Új AdSense nyitólap

május 11, 2007

Bejelentkezés Google Account-tal is

Az új nyitóoldal az AdWords-nél már bevezetett struktúrája révén jóval informatívabb, ezen kívül lehetővé teszi a Google Account-tal való belépést is. (Emellett be lehet lépni a régi e-mail / jelszó kombinációval, még akkor is, ha ugyanahhoz az e-mailhoz egy Google Account is tartozik, de más jelszóval. )

új AdSense nyitólap

A „Új AdSense nyitólap” című bejegyzést 2007. 05. 11. napján publikáltam, az azóta már bezárt webni.innen.hu oldalon. Ezt az írást és az innen hivatkozott régi tartalmakat a Webni! Archívum oldalán gyűjtöttem össze. Mivel az utolsó módosítás dátuma: 2011. 08. 09., ezért az itt olvasható információk már részben vagy teljes egészében elavultak lehetnek.

Archivált hozzászólások

Pontosan

2007. 05. 11. 04:54 · harzol →

Összehozzák a Google Account-al az AdSense-t is:http://kereso.blog.hu/2007/05/01/adsense_google_accountal

Re: Pontosan

2007. 05. 11. 14:54 · OldalGazda →

Köszi a pontosítást! Az a nem mellékes körülmény elkerülte a figyelmem (biztos, mert túl hangsúlyos volt az oldalon 🙂 ez a Google Account-tal összefüggő változás.

Más. Egyébként néztétek, hogy mind a viragbolt.hu (ami ezen az AdSense nyitóoldalon jelenik meg, mint példa), mind a cegem.hu (ami a mostani AdWords nyitóodlalon látható) egy magánszemély tulajdonában van, és hogy egyiken sem jön be semmilyen oldal?

Re: Pontosan

2007. 05. 12. 02:08 · Sajt →

Ez tényleg érdekes. Egyénként a cegem.hu-n bejön az oldal, de a fájl csak alapvető dolgokat tartalmaz, például a title tag-et. Az author meta tagben contentként a www.webmakers.hu oldal van megjelölve, de az nem igazán egy google színvonalú oldal.

Más:

„Az Editorial Review (Szerkesztői ellenőrzés) révén a Google minden hirdetését a Google csapata ellenőrzi és jóváhagyja, ezáltal biztosítva azt, hogy weboldalain nem megfelelő hirdetések ne jelenhessenek meg. „

szöveg olvasható az új kedzőoldalon. Eddig is minden hirdetést külön megnéztek mielőtt élesbe ment volna? Csak nekem volt ez újdonság? Vagy ez a ellemőrzés végül is egyenlő a kifizetéseket megelőző manuális kontrollal?

Re: Pontosan

2007. 05. 14. 03:27 · Zsolti →

viragbolt, cegem: Az volt a legelső gondolatom, hogy ha ez a két oldal még nem lenne regisztrálva, azonnal indítanám a domainreget. 🙂

Re: Pontosan

2007. 05. 14. 13:38 · OldalGazda →

Meg a frissvirag.hu, amit lejjebb a bővebb magyarázat során említenek. Vajon mi alapján választhatták ki ezeket a domainneveket?

harzol – köszi a pontosítást, átírtam az oldalt ennek megfelelően.