Regisztráció onsite hirdetéshez

március 15, 2007

Segítség a hirdetőknek oldal alapú kampányaikhoz

A „Fiókom” aloldal „Regisztráció onsite hirdetéshez” opciójának engedélyezésével a [Hirdetési egység]ekben meg fog jelenni egy (általunk nem megváltoztatható) újabb link, ami az megjelenítő bemutatkozó szöveggéveel, az általa kiválasztott színsémával és logóval megjelenő [Érkezési oldal]ra irányítja a reménybeli AdWords hirdetőket annak érdekében, hogy egyszerűbben indíthassanak weboldal alapú kampányokat a nekik tetsző oldalakon.

A funkció hátránya, hogy csak egyetlen érkezési oldal adható meg, ez pedig mindenki számára, aki több nagyobb oldalon jelenít meg hirdetéseket, problémás lehet. (Révén, hogy egy embernek csak egy AdSense számlája lehet…)

A „Regisztráció onsite hirdetéshez” című bejegyzést 2007. 03. 15. napján publikáltam, az azóta már bezárt webni.innen.hu oldalon. Ezt az írást és az innen hivatkozott régi tartalmakat a Webni! Archívum oldalán gyűjtöttem össze. Mivel az utolsó módosítás dátuma: 2007. 03. 15., ezért az itt olvasható információk már részben vagy teljes egészében elavultak lehetnek.

Archivált hozzászólások