyis utoljára október 31-én mentem és azt mondták, h a hónap utolsó napján nem fogadják el, majd hétfőn. Hétfőn egy nő volt, akinél azelőtt soha nem váltottam, és szó nélkül beváltotta.

otp

2007. 11. 21. 06:15 · Névtelen hozzászóló →

jah kossuth lajos utcai otpben szo nelkul bevaltjak azaz megveszik keszpenzert a google csekket

Re: vagy #3Ajaj Józsi feljebb?!

2007. 11. 21. 16:56 · Névtelen hozzászóló →

Semmi gond.Amúgy nem tudom, hogy létezne ez a(Alpha Bank) bank magyarországon, uána kell nézni!Apropo, a csekk beváltása óta gazdagabb lettem pár domain névvel,remélem majd hozzák a hasznot!Ja, és ennek az apropo apropóján figyelmetekbe ajánlom,hogy márciusban(pontos dátum még nincs,de lesz a godaddy-n) engedélyezik a magánszemélyek .asia domain regisztrálását!Jó móka lesz!Üdv

Ausztriai bankok

2007. 12. 06. 15:03 · Névtelen hozzászóló →

Ausztriában szokott valaki beváltani?Melyik banknál érdemes próbálkozni?

néni

2007. 12. 18. 08:49 · Névtelen hozzászóló →

Az előbb a bankban egy legalább 65 éves néni váltott be adsense csekket épp előttem. Talán ő is webmester? Vagy az unokája regisztrált újra egy kitiltás után? 🙂

renéni

2007. 12. 18. 09:10 · Névtelen hozzászóló →

vagy a szmartprájszing kényszere…

más

A csekket először a CitiBankba vittem, ahol a pénztáros hölgy elmondott három lehetőséget. A legegyszerűbb az volt, hogy számlanyitás, 2 hónap várakozás, 30 dollár kezelési közltség. Hozzá tette, hogy „ez nálunk még igen gyerekcipőben jár”.100 éve minimum működik az Egyesült Államokban a csekk, azután jött minden egyéb amivel foglalkozik a drága hölgy. Szerintem egyszerűen semmit sem tud az egészről és le akart rázni. 300 méterrel arrébb van egy K&H bank. Ott a teminálnál lehet sorszámot kérni csekk eladásra/vásárlásra is. Vettem egyet, 20 perc, szó és kezelési költség nélkül azonnal kifizették. Ha nem lenne kicsit drágább az időm, vissza mentem volna a CitiBankba és elmondtam volna a hölgynek, hogy 300 méterrel arréb már felnőtt cipőben róják a nemzetközi pénzügyi utakat.

OTP beváltás

2008. 01. 02. 12:26 · Névtelen hozzászóló →

Voltam ma a Florián téri OTP-ben. 4 csekket vittem, melyből egyet váltottak be mondván: 2 hónapig érvényes. 🙁 A Googli álláspont szerint úgy tudom 6 hónapig lenne az. A pozitívum, hogy OTP-s számlával bírva azonnal (5 perc alatt) kp-ben kaptam meg a pénz.

hogya az a…

2008. 01. 07. 16:29 · Névtelen hozzászóló →

K&Ht eddig imádtam. Bementem, megvették, szevasz… Most nem szevasz és nem vesznek, mert 1000$ felett van csekk. Király. Az természetesen már nem számít, hogy másfél éve járok hozzájuk. 10 bankban voltam abból 10 mondta azt, hogy 4-6hét, és nyissak számlát… Apró probléma várakozással: 700Ft-om van erre a hónapra… Meg egy csekkem, amit senki nem vált be… Haljanak ki mind!! 🙁

Re: hogya az a…

2008. 01. 07. 20:19 · Névtelen hozzászóló →

Együttérzek, drukkolok. Próbáltad már más k&h fiókokban is? Gondolom igen. Ezért lenne jó, ha már mindenkire kiterjesztenék az utalást. néni: ez nagyon jó. 🙂 Lehet, hogy cybernagyi volt. :DD Vagy kötögetős oldalt üzemeltet.

Re: hogya az a…

2008. 01. 08. 03:06 · Névtelen hozzászóló →

Más k&h-ban még nem jártam, majd mindjárt… Csak találok már egy bankot, amit nem visz csődbe ha kifizetik a csekkem 😀 Vagy mégsem?!

hmm-hmm… 🙂

2008. 01. 08. 16:44 · Névtelen hozzászóló →

Ajánlom mindenki fiygelmébe a Vigadó tér 1 alatt található k&h-t!!

Re: hogya az a…

2008. 01. 08. 16:45 · Névtelen hozzászóló →

Nem én voltam… Én csak 55 vagyok 🙂 Cybernagyi

hmm-hmm… 🙂

2008. 01. 08. 16:46 · Névtelen hozzászóló →

Jah, ez a „hogya az a… ” folytatása, azaz megoldódott 🙂

2008. 01. 09. 07:42 · Névtelen hozzászóló →

elértem a 100 dollárt egy év alatt, életemben először. Kaptam a Google-től egy PIN kódot azt megadtam. mi a teendő?

2008. 01. 09. 08:45 · Névtelen hozzászóló →

Várod a csekket, hogy megérkezzen a megadott címre.

cikk

2008. 01. 12. 07:51 · Névtelen hozzászóló →

Egyébként a fenti K&H + OTP bank még véletlenül sem így van, legalábbis nálam egyik sem így működött.

re cikk

2008. 01. 12. 10:26 · Névtelen hozzászóló →

Mire gondolsz?

re cikk

2008. 01. 14. 16:37 · Névtelen hozzászóló →

Arra, hogy a fenti cikk szerint a k&h 500$ ig vált, tapasztalatom szerint 1000-ig, a Vigadó téri felette is, az OTP pedig csak beszedésre vagy számlára hajlandó, legalábbis ahol én jártam. Szóval tényleg bankja és embere (ember hangulata) válogatja, hogy épp hol ki mit hajlandó…

K@H

2008. 01. 15. 07:31 · Névtelen hozzászóló →

K@H 2000usd-ig vált Fehérváron (készpénz),előttem nézett utána a szabályzatban a nőci,OTP pedig kizárólag beszedés

OTP IX. ker. Tímár utca

2008. 01. 15. 07:53 · Névtelen hozzászóló →

Kérdés nélkül 500$-ig azonnal megvásárolják a Bp. IX.ker. Tímár utcai OTP-nél. Szerintem ha már gyakran lát az ügyéntéző hölgy, akkor magasabb összeget is kifizet. Nagyon kedves egyébként, és a google csekkesekre emlékszik, mivel kevesen járnak ilyenek nála. K&H Bp-en. a Madách téren szintén 500$-ig vált, de előtte a hölgy elfaxolja engedélyeztetésre (ez plusz 10 perc). Bp.-en Ferenc körúton a K@H határozottan állítja, hogy egyik K&H fiók sem fizet ki azonnal, csak beszedésre vesz át az egész cég. Na ez kamu. Ráadásul egy olyan hölgy szájából hangzott el, akinél bármikor kénytelen voltam sorban állni, sosem végzett 3-nál több ügyféllel 1 óra alatt. Ugyanis hopp, épp két ügyfél között kell valami halaszthatatlan 20 perces adminisztrációs eljárást eszközölnie napi bokros teendői között. Ha pedig az ügyfél előtte ül, nos, akkor sem túl pörgős, inkább megfontolt… 🙂 amúgy bocs… tudom, hogy ez a fórum nem az a fórum, ahol ilyen jellegű hozzászólás kellene, de egyszerűen nem bírtam ki…

OTP

2008. 01. 20. 11:33 · Névtelen hozzászóló →

sziasztok!

én nemrég kezdtem ezt a googles hirdetést. Ismerek vkit aki benne volt ebben és arról tájékoztatott, h csak a K&N nál váljták be.Akkor ez nincs tejlesen így?

A IX. ker.-i OTPben beváltják?személyin kivül kell vmit vinni?

2008. 01. 20. 11:39 · Névtelen hozzászóló →

és még annyit kérdeznék, h folyószámlát kell-e vezetetnem?kiadják-e egyből a pénzt, akár dollárban akár Ftben?

re otp

2008. 01. 20. 11:54 · Névtelen hozzászóló →

nem akarom magamat ismételgetni, főleg nem a 3 bejegyzéssel ezelőtti írásomat, ahol konkrétan leírom, hogy „kérdés nélkül…” és „azonnal megvásárolják…” a fent nevezett IX. ker.-i OTP-ben, de igen, megteszik. 🙂 személyi kell csak. nem kell folyószámlát vezetned. forintban azonnal kiadják, valutában nem tudom, mert azt még nem próbáltam.

re otp

2008. 01. 20. 11:56 · marcobazze →

tapasztalatom szerint valutában nem adják ki.

2008. 01. 20. 11:57 · Névtelen hozzászóló →

ne haradgudj.

csak nagyon új még ez nekem.

Nem jött meg a csekk

2008. 01. 22. 02:30 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok!Mindíg rendesen jön a csekkem 5.-e és 10.-e között, de ebben a hónapban sajnos még nem jött. Tudom, hogy 25.-én lehet újrakérni, de a kérdésem az lenne, hogy történt-e már valakivel ilyen csekk újrakérés és ha igen akkor mire számíthatok.Válaszokat előre is köszönöm!

OTP IX. ker. Tímár utca

2008. 01. 22. 04:01 · Névtelen hozzászóló →

IX kerben hol van a Tímár utca?én nem találom.

a III-IV kerben biztos van Tímár utca.

csekk ujrakeres

2008. 01. 22. 19:03 · Névtelen hozzászóló →

En mar kertem ujra, a kovetkezo csekkedhez hozzaadjak az ujrakert csekk osszeget.

Erste infó

2008. 02. 01. 04:17 · Névtelen hozzászóló →

Tavaly ősszel egyik nyíregyházi Erste fiókban akartam beváltani (ez a számlavezető bankom). Csak azért álltak szóba vele mert náluk van számlám.Beszedés, 3-4 hét, 3500 HUF kezelési költség, átfutási időre zároltak 30 EUR-nak megfelelő összeget. A zárolás feloldásához írnom kellett az ügyfélszolgálatnak, mert a pénz már rég a számlámon volt, de azt írta a rendszer, hogy zárolás feloldásának ideje: 2099(!)Akkori középárfolyamon váltották, nem nagy összeg volt ($212).Átutalásos fizetési mód nálam sem szerepel, mint fizetési alternatíva 🙁

2008. 03. 04. 14:53 · Névtelen hozzászóló →

Tud valaki olyan bankot, ahol 1000$ feletti csekket be lehet váltani folyószámla nélkül? Nagyon fontos!!!Előre is köszönöm a választ!

2008. 03. 04. 15:49 · Névtelen hozzászóló →

Szerintem a K&H-nál nézz körül kedves $1000 dolláros barátom. 🙂 Egyébként 1k körül már mindegyik bank szórakozik, az valami lélektani határ számukra…

más cégnél is rugalmasak?

2008. 03. 17. 08:01 · Névtelen hozzászóló →

Üdv,Nekem a google promocio annyira még nem megy jól, hogy csekket kapjak tőlük, de egy másik cégnél már elértem a kifizetést. Kérdésem a következő. más külföldi cégtől jövő csekkre is rugalmasan kifizet a kh, vagy csak a googlenek van elég karmája náluk?

A csekk $800 alatti, antigua-rol jött.

Minden infot megköszönök

más cégnél is rugalmasak?

2008. 03. 17. 09:17 · OldalGazda →

Az évek során jött hozzászólásokból én azt szűrném le, hogy ahol úgy egyébként nem ilyednek meg egy csekk beszedésre történő átvételétől, ott be fogják szedni, ahol meg már ismerik a Google csekkjeit, ott is át fogják venni, csak maximum kevesebbet fognak vacillálni előtte. A probléma ott van, hogy nem minden banki dolgozó van tisztában a csekk jelenséggel, mint olyannal… És ugyanazon bankon belül is különböző lehet a különböző fiókok reakciója, a hozzáértés fokával összefüggésben, tehát ha lepattansz egy fiókban netalán, érdemes másikban is próbálkozni. Sok sikert!

Érvényes-e még, és hol válthatom be?

2008. 04. 17. 07:25 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok!

Remélem nem csúsztam még le a dologról. Jött egy csekkem a google-től (az első) február 26-i kiállítású 135,06 dollár.2 hónap az érvényessége? akkor még beleférhetek ezen a héten…

A KH-ról jókat olvastam itt de nincs náluk számlám, Pesten melyik fiókban a leggyakorlottabbak ezügyben? Hol járhatok a legtöbb /leggyorsabb/ sikerrel?

És valóban kérhetzem kp-ben dollárban is? Annyira gyenge most a dollár hogy nem szívesen váltanám most forintra. És mennyit vonhatnak le kezelési ktg-kánt ekkora összeg után? Thx Zsolt

Érvényes-e még, és hol válthatom be?

2008. 04. 17. 07:34 · Névtelen hozzászóló →

Kezelési költség nincsen, mivel valutaárfolyamon váltják, nekik aza nyereség benne. Számlát pedig nem kell nyitnod hozzá. Vidéki vagyok, úgyhogy ennyivel tudtam hozzájárulni. 🙂

Érvényes-e még, és hol válthatom be?

2008. 04. 17. 07:38 · Névtelen hozzászóló →

Szerintem dollarban nem fogod egybol megkapni, vagy ha igen, akkor csak nagy kezelesi koltseggel.

Érvényes-e még, és hol válthatom be?

2008. 04. 17. 09:35 · Névtelen hozzászóló →

Dollárban nekem addig nem akarták kiadni, igaz, nem is kértem. 🙂 Ahol váltottam Pesten: a Déliben, a metrókijáratnál, és az Oktogonon. Mondjuk ezek már 1 éve voltak, azóta átutalással kapom. Számla tényleg nem kell.

Érvényes-e még, és hol válthatom be?

2008. 04. 17. 11:34 · Sajt →

70 napig érvényes általában egy csekk, de ez bankfüggő. Én úgy tudom, hogy a bankok nem igazán nézik, hogy a szabályzat szerint lejárt e a csekk, elindítják a beszedést akkor is ha mondjuk fél éves csekket viszel. Persze ehez kell saját bankszámla, és jó bank-ügyfél kapcsolat. Általában, saját tapasztalat (MKB), hogy a számlavezető banknál fél év után szoktak megpuhulni a bankos nénik, amikor már arcról felismernek és ekkor már maguktól tájékoztatnak a kedvezményekről amelyek téged érinthetnek (nekem most szóltak hogy ha akarok prémium ügyfél lenni, akkor van rá lehetőségem, csak egy aláírás, és máris jobb árfolyamon váltanak nekem), és tesznek kivételt veled apró szabályoknál.

Ha dollárban akarod, érdemes deviza számlát nyitni, és bankon belül annyi pénzt utalgatsz a forintodra (szinte ingyen 0.01%) amennyit akarsz. Devizaszámla nem drága, ilyenolyan akcós kedvezményekkel (pl.: student számla. stb) az is szinte ingyen van.

Csekk késés

2008. 10. 10. 05:54 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok!Mindenkinek megjött már a csekkje?Nem szokott gond lenni, de most kicsit aggaszt hogy nem jött meg!Lehet hogy terhes vagyok? 🙂

Csekk késés

2008. 10. 10. 06:59 · marcobazze →

Nekem se jött meg a csekk, én is aggódom. De legalább most már azt tudom, nem egyedül engem nyüstöl a para.:)

Csekk késés

2008. 10. 13. 02:28 · Névtelen hozzászóló →

Egész múlt héten a postást lestem, de nekem sem ért még ide a csekk. Pedig nagyon kéne a mani, főleg ilyen jó árfolyamok mellett.

Ne parázzatok

2008. 10. 13. 03:26 · Névtelen hozzászóló →

Nekem több Google-nél kissebb cégtől megjöttek a csekkek és semmi gond nincs a beváltással.

Nehogy bedőljetek a médiahisztériának.

Csekk késés

2008. 10. 13. 06:04 · Névtelen hozzászóló →

Van akinek megjött már az ehavi normál kézbesítésű csekkje?

Most jött meg

2008. 10. 13. 10:02 · Névtelen hozzászóló →

Most jött meg, késett a repülő 🙂

Most jött meg

2008. 10. 13. 13:21 · Névtelen hozzászóló →

Az enyémet is ma hozta meg a postás, én is kezdtem már aggódni.

Csekk késés

2008. 10. 13. 16:30 · marcobazze →

„Nehogy bedőljetek a médiahisztériának.”

Milyen médiahisztéria??? Nem a beváltással volt a gond és semmilyen hisztéria nincs, de most tényleg sokat késett a dolog. És amikor nem egykétszéz dolcsis csekket vár az ember, akkor eléggé meg tudja kavarni a költségvetést egy hét csúszás is.

megnyugodhatsz

2008. 10. 14. 05:59 · Névtelen hozzászóló →

Megjött a csekkem tegnap, ma be is váltottam.

Engem annyira nem izgatott fel, hogy késett, észre se vettem volna ha itt nem olvasom, szerencsére nem kenyérre kell.

Aki meg nem egykétszáz dollárt vár mért nem kéri átutalással?

megnyugodhatsz

2008. 10. 14. 06:54 · marcobazze →

„Aki meg nem egykétszáz dollárt vár mért nem kéri átutalással?”

…mert nem hülye. 🙂

Mellesleg jobban járok így mindenképp. Akkor váltom be, amikor a legjobb árfolyamon tudom. Banki átutalásnál pedig napi árfolyamon váltják. Ez nekem így nem jó. A bank pedig elég magas összegig beváltja most már, mondván megbízható csekk.

Érvényes-e még, és hol válthatom be?

2008. 10. 22. 10:40 · Névtelen hozzászóló →

Szia! Csak annyi pontosítás, hogy nem valuta árfolyamon, hanem csekk árfolyamon váltják! 🙂

segitsetek

2008. 11. 20. 10:13 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok estleg valaki ha tud segithetne nekem.Angol font alpu csekkem van melyik bank az amelyik beváltja számlanyitás és 40napos határidön kivül.Köszi a segitséget

re:segitsetek

2008. 11. 20. 10:32 · Névtelen hozzászóló →

K&H

késés

2008. 12. 11. 05:07 · Névtelen hozzászóló →

Másoknak is késik az aktuális csekk, vagy csak nekem? 24-én postázták elvileg.

késés

2008. 12. 11. 11:40 · Névtelen hozzászóló →

Nekem sem jött még meg a csekk, de legalább beesett a dollár! 🙂

beesett

2008. 12. 11. 13:15 · Névtelen hozzászóló →

Olyan nincs, hogy beesett a dollár. Meg beájul….és a társai. Le-fel-meg, ezeket elfeljtetted? Tudom nem ide való, de mindig felkapom a fejem, aki azt hiszi a börtönszlengtől vagányabb lesz.

már megint

2008. 12. 11. 14:12 · Névtelen hozzászóló →

Már megint az okoskodók. Ne menjünk át blog.hu-ba, ahol a kommentezők egymást/egymás nyelvezetét, helyesírását fikázzák! Beesett a dollár, naés? Igyál meg egy pohár szép bort olvass egy kis portfolio-t és főcímként látod, hogy az állampapír hozamok is leszakadtak. Na, leszakadni is maximum a pajta szokott a mesében. Jaj, ha csak ennyi lenne a problémám, boldog lennék.

2008. 12. 12. 10:20 · Névtelen hozzászóló →

Nekem sem jött még meg a csekk.

2008. 12. 14. 03:39 · Névtelen hozzászóló →

Valószínűleg a ferihegyi sztrájk áldozatai lettünk.

nekem sem jött meg

2008. 12. 15. 03:13 · Névtelen hozzászóló →

Lehet, hogy terhes vagyok? 🙂

Csekk

2008. 12. 15. 03:53 · Névtelen hozzászóló →

Remélem mostanában megjön végre..

Csekk

2008. 12. 15. 05:02 · Névtelen hozzászóló →

Hogyne jönne meg. Amint vége lesz a repülőtéri sztrájknak elkezdik feldolgozni a több tonna levelet és rá 1-2 hétre megjön. A dollár a forexen 197 ft és lefelé szálló ágban van.

OTP

2008. 12. 15. 12:25 · Névtelen hozzászóló →

OTP-ben közölték, hogy december 5-től nem fizetnek ki készpénzben csekket, csak beszerzésre veszik be…

OOohhh

2008. 12. 15. 15:51 · Névtelen hozzászóló →

Összes OTP-ben ez a szabály ? Ááááh, hát akkor hol váltsuk be? K&H megy még ???

re: OTP

2008. 12. 15. 16:21 · Névtelen hozzászóló →

Biztos jó a káendhá, de miért csekkeztek még mindig?Számla és kész.

OTP

2008. 12. 15. 16:43 · Névtelen hozzászóló →

Más OTPt nem próbáltam még, de azt mondták, hogy a központból jött az új szabály. K&H szerintem megy még, majd tesztelem.

re: OTP

2008. 12. 16. 01:32 · Névtelen hozzászóló →

csekk, csak mert számlám a teszt üzemben még jól üzemelt… azóta sikertelen jóváírás státuszban van, ügyfélszolgálat meg nem válaszol…

most

2008. 12. 19. 04:58 · Névtelen hozzászóló →

Ideért a csekk. Megyek is a k&h-ba, utána meg karácsonyi ajándékot venni.

2008. 12. 19. 09:49 · Névtelen hozzászóló →

Ide is megjött péntek délben.

2008. 12. 19. 11:19 · Névtelen hozzászóló →

Békesség, boldogság, csekkváltás! De nemám elkapkodni! Barack beiktatása előtt szárnyalni fog Franklin! :))

Csekk

2008. 12. 22. 20:34 · Névtelen hozzászóló →

Tegnap nekem k és hban nem akarták beváltani a csekket, viszont a szokásos OTP fiókban igen és a kishölgy azt mondta 200 dollárig váltanak ők mindenféle csekket.

Utalás

2009. 01. 12. 10:51 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok! AdSense utalásnál meg lehet adni külföldi bankszámlaszámot (pl. szlovák)?

Csekk beváltás

2009. 03. 09. 17:26 · Névtelen hozzászóló →

Hali Van egy 3000 eurós csekkem hova lenne érdemes vinni hogy beváltsák?Meg kb mennyi idő még pénzhez jutok??

Kocsmáros

2009. 03. 14. 17:31 · Névtelen hozzászóló →

Honnan van ? 😀 , majd én beváltom…

Nem jön a csekk

2009. 05. 15. 01:10 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok!Megjött mindenkinek a csekk? Ilyenkor már itt kéne lennie, de nem jön:(

re:Nem jön a csekk

2009. 05. 15. 03:08 · Névtelen hozzászóló →

Az utalás is az utolsó másodpercben jött, de megjött.Ne aggódj!

re:Nem jön a csekk

2009. 05. 15. 12:48 · Névtelen hozzászóló →

Tisztára mint a nyugdijasok :)))

re

2009. 05. 15. 12:58 · Névtelen hozzászóló →

Arról esetleg tud valaki, hogy az utalás már 100%-osan megy? És minden bankot elfogadnak?, én OTP-t akarnék, de anno nem fogadta el a szmlaszámom.Anúgy csekkem nekem se jött meg még..

Re:re

2009. 05. 15. 15:31 · OldalGazda →

Szerintem minden probléma nélkül megy, és tökmindegy, mi a bankod. 🙂

utalás

2009. 05. 15. 15:47 · Névtelen hozzászóló →

Semmi gond az utalással valóban, és én sem hallottam, hogy bank függő lenne.Amúgy szerintem nincs is ilyen, hogy melyik bank stb… csak szla. számot kell megadni és nevet, aztán kapsz egy próbautalást, ha az megjön, akkor OK.

utalás

2009. 05. 15. 17:18 · Névtelen hozzászóló →

Okés, köszi a válaszokat. Bár magasabb összegnél jól jön a csekk, ha alacsony az árfolyam lehet vele várni 60 napot is akár. Múlt hónapban pl jól jött, $1500 jött be /habár 2 havi/ és K and H $2000-ig kp-ban fizet.

Csekk

2009. 05. 20. 08:05 · Névtelen hozzászóló →

Megjöttek már a havi csekkek? Nekem még nem.

Csekk

2009. 05. 20. 15:00 · Névtelen hozzászóló →

Következő hónaptól próbáld ki az átutalást, akkor nem kell ennyit várni, és biztonságosabb is.

Csekk

2009. 05. 20. 15:58 · marcobazze →

Nekem sem jött még. Nagyon úgy tűnik, hogy valami nagyobb logisztikai probléma lehet…

Egyébként nekem spec az a gondom az átutalással, hogy nem lehet bankszámlaszámot módosítani később. Pedig nekem kéne, hosszabb külföldre költözés előtt állok…

re:csekk

2009. 05. 20. 16:01 · Névtelen hozzászóló →

Én sem értem mit sz*rozik bárki a csekkel még mindig…1 – az árfolyam ingadozás az szerencsejáték2 – a számla akár havi 0 vagy pár száz Ft is lehet, tehát bagó3 – az adóhivatalnak se joga, se apparátusa, se technikája, se kedve nincs minden számla figyelésére (az adó eltitkolóknak írom :-))4 – sokkal később jutsz pénzhez (lásd 1 – lehet, hogy épp az időbeli különbség alatt a legdrágább a dollár)5 – bárki számlájára mehet (tehát nem kell személyi igazolványostól bárhová menni)6 – csak az ATM-ig kell elmenni

re:csekk

2009. 05. 20. 16:05 · Névtelen hozzászóló →

Már ne haragudj, miért ne lehetne?

re:csekk

2009. 05. 20. 16:08 · Névtelen hozzászóló →

Fiókom – Fizetés részletei – Szerkesztés – Új bankszámla hozzáadása

Meg amúgy logikailag… akkor az idők végezetéig ugyanannál a banknál, ugyanazzal a számlával, ugyanaz az ember fogja minden weboldal Adsense bevételét felvenni?

re:csekk

2009. 05. 23. 04:38 · marcobazze →

Nem azt mondtam, nem tudom, hol kell.:) De tudtommal itt egy bakszámlaszámot lehet megadni és annyi. Legalábbis a legutolsó infóim szerint. Nagyon sokáig a kedvezményezett nevét sem engedték változtatni (pedig logikailag, ühümm…), igaz most azt lehet.

Megerősítené egy átutalásos, hogy valóban lehet módosítani a bankszámlaszámot? Mert akkkor én sem tökölök többet a csekkel, ráadásul a mostani összeget már be sem akarják majd váltani, szóval előbb utóbb kell. Csak inkább visszatartanám a kifizetést, ha nem lehet bankszámlát módosítani.

Köszi.

rere:csekk

2009. 05. 23. 07:23 · Névtelen hozzászóló →

Még nem módosítottam, de ott van az az „Új bankszámla hozzáadása” a jelenlegi már ELLENŐRZÖTT alatt…Tehát gondolom ott kell és gondolom működik… Amúgy mit kellene még a bankszámlaszámon kívül megadni? Ha kell, csak hobbiból, semmilyen utaláshoz nem kell semmi más csak a bankszámlaszám, még ha kérnek is itt-ott ezt-azt.

5000GBP

2009. 10. 28. 13:58 · Névtelen hozzászóló →

hy.tőlem 5000 GBP-s csekket vettek át a khb-nál beszedésre,mondván mivel 2000 dollár felett van.az ügyintéző azt mondta kb 2 hét.nos 2 hét mulva bementem és kierült,hog még rajt ülnek.reklamáltam.erre azt mondják várjak még 6 hetet.De ha nekem most kell az a pénz!!mit tudok most csinálni?

re:5000GBP

2009. 10. 28. 14:21 · Névtelen hozzászóló →

A K&H-nál a leg trehányabb és hozzánemértő az ügyfélszolgálatAzonkívűl, hogy anyázol egy sort, nem sokmindent tehetsz

HELP!

2010. 01. 12. 10:59 · Névtelen hozzászóló →

Hahó!Kérlek,segítsetek,mert pánikba estem…felhívtam az OTP-t,hogy mennyi ideig váltják be a csekkeket a kiállítástól számítva, és azt mondták,hogy 3 hónapig,és mondanom sem kell, én idáig őrizgettem a nyári csekkjeimet,és gondoltam,ha kell a pénz, beváltom őket,mert úgy tudtam, 1 évig be lehet váltani.Most ilyenkor mit tudok tenni?A K&H is csak 3 hónapig váltja be,mert nem akarják felvenni telefont…HELP!!vagy egyéb ötlet,bármi…

HELP!

2010. 01. 12. 11:06 · Névtelen hozzászóló →

Gugli hivatalos oldala szerint 1 évig érvényes a csekk.Pont!

1év

2010. 01. 12. 11:52 · Névtelen hozzászóló →

Googli szerint 1 év a (magyar) bankok viszont gyanakvóak.Valószínűleg ezt csak beszedésre fogják vállalni, azaz oda adod a csekket és amikor megkapják érte a pénzt, akkor fogják neked kifizetni. Ez lehet 3-4 hét is +egy kis költség

Nem tudom felrobbanjak e

2010. 01. 26. 12:21 · Névtelen hozzászóló →

A következő csinálják:a k@h banknál váltok be csekket rendszeresen.Eddig az első 10 alkalommal simán megvették és a számlára utalták 2 percen belül a pénzt mind a két Szegedi bankfiókban.Ezek után jött először a beszedésre veszik át mellette persze hazudozott a bankos k.rva hogy szigorúak a csekk beváltás törvényei mert ugye alap hogy hülyének nézik az embert.Otthagytam másik fiókba be ott is ezt csinálták csak az előző 2-3 hét helyett már 40-60 napot mondott hogy ráutalják a számlámra a kp.-t.Jó mondom ha ez van ez van,de megkérdem a kisebb összegű csekkeket beváltjátok ahogy eddig is gyorsan.Válasz igen. (megj.már ennél nagyobb összegű csekket is beváltottak nekem simán előtte pedig az is 1000$ fölött volt.Következő egy 300$ csekk volt de ahogy kilehetett venni Pestről mondták hogy beszedés,vagy jó színészek.Szóval a kérdés 3000ezer forintos beváltási díj mellett fizetnem kell e még ezen felül mert nemet mondott a bankos de hát nyilván hiszek nekik,emellett semmilyen tájékoztató vagy díj táblázat sincs és az e-mailekere se érkezik válasz,ha beszedésre veszik át a csekket.Emellett mi lenne a helyes válasz ha megkérdezik honnan van,nekem van pofám mondani hogy illegális szerencsejáték vagy valami hasonló de ez mégse lenne ideális:).Mik a helyes válaszok az inkompetens kérdéseikre hogy tegyék szépen a dolguk talán a 10. csekk után elhihetnék hogy nem fénymásolom a csekket meg fedezetlen.Szóval panaszkodtam hogy ez nem felel meg nekem mert kiszámíthatatlan az egész mikor utalnak,teljes bizonytalanság emellett levesznek egy valag pénzt rólam amennyiért aranytálcán hoznák elém a pénzt és még hetekig lopják a kamatot indokolatlanul.Tájékoztatás semmi mintha élveznék hogy bizonytalan helyzetbe hozzák az embert és kicsit tanácstalan vagyok talán egy külföldi bankkal jobban járok mert úgy néztem mindenhol így játszanak a bankok az országban pedig nem kis sápot vesznek le.Szóval ha valaki tud valami segítséget vagy bűvésztrükköt amivel rá lehet venni őket normális emberi léptékű ügyintézésre azt szívesen veszem.Bár ezután nem hiszem hogy maradok ennél banknál.

nem is értem

2010. 01. 26. 13:11 · Névtelen hozzászóló →

nem is értem, miért nem bankszámlára utaltatod. a google minden hó 28-án rajt van a pénz a számlámobn… nincs csekk

2010. 01. 26. 13:13 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok!

Nos, nekem eddig nem volt semmi gond szerencsére a beváltással. Jan. 10-e előtt váltottam be egy zsírosabb csekket a káéshá-ban, és semmi probléma nem volt (remélem ezután sem lesz). Kp-ban fizettek egyből, mivel még számlám sincs náluk. Jah egyszer volt, h egyik csekknél pöfögött a nő (vén p*csa, h hát ekkora csekket nem biztos, h be tud váltani, mondom, h akkor faxolja át valahová (ahová szokták), mert eddig nem volt gond. Aztán nagy nehezen megcsinálta. Mondom, eddig nem volt semmi gond, most maga meg mit szőrözik? Erre azzal jött, h kéne számlát nyitni, meg beszedés meg mért nem kérem egyből számlára az összeget, és mért csekken jön, stb. Biztos ette a fene… Lesütött róla az irígység. Nade a végén csak elvégezte a kötelességét 🙂 Amúgy ha egyik városban szívóznak, át kell ugrani egy másikba beváltani a csekket.

ribbanj fel 🙂

2010. 01. 26. 13:14 · Névtelen hozzászóló →

A K&H ügyfélszolgálatának felkészültsége hrhedten alacsony.A bankok nagy sápot szednek, de sajna nem lehet őket kikerülni.

Amúgy meg miért nem utaltatod a pénzt, minek játszadozol a csekkel?Csak nem adócsalás?? 🙂 Ha igen, akkor meg ne hangoskodj.

„10. csekk után elhihetnék hogy nem fénymásolom a csekket”Miért is hinnék el?? Nem törvényszerű és nem is te vagy az egyetlen ügyfelük.

ribbanj fel 🙂

2010. 01. 26. 14:55 · Névtelen hozzászóló →

Utalással miért nem lehet adót csalni ?

robbanj…

2010. 01. 26. 15:52 · Névtelen hozzászóló →

Utalást is el lehet titkolni, de a csekket nehezebb ellenőrizni, mint egy számlaforgalmat, és aki a bonyolultabb utat választja, ott ilyesmi sejthető a háttérben.

re:robbanj…

2010. 01. 27. 01:20 · Névtelen hozzászóló →

Olyan okok szoktak elhangzani, mint az árfolyam nyereség. Ez csak akkor lenne értelmes, ha folyamatosan romlana a Forint (az idők végezetéig).Illetve a bankszámla fenntartásának mérhetetlen költségei.És ami nem hangzik el az nyilvánvaló a szőrnyű APEH, ami több millió bankszámlát naprakészen lát, és lecsap minden forintra, aminek nem tudja az eredetét.

booom 🙂

2010. 02. 01. 06:27 · Névtelen hozzászóló →

Egyszerű a válasz Click to Pay csak csekkel fizet.Amúgy egy bank fiókba járok és már megismer a pultos csaj,különben is csak ő az egyetlen a fiókban aki ezzel foglalkozik vagy megvan a felkészültsége e bonyolult művelet elvégzésére,csak kipróbáltam a másik fiókot de kár volt.Csak nem adócsalás,a kolbászt is a szomszédból veszem na az az adócsalás 😀 amúgy sehol nincs leírva hogy neked kötelező adózni ill. nem vagy kötelezhető rá,sehol nincs szó adóról az alkotmányban ha jól tudom, igazi országimázs ez a lufi rendszer lolAmúgy számlára kapom a pénzt szóval kicsit indokolatlannak érzem hogy a sokadik csekk után kezdenek szopakodni mert kifejezetten jó ügyfél vagyok,legalább is szerintem,ezért nem értem miért kezdték most el.

alkotmany?

2010. 02. 01. 07:07 · Névtelen hozzászóló →

„Click to Pay csak csekkel fizet”Itt nem értem az analógiát 🙂

A jövedelemadó nincs leírva???Miért az alkotmányban kellene lennie? Ott a jogaid vannak felsorolva nem a kötelességeid.

alkotmany?

2010. 02. 02. 07:27 · Névtelen hozzászóló →

Már megbocsáss ha nem veled beszélem meg az adózási szokásaim ez nem az a hely 🙂 Minthogy elméletben az alkotmány az irányadó és ebben szó nincs arról hogy te adó formájában köteles vagy támogatást adni valakinek vagy valaminek.És a Click to Pay számláról közvetlenül pénzhez csekk „segítségével” jutsz és a beváltásával akadtak problémáim gondoltam ezért írok.ui. már két hete szedik be és még mindig semmi nyilván túlterhelt a rendszer ahogy a betanult bankos liba mondja lol.

re: alkotmany?

2010. 02. 02. 08:22 · Névtelen hozzászóló →

Az alkotmányban benne van az, hogy tilos a buszon vizelni?Nincs. Tehát szabad?

re: alkotmany?

2010. 02. 02. 19:19 · Névtelen hozzászóló →

Tulajdonképpen ha nem sérted meg ezzel valakinek a vallását :))

blow up

2010. 03. 04. 09:03 · Névtelen hozzászóló →

Jelentés:a KH banknál az egyik csekket 15nap alatt a másikat 20 nap alatt sikerült a beszedési megbízás után kiköhögniük.Voltam az OTP banknál megérdeklődni a feltételeket,a saját számla mellé 45 napig zárolnák a pénzt beváltás esetén.Szóval egy harmadik csekk is jött és szintén beszedésre vették át a KH bankban,úgy látszik minél jobb egy ügyfél náluk,annál jobban lehet baszogatni lol 😀 érdekességnem annyit hogy az előző esetektől eltérően most a beszedési megbízás után azonnal levonták a 23$ sápot,és tájékoztatást még mindig nem sikerült kapnom a további költségekről.

blow up

2010. 03. 04. 09:08 · Névtelen hozzászóló →

LOL, miért nem keresel fel másik k&h fiókot? Nálam még sosem fordult elő ilyen.

blow up

2010. 03. 04. 09:10 · Névtelen hozzászóló →

K&H-nál nekem mindig minden, azonnal, ingyen ment.Ezer éve…Mit sz*roztok még a csekkel?

Adsense fizetési előzményeknél kisebb összeg

2010. 03. 06. 20:35 · Névtelen hozzászóló →

Kedves fórumozók!

A minap vettem észre, hogy az adsense számlámon a havi bevételek különböznek a jóváhagyott fizetési bevételektől.

Ez mi okból eshetett meg?

Se nem írták oda a levonás okát, se semmi.

Már kezdek attól félni, hogy a google adsense csapata öncélúan lecsippent a hirdetésmegjelenítők bevételeiből.

Hozzáteszem, már évek óta partnerjük vagyok, de ilyen még nem fordult elő.

Emailt írni meg felesleges úgy vélem, mivel nem válaszolnak rá, ahogy elnéztem a hozzászólásokat, és személyes tapasztalatom is.

Kérnék érdemleges tanácsokat a kedves fórumozóktól!

Köszönöm

Adsense fizetési előzményeknél kisebb összeg

2010. 03. 07. 04:56 · Névtelen hozzászóló →

Az teljesen ki van zárva, hogy lecsippentenek…Nem hiszem, hogy bárki hozzáférne ehhez, s ha igen akkor sem úgy tenné, hogy nyilvánvaló legyen.Nem neked, hanem a Google-nek. Ha te látod ezt, gondolom „odabentről” még inkább nyomonkövethető lenne.

Amúgy nem tudom miért lehet…

Lakcím a csekken

2010. 03. 09. 02:24 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok

Ha a csekken nem ugyanaz a cím van mint ami a személyimben lakcímként, attól még beváltják, avagy nem?

Lakcím a csekken

2010. 03. 10. 06:40 · marcobazze →

Nekem beváltják így évek óta. Arról a lakcímről ahová a csekk érkezik esetleg egy bérleti szerződést, vagy ilyesmit vigyél magaddal, biztosítván őket arról, hogy ott is Te laksz. Ne ennek a hiánya miatt kelljen újra kiállnod a sort.

Keresztezett csekk

2010. 04. 23. 08:09 · Névtelen hozzászóló →

Legutóbb 2 alkalommal keresztezett csekket kaptam. Most már mindig ilyet küldenek, vagy ez csak valami ideiglenes dolog?

Keresztezett csekk

2010. 04. 24. 09:43 · Névtelen hozzászóló →

Hogy érted, hogy „keresztezett csekk” ?

Keresztezett csekk

2010. 04. 24. 12:33 · Névtelen hozzászóló →

Ez a neve, mint megtudtam a bank(ok)ban. Van rajta két függőleges vonal (kereszt), és mindenhol azt mondták (még a khb-ban is) hogy az ilyet csak számlára szedik be.

Számlát kell nyitni, amiért fizetni kell

2010. 05. 06. 17:25 · Névtelen hozzászóló →

Én az OTP-be váltottam be a csekkem nagy nehezen, mert nem minden OTP fiók foglalkozik vele és számlát kellett nyitnom, ami plusz költség. Egyébként az csak kamu, hogy csak úgy kifizetik, mert 45 napot kell várni a pénzre.

Számlát kell nyitni, amiért fizetni kell

2010. 05. 07. 02:06 · Névtelen hozzászóló →

Olvastad volna ez előző hozzászólásokat és mentél volna k&h bankba, ott kemény magyar forintot nyomtak volna a markodba azonnal, számlanyitás és várakozás nélkül…

2010. 07. 09. 08:32 · Névtelen hozzászóló →

Rossz tapasztalat a K&H bankal kapcsolatosan. Nem vették be a csekket Bácsalmáson. Az ügyintéző pedig 5000 Ft ért akart számlát csináltatni velem. Nevetséges komolyan. Miért dolgozik ott olyan ember aki nem ért hozzá??

Ide nem érdemes bevinni az ügyintézők tudatlansága miatt:

Bácsalmás, Szent János utca.

Hibás lakóhely

2010. 08. 19. 16:33 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy mi van akkor, ha hibásan adtuk meg a lakcímet az adsense-ben, viszont a pénzt bankszámlára kértük?

Bármilyen csekk

2011. 04. 10. 16:48 · Névtelen hozzászóló →

A K&H Banknál bármilyen amerikai kiállítású csekket be lehet váltani?

2011. 04. 20. 11:30 · Névtelen hozzászóló →

KSH -BANK AZ AMI AZONAL

2011. 04. 20. 11:35 · Névtelen hozzászóló →

KSH -BANK AZ AMI AZONAL

[email protected]

2011. 04. 20. 11:38 · Névtelen hozzászóló →

KSH -BANK AZ ami azonnal kifizet.

csekk

2013. 04. 25. 10:28 · Névtelen hozzászóló →

Ma be akartam váltani csekket és azt mondták az Otp-bank fiókba hogy nem lehet mert új törvény van ,pedig 1-évig jártam oda és mindig azonnal beváltották :aki tud segítene hogy hol tudnám be váltani és rögtön ki is fizetik .

2013. 05. 08. 14:20 · Névtelen hozzászóló →

A legtöbb helyen be lehet váltani Amerikai csekket csak várni kel kb három hét mire meg kapod a pénzed

csekk

2013. 05. 08. 14:33 · Névtelen hozzászóló →

A legtöbb helyen be váltják a csekket csak várni kell és tíz dollár a kezelési költség .

csekk

2013. 06. 23. 22:27 · Névtelen hozzászóló →

csekk

csekk beváltás

2014. 01. 20. 11:10 · Névtelen hozzászóló →

Sziasztok szeretném megkérdezni,tud e valaki olyan bankot mondani,ahol deviza szamla nélkül is beváltanak csekket. Előre is köszi