AdSense kifizetés Western Union-nal

október 5, 2007

Bevételek kifizetése Western Union ügynökeinél

Újabb, immár harmadik kifizetési módot vezettek be az AdSense megjelenítők számára: a Csekkek beváltása és az [AdSense jövedelmek kifizetése átutalással] mellett a Western Union Pénzátutalás segítségével is felvehetik már a webmesterük keresetüket néhány ázsiai, dél-amerikai országban és Romániában is.

Magyarországon ez az lehetőség egyelőre nem elérhető, és vélhetőleg sokan remélik, hogy soha nem is lesz az, az elektronikus átutalás mihamarabbi bevezetése miatt. Ami miatt mégis említést érdemelt ez az új lehetőség, hogy Romániából is olvassák páran ezt az oldalt, és számukra mindez hasznos információt jelenthet.

A Western Union-os átutalás a megjelenítők számára a csekkel ellentétben nem jelent külön költséget, azonban csak abban az esetben lehetséges így felvenni a pénzt, ha az AdSense fiók magánszemélyé, és az AdSense-nél regisztrált név megegyezik a személyi okmányokban szereplő névvel.

Eredeti bejelentés: http://adsense.blogspot.com/2007/10/new-western-union-payment-method.html

A „AdSense kifizetés Western Union-nal” című bejegyzést 2007. 10. 05. napján publikáltam, az azóta már bezárt webni.innen.hu oldalon. Ezt az írást és az innen hivatkozott régi tartalmakat a Webni! Archívum oldalán gyűjtöttem össze. Mivel az utolsó módosítás dátuma: 2007. 10. 05., ezért az itt olvasható információk már részben vagy teljes egészében elavultak lehetnek.

Archivált hozzászólások