Section targeting

március 15, 2007

A „Section targeting” című bejegyzést 2007. 03. 15. napján publikáltam, az azóta már bezárt webni.innen.hu oldalon. Ezt az írást és az innen hivatkozott régi tartalmakat a Webni! Archívum oldalán gyűjtöttem össze. Mivel az utolsó módosítás dátuma: 2007. 03. 15., ezért az itt olvasható információk már részben vagy teljes egészében elavultak lehetnek.

Archivált hozzászólások

na, újra

2006. 05. 18. 16:59 · Névtelen hozzászóló →

szóval, ha a cikkek elejére elhelyezem azt „section target”es title dolgot, majd a végén lezárom azt a megadott módon (az az adsection end-es szöveg), akkor nagyobb esélyem van arra, hogy a google azt az oldalt szemlézi? köszi

na, újra

2006. 05. 19. 02:30 · OldalGazda →

A Google kereső és az AdSense rendszerei nem függenek össze, ennek megfelelően semmi köze a section targeting-nek az oldalak Felgöngyölítéséhez. Annak továbbá semmi értelme, hogy az egész oldaladat eközé a speciális elemek közé tedd, hiszen ezek célja az, hogy az oldal egy általad megjelölt részét hangsúlyosabban vegye figyelembe a rendszer a témakör (és az ez alapján megjelenített hirdetések) behatárolásakor. Üdv: JJózsef

na, újra

2006. 05. 19. 06:26 · Névtelen hozzászóló →

Köszi. Akkor ez azt jelenti, hogy az e közti részt az Adsense tartalom vizsgálatnál veszi nyomatékosabban figyelembe a rendszer, ugye? És akkor a kérdés, hogy mondjuk egy sima hir tartalmát is ki tudok ezzel a módszerrel emelni, azzal, hogy odateszem ezeket a dolgokat az elejére és a végére vagy azért bonyolultabb a rendszer? Tehát mondok egy elképzelt példát: az oldalam nagy része mondjuk szól számitástechnikáról, de vannak olyan régebbi irások, amik mondjuk pld. ingatlanról szólnak, és ezen cikkek tartalmát kijelölem a fent amliett módszerekkel, akkor nagyobb esélyem van, hogy mondjuk az ingatlan cimszóra is kerülhetnek hirdetések a rendszerbe? Amúgy bocs, mert lehet ez itt offtopik, úgyhogy ha esetleg egy másik topikban kellene feltennem az ilyen „bugyuta” kérdéseket, akkor megtehetem ott is (pld. adsense bevételek növelése?), hogy ne offoljuk szét ezt a részt. Köszi.

+1 kérdés

2006. 05. 19. 06:29 · Névtelen hozzászóló →

Tehát a fenti kérdés még erre is vonatkozott, hogy mondjuk simán lehet egy egyszerű aloldalt (pld. egy újonnan felkerült hirt) ezzel a módszerelle kiemelni, vagy a rendszer bonyolultabb. Avagy mondjuk csak teljes szekciót tudok ezzel kiemelni: tehát mondjuk a teljes hirrészt, vagy mondjuk a teljes fórumrészt, meg hasonlókat, vagy ezeken belül is lehet egy-egy aloldalt azzal, hogy odateszem a szövegbe ezeket a „kódokat”. Köszi.